iPad Pro 2020 & 2021 用家討論區 (29) 1001記得開Post

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
啱啊 唔做創作production唔使用到M1 慳返既錢出枝pencil仲抵玩 我部舊pro trade走之前都係用得28gb
鏡頭貼
不如再用貼保護返個鏡頭貼啦
唔明點解佢唔用嗰部lenovo
仲要話同原廠有得比
真係弱智窮撚未用過原廠嘢
Apple 啲套係貴,啲皮同silicon 外層正常損耗係會花/甩
但係佢哋完全唔會有邊位爆線嘅問題
啲cheap嘢用一用就爆晒
有冇人用緊switcheasy依款case?

貪佢有得放apple pencil同放便係magic keyboard折部ipad落嚟畫嘢
有冇其他牌子類似嘅case
佢個design好醜
有冇人用緊UNIQ CASE
明明有BTS 買, 但上左堂一陣先發覺D 老師呢家成日好鍾意係powerpoint 寫notes, 好似搞到唔買唔得咁, 但買左用1-2年到就grad
多唔多巴打過左BTS 先覺得有需要買?
Grad咗放咗佢當租機
唔想買咪自己print notes出嚟寫落去
前排上咗12.9
pro120hz真係爽,但mini size打機一流
所以2部都要曬,反正打機都上唔到120hz+120fps
諗緊4000$ 買翻新機2018 ipad pro 11' , 好似好抵玩, 上網睇REVIEW好似都話用落去分別唔大
有冇巴打用過2018/2020 同2021 版, 其實係咪真係差唔多
我2018 2020 2021用過曬,全部11寸base model,係會feel到4/6/8gb ram嘅分別,多ram switch app明顯唔駛reload
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞