雅蘭中心牛角Buffet 劣質牛扮日本A5和牛

1001 回覆
46 Like 654 Dislike
未食過點會收走吖
真係好撚肉酸呃飲呃食嘈到人哋收唔到工,而家仲打溫情牌話唔想姐姐辛苦
呢條仆街擺明唔係第一次
雪糕樣野 佢真係有圖
依點有啲保留
但其實佢應該一開始就話比職員聽
然後唔好食咪算囉

利申:唔係支持個閪客
覺得佢咁樣R 著數好cheap
成件事佢真係處理得太差
如果由一開始啲牛係難食就應該出聲
見過西客食壽喜燒
食哂啲和牛同大部分配菜
之後打隻蛋落去
跟住好大聲屌隻蛋臭嘅
叫人換過煲新俾佢
屌你老母叫百鳩幾碟野一定係死肥西
From Fb comment

仲要話唔意在錢😏
真心唔係為錢 咁佢等乜 等老闆12點仆出黎跪佢咩

話退錢係員工提出

但其實員工提出
下次free 一位比佢
但佢唔肯
係都要收到錢😏先肯走(心滿意足)

賴皮唔走 迫人主動講退錢比佢
當破財擋災😪😪
其實有啲係佢啲friend send 俾佢 同埋最尾投訴完先拎出嚟
其實我覺得牛角就應該有攞啲唔係A5 嘅出嚟
不過條女又係七攞咗錢又要出嚟嘈
屌!真係連登有冇咁多中學都讀唔上又要學人串撚柒柒嘅廢柴呀?你咁醒就唔使科科肥晒走去做閪工啦!冇邏輯就學人比喻,呢啲正一比喻不倫,柒撚到開巷,唔撚怪得做閪工要做一世。

有冇讀過中學經濟?商業社會買方賣方從來都係對等,你肯賣我肯買就交易,交易過程中有時會有角力,即係談判或者議價之類,當其中一方唔夠料喺角力之中出錯或技巧不足而俾對方take advantage 完全係正常商業行為,只要唔係用欺騙或者恐嚇勒索等犯法手段,邊個攞多咗著數邊個蝕底咗,非但合法,而且作為商業社會要運作暢順更加應該鼓勵。

而你講嗰啲戇鳩比喻同樓上有條死懵柒講嘅強姦有邊一忽對等?唔撚識字就讀多啲書咪撚掛住打機啦死傻鳩!屌你老母!
其實真係經理可以報警話佢食霸王餐,唔可以食完先話退錢囉,張單又唔係平。

有啲公司規矩係走單係員工賠錢,當佢走單捉到但都係唔俾錢,又無報警處理,就係員工賠俾公司⋯

所以唔好理所當然覺得公司一定會claim返錢,唔係間間公司開善堂⋯

大公司都未必對員工好,所以牛角算好啦!
閪客唔應該攞走任何員工錢囉
咁同打刧有咩分別?
覺得牛唔岩應該一開波就講啦
雪糕易溶我估係岩岩先加左落去未咁快雪晒(之前試過次)
話自己黃,但程度只如藍屍狗,你老母係撚真黃咩!俾藍屍拋兩拋就窒機啦你條廢閪!影撚衰晒黃絲,你老母閪轉做藍屍狗啦!嗰邊啱你多啲呀死撚屌!
好大粒花生
明明要訓 忍唔住睇埋個痴線閪客點覆
歷史會判黃生無罪
分區經理通常都係舖面啲人升上去,好多都係廢。就算好多大公司啲中層管理都係吔吔烏,未接觸過又話manager又話director 吹到好勁,但一交手就知冇料到
你一大堆嘢都係紙上談兵

個分區經理個陣諗住唔想煩叫經理講和一半就算,但無諗過事後仲係被客擺上枱啫。依家個問題係交易完,個客仲投訴,你錯重點囉!

講得叻做得縮膊,你呢啲自命不凡嘅人分分鐘係當時嚟講都係算啦算啦退錢俾佢

睇得多你呢類人真係多得你哋唔少,講得講到幾勁幾勁,做就碌柒,真係再彩你都晒氣。
咩都係唔知點解 想模糊對佢不利嘅嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞