雅蘭中心牛角Buffet 劣質牛扮日本A5和牛

1001 回覆
46 Like 654 Dislike
懷疑好多都係咁
上次食但馬屋一去到就行出去攞配菜
跟住廚房應該出垃圾比我地個枱
聽到個waiter都忍唔住講我地個枱先啱啱黎到喎
跟手換過兩碟牛
真 宜家唔比借卡都好多金會然
講到咁多碟都唔係和牛
唔即刻影底哂佢 擺上網
仲要搵第一碟送既 擺到出血 再放牌上去影
點撚樣信你丫 乞兒
依家萬二都有
一班人食幾餐都係到
其實12k真係唔難,食幾次lv 5已經有
反而原本要19999就真係會少好多人有金卡
Cut 咗n世啦,之前自由行盲嘅都賺到笑,仲使乜又開班又請導師搞咁多嘢。世估唔到自由行話停就停,隨著而來係大蕭條,生意都冇何來多餘錢搞training?況且停咗十幾年,啲人斷晒層,就算而家想搵個有料嘅導師開training都唔係咁易
咪就係用黎引你出黎囉
講原價wo
我唔係好識,我最近自己起下牛小排
我就咁睇果幾碟都係牛小排,但第一碟一定唔係和牛,我自己起d 草飼牛都肥過佢,油花靚過佢
之後果d就好肥,好多雪花,老老實實正常人點會識分係咪a5和牛,只可以話係好肥既牛小排,除非你成日食真a5和牛,普通人點識分係咪真日本和牛
佢係咪拎左個袋去拎走d生肉
我都覺得怪,咁撚多人食,牛角d牛比人屌上抬果陣仲硬就多,出撚晒血水真係得啖笑
雪糕又係,正常咁樣既話一早封左機,我試過,仲會比佢拎到返抬咩
巴打識野 )摸頭
仲有
接受左賠償照擺上網
個經理話唔好投訴,但擺左上網同投訴有咩分別
通常最平隻牛你食幾塊已經唔會想再叫
咁清楚仲要問?有冇腦?
推推推
我唔識分
次次叫最平個set
"將頭盤果8片肉(只有其中2片係鹿兒島和牛, 其他6片係平價和牛)
放到出哂水...變哂色...再放個A5牌上去...同一碟岩岩拎出黎既A5去比較 "
咁你都幾癲喎, 有心黎R架喎
係咪咁樣?

依個似係真版本喎
好撚肉酸
冇追唒po,點知係借會員卡?
條女講第一次黎
但有會員卡

等睇比人cancel埋會籍
仲諗住認真答你
原來係白卡佬
好似係佢自己係fb回人果時講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞