雅蘭中心牛角Buffet 劣質牛扮日本A5和牛

1001 回覆
46 Like 654 Dislike
題外話: 引用條友金會員都話: 【因為實在太多人喺牛角中招所以我到依家都唔敢食佢啲日本和牛既放題,大佬最平都要600幾真係搏唔過😂網上甚至自己身邊既人都聽唔少牛角日本和牛質素飄忽既故仔全部都好似你咁影哂相有證據,食過坊間唔少收得平過佢可以食到日本和牛放題既鋪頭人地又真係次次都保持到水準。 】

麻煩黃生都跟進下,個客閪但你牛角咁大集團都唔係老實,咪又係搏冇客分到同費事搞大渣。
開始懷疑佢做咗手腳,佢連(寫xxxxx和牛)紙條都整嚟整去,都唔知啲肉都係咁。
咁黑心都有全職老千黎?
都係放題?
痴撚線
我係到奉勸大家唔好再去食牛角
留返比我呢d 窮撚食就ok

明明佢話無特別影

但下面細圖睇到影咗好多張喎
條支那大陸婆真係要人拎cctv先識收皮
條友衰在重繼續係道死雞撐飯蓋
D破綻越黎越多
食過兩次半島buffet 就當正自己上等人
肯定成家都閪人黎架啦,手法純熟。
個句 「我過黎都要時間」
成陣閪客味出哂黎

條友幾好笑,係留言話無心屈牛角,有心既就唔會埋咗單先講。
但偏偏就係到磨爛蓆磨到人哋要打電話畀上司打兩次話肯退錢先收手
咁有心定無心啊
根本個臭閪諗住扔上網有人撐, 點知人地有證據證明佢老屈搞到一面倒比人屌。 咪扮下唔係想搞事只係攞番個公道囉,仆街到呢。
諗極都唔明咩邏輯,可能真係每個人都唔同
無睇錯佢啲留言,就係話第一碟好醜,之後嗌多幾碟都係咁,但前後叫咗十幾碟a5,偏偏食到埋單先投訴
既然之後碟碟都同第一碟一樣質素,仲食到十幾碟?點解唔第二第三第四碟就投訴?食咗十幾碟先投訴返第一碟
自己弱智唔洗大大聲話比全世界知既。
同酒店啲閪客一樣,check out先投訴間房有頭髮但又唔會話check in後上房發現就即刻打落去reception要求換房。 為咩,咪就係等酒店free房比佢。
又話每碟得兩塊嘅,邊到食得24塊
係 我都係咁諗
見有d人支持牛角又話牛角好野真係笑撚咗
個客係乞衣架啦但牛角都絕對唔係可以搶曬道德光環咁囉
Ceo仲打成千鳩幾字講隻隻牛唔同呢d廢話
有行開taste/aeon果類超市都會見過黑黑地牛肉,和牛安格斯都有。
就係放得耐囉。
我食過晒香港全部燒肉放題,要唔要比埋個list你?
一係你講下你覺得邊間好過牛角
非常同意
比錢買高質 但係又預左人地比差質素你
投訴就係閪害廿
香港人究竟係咪痴撚左線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞