iPad Pro 2020 & 2021 用家討論區 (29) 1001記得開Post

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
唔難,不過貴
不過tb4線要有認證同授權,係支那寶都唔會平得去邊
依條夠叉iPad pro之外仲夠唔夠叉Asus strix g15?
有時會拎部G15出街唔打機keep住d 電唔跌咁快就得
唔打機pd100w冇乜問題,你仲要買隻pd3.0大牛,想叉埋其他野最好買隻140w個d
我諗住係買個尿袋用平時叉電話iPad為主係要叉G15個陣叉到頂住個雞頭先
冇100w既尿袋叉唔起架
咁尿袋唔換淨係買個140w 大牛
想問下iPad 用bt 有咩辦法
我都想知,幫推
Ipad冇bt app
An就有
美國買ipad, 但入apple id 係香港, 補番apple care+, 我諗我買左apple care+. 係美國用唔用到佢個apple care+
有人又話全球保, 有人又話唔係
諗左一個月 都係決定買ipad 但係我應該買ipad air 256gb lte 定 iPad Pro 128gb 上網 好 主要執相,note
我見兩部差唔多價錢
Pro
岩岩比左錢 好靚仔 買左銀色
想問下大家係點拎資料 雲端定 外置hdd
Notability 11.0變咗免費
出咗premium 版
本身買咗嘅人想繼續用premium嘅話由下年開始要年年續
Reddit有人拎App Store guidelines 3.1.2(a)講緊,佢唔可以閹咗畀錢客之前買落嘅function,真係咁做我一年後轉會goodnotes算
我用iCloud 多

但file 大 應該用外置hdd
我好似都係咁
iPad Pro 2021 11” 256gb 想加錢換 12.9“

有無人有興趣
想買部ipad 12.9攞嚟睇譜/最多睇下netflix咁
會買筆
需唔需要痴mon貼同買ac+
唔想用iCloud type c手指都得?
我都冇試過
我前日先買唔知得唔得
突發

Goodnotes5 減價到28
Notability 今次真係太柒
比機會gn 搶客
屌拿星
平時唔jot開notes都想買斷旁身
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞