iPad Pro 2020 & 2021 用家討論區 (29) 1001記得開Post

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
11” 有無中價位套好買? $200~$400
有筆無keybroad

睇外型有JTlegend, switcheasy
仲有冇邊隻推介
3月會唔會有iPad pro 2022? 好似無乜傳聞咁
想買Pro點樣買最抵
最驚佢又換筆搞到舊既唔支援姐,mini led 機會好似唔太高
唔買最抵
有冇巴打用過可拆式類紙膜?請問評價如何
有冇巴打用過可拆式類紙膜?請問評價如何

類紙Mon貼
用緊,好好用
一唔使用Apple pencil就除低,個mon即刻清返
巴打用緊邊隻
Elecom
唔用mon貼,Apple Pencil 傷唔傷螢幕?
諗緊貼唔貼好

雖然AppleCare+都會買
學生加信用卡回贈

一係Amazon買wifi版,係香港買ac+
有時拎住支pencil 但想手打full keyboard
撳極條bar都係要我寫字 一係揀細鍵盤 可以點搞
唔該晒巴打今日已經叫咗朋友幫手買 我都係諗呢個
weekend我拎部後備iPad 5th gen出黎restore左10.5"個backup入去用,因為10.5"個電池真係倒緊水
用左兩日已頂唔順
睇開120Hz真係翻唔到轉頭個60Hz mon真係唔掂
加埋粒A9連Safari都chok
今晚去store搏walkin 11"算
想買都買唔到, 無貨
捕咗兩三日,無出現過1TB以下既11”
Procrete會唔會有定期特價?
唔急用純粹想玩下畫畫,可以等

Goodnotes特價錯過左 我應該會正價買
(方便返工同步,用緊OneNote)
有無乜野case + keyboard 介紹。
Ipad pro 11"
原裝除左貴。仲有易花。一係補錢買switcheasy.
但想問下有無其他選擇。
11 轉左12.9 好很重, 未習慣
再抵應該係用hsbc red卡有活動果陣買
用apple/google pay有額外回5% max 450,上網比就回4%
用埋學生就平多700定800
想問已有部ipad 8th ,ipad mini 6
想trade走部ipad 8th轉ipad pro m1 12.9

想問下等多幾個月出ipad air5好定等9月出ipad pro m2版?

budget唔係問題
Air 5唔會比得上pro
至於要等成8個月就算啦
budget唔係問題就出左air 5 之後再買pro
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞