iPad Pro 2020 & 2021 用家討論區 (29) 1001記得開Post

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
咁不如直接買21版pro 12.9
今年真係有新咪trade咗佢再換
想請教下咁多位巴打,apple無現貨。
唔想等去price.com 上面d鋪頭買現貨,有無伏?
一係豐澤,一係等apple
其他不了,藍店都幫襯咪去百記
今日執左部激活左1個月唔夠嘅11" 2021 wifi 128 5250 好似幾抵玩
老豆11吋M1用家
堅持想喺部iPad 用埋個magic keyboard 度揼曲
有冇咩python揼曲software推介?
邊度
幾抵
仲可以買ac+
先達d細鋪check曬激活時間 差電次數都係1
買唔買好呢我自己都係屋企用 長期戴套
講漏左 美版黎 不過好似無分別
講漏左美版黎 好似買唔到 不過都有1年保
仲有兩個幾月時間你諗
想問下大家揀ipad pro唔揀macbook air/pro m1 有冇咩原因?
有有諗過啲人係兩樣都有
曾經同期:
13.3 吋2020 MacBook Pro 4port 同12.9 iPad Pro A12Z Wi-Fi
好快就賣咗iPad pro,出街根本唔會帶,帶都只會帶MacBook
依家2021 16吋MacBook Pro M1 Pro 同 iPad 9 Cellular
出街會用ipad9 ,MacBook 屋企用
macbook 打唔到機用畫圖,notebook 先得
ipad pro 負責寫野jot notes
ipad 9 既ram 會唔會成日kill app ?
有冇人知訂左ipad pro 12.9 m1版,去門市拎機要等幾耐?
訂個陣話有貨通常1個鐘可以拎機,
但琴日寫today有貨又唔比拎係咩玩法?
下 $5250 唔正常啦
果時$5999 連AirPods 2 及可look card
計出黎全新$5000 左右
我買了12.9 128gb 5代
個mini led 播hdr 超正
其實IPad Pro wifi官證翻新機出面trade機係咪唔收?有D想由11吋換12.9吋
請教各位用ipad jot notes 同睇pdf 既巴絲們
我有好多pdf 想入落ipad pro 用goodnotes睇

唔知大家係點樣做好filing 呢
係window 分好晒folder 再sync 落google drive/one drive 等等
定係車晒入ipad pro 到先再搞
Wifi美版 都可以係香港買applecare+
點解$2599 ipad四圍都無貨
我見到 $8xx
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞