雅蘭中心牛角Buffet 劣質牛扮日本A5和牛

1001 回覆
46 Like 654 Dislike
條友拎緊白卡,唔洗浪費時間覆佢
我見你上面講自己係前員工?
真嘅,黑面會鬧,即使要員工自己賠俾個客,不過通常員工都做唔到,香港出晒名無笑容服務,全球排行最低之一。
你連自己本身講過咩都唔知?果然係白卡佬 九唔撚搭八 得啦 我已經知道同你係冇可能溝通到
1.話自己前員工既有無証據?無証據信晒即係0分析力啦
2.認為"lamma姨覺得D肉有問題唔係即刻出聲而係食到人地收鋪再R著數"係完全無問題,即係嚴重邏輯思考缺憾啦
3.一入post即刻對所有認為lamma姨係閪客既人作出攻擊,即係有明顯既反社會人格障礙(假設你唔係lamma姨本人或者佢D親人)
基於以上3點,0分析力,嚴重邏輯思考缺憾,反社會人格障礙,你就算唔係白卡都應該符合白卡資格
反而我想知 究竟係我無留意上左定真係無上
最近 和牛質素下降
食午市掂 先食返晚市
啫係間店店員工問題,唔識處理又要黑面⋯不過算啦,香港飲食業好難有良好服務,或者應該再搞培訓。
多乞衣冇問題呀
香港核心價值嚟
多乞衣冇問題呀
香港核心價值嚟
你岩,覆白卡佬真係浪費時間
你埋單先發覺有碟嘢未出,去查先知係你。(應該係咁)
其實佢哋都有責任睇客啲單有冇追齊俾客,你埋完單先睇到你有碟未到,其實都唔可以話你錯晒,佢哋同得你講應該離不開係佢哋發現出漏咗俾你。
會唔會開2?
呢度班傳菜仔物傷其類,佢哋唔係撐牛角,只係見客就踩啫。計我話,成件事五五波。

個女人整色整水係錯,但佢覺得被騙想回水又係啱,俾魚翅價錢食粉絲,應唔應該要求回水先?佢冇話全單免費啫,佢食咗粉絲咪俾番粉絲價囉。次一級嘅任食套餐大約一半價錢,所以佢咪俾番一半錢囉。至於阻人收工呢啲更加係連登仔嘅幼稚諗法,如果你間嘢冇做錯邊個阻到你?

至於黃生有冇溝貨大家心照啦,你出得個優惠就要照做,話明A5任食就要A5任食,唔係氹咗隻水魚入舖就嫌貴換平肉俾人,報海關佢監都有得坐。樓上班廢物話A5幾錢幾百蚊梗係冇得任食呢啲廢話完全錯重點,做唔到就唔好做,間嘢而家明顯係呃人。
我講過好多嘢,你指邊句?唔好學埋共產黨啲衰嘢啦支那仔:你有冇犯法心知肚明啦!屌!
有2
開2未
不如你自己檢討吓我點解要同班死文盲講道理先啦。其實我好鍾意講道理,不過一見到你班死傳菜龜閪客閪客咁叫我就一個一個咁屌老母,同文盲講道理就等如對牛彈琴,盞嘥鳩氣

$500都要乞
問佢老公拎返銀包咪得囉
又真係有人肯幫
原來住豫豐花園
唔得架 人哋有著數拎一定要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞