雅蘭中心牛角Buffet 劣質牛扮日本A5和牛

1001 回覆
46 Like 654 Dislike
個閪客咁算唔算誹謗??
其實係幾冇家教既人至會咁冇食德...
就算覺得唔係A5 都唔應該咁浪費食物...
啲牛點樣唔夠好, 都一定好過碗垃圾拉麵
等睇cctv
ceo都講左,佢食緊果時影相,放係爐邊碟牛係冇A4和牛牌
食到最尾想叫人免費先係另一碟夾個A4和牛塊過去

咁樣屈人真係好仆街

放題永遠唔會叫最貴
我諗ceo 點都會先咨詢法律團隊
唔會亂黎
睇完你呢個回覆
再起底佢
真係屌佢都費事
真係白卡人士
不正常人類
食物難食或者貨不對辦係可以投訴
但唔係食晒落肚先講
仲要收返一半錢 之後仲要話無妥協過唔投訴 人地就係諗住息事寧人先退錢 錢又袋左 訴我照投
原來已經唔係經理處理,係分區經理,再大粒啲。嘩!分區經理都咁,正常做到呢啲位唔會咁易話退錢⋯
間公司應該培訓係顧客至上
搞到十二點幾係人都想收工走人啦
仲有冇花生
唔會公開啦
覺得老屈去告敘福樓Lo
到時咪法庭上拎出黎睇
點樣覺得退錢係應該要退
食撚飽飽姐係無問題啦
見到碟肉唔靚唔一早出聲
真心覺得佢呃錢 仲聲大大
死雞撐飯蓋
已經包左底話要遮樣
到時遮漏0.1s, 或者反光show到樣就即刻gg
老實講牛油計一碟 一粒帶子又計一碟
兩個人食百幾碟都唔算唔正常
食開依啲都知會走單漏單跟住又再叫
呢個真係要取消會籍,不過有乜後果有乜下場都唔會公開講 不過奉勸大家唔好以為冇成本冇後果,尤其係商業世界
我追哂全部comment 共一千個
推斷為條女以為頭盤係佢自己第一輪嗌嘅和牛
唔知原來頭盤會溝埋其他渣啲嘅肉
所以我永遠食放題燒肉都唔要頭盤
佢d 解釋既結論全部都係唔知點解
唔知點解 a5張紙跌左落去
唔知點解收台唔收走埋份頭盤
IQ低嘅人再努力都係IQ低⋯
正如弱智嘅人再努力都唔會變正常囉!

高IQ嘅懶人都有,只係高IQ+努力=最成功
人嘅腦部發展的確可以外在因素彌補,
但唔代表只要努力就可以跟得上高IQ嘅步伐⋯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞