iPad Pro 2020 & 2021 用家討論區 (29) 1001記得開Post

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
頂你個肺 之前要70幾蚊買
不過係好用
28 咁平 真係食餐下午茶都唔夠俾
用過GN5係返唔到轉頭
利申2個都有用
兩樣取其一算啦
我就ac+
得,我用外置ssd 都得
前排買左notability 不過冇用過.
諗緊買唔買GN,雖然大機會都唔會用
我係返學jot notes用
成日backup sync pdf去onedrive
之後可以係windows度睇返
slim果個有冇得變平版用? 平時jot notes
大家用唔用mon貼?
反個keyboard 後去就得,slim folio pro無得拆,,所以重d
但如果成日要坐雞髀櫈或放在大脾打字就好過combo touch
我學生 買唔買GN 5好 見你地都好似話好好用
28 蚊其實真係唔使諗咁多
lunch 都食唔到餐
上個月買$58跟住拎ipad 去換今日先收機
到而家都未用過GD5
Combo touch除左重仲有無咩評價
見到佢有得拆落黎幾方便
係啦
諗緊apple 定 combo touch 好
新 iPad Pro、MacBook Pro 應用全新屏幕技術:未換機可以等等
https://www.dcfever.com/news/readnews.php?id=31800

不過我覺得下年Ipad Pro 11寸用mini led就當出新機,同有機會好似mini 6咁加埋touch id
之前去store 睇過,最後買combo
原因係此終包邊,不過重2xxg 左右
Magic KB 如果無左張枱好似唔太方便!
有冇用mon貼?
我未諗定買邊款,Mon 貼就唔用啦,買 Apple care +
jot notes用唔用paperlike好
買左GN5了
有無巴打係用iPad Pro lightroom執相/ garageband 插interface用簡單錄音
效果如何同macbook比較 做簡單野黎講
因為依加諗緊買macbook定iPad Pro好 本身有部已經 win laptop
如果再買macbook怕功能有重複 ...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞