雅蘭中心牛角Buffet 劣質牛扮日本A5和牛

1001 回覆
46 Like 654 Dislike
條友講一套做一套
同佢食飯聽好多
已經好好,香港而家「我吹咩我哋就係咁,唔鍾意就移民囉」佔咗主流
我意思係借acc嗰個可能係carousell免費借嗰堆賣家
冇錢賺仲廢埋個會員
東薈城次男方都好劣
上次去食
牛肉唔熟得黎仲要怪味

已經凍結咗張卡
溫野菜價錢高一個lv
佢真係好識做pr..
但好多店既a5 都未必下下比a5你
佢地會借口話係唔同部位 其實a5就係講雪花分布
唔同部位就講得過去?
佢呢間野 午市食過 都係唔溶雪就攞出黎
服務西唔西呢d就間間分店唔同
但雅蘭個間就特別差
但呢條友明r著數 就冇得講
報海關未??

敘福樓=牛角=溫野菜
呢單野個客仔輸經驗
因為眾所週知 會驚比廚房加料囉
連登飲食post睇得多啦

比你夠膽一黎就投訴然後繼續食?
你投訴得就預左唔好繼續食
大佬呀
和牛都有分唔同質素部位啦
不如假設埋佢無去食
其實今日食嘅係牛一
黃生呢種先勁
你望下大把人話佢係黃就知
西客黎講佢都算資深
可惜今次遇著個會玩social media嘅腦細
個客好撚有經驗wor
其實佢唔撚貼出嚟 已經贏晒
下次又可以再食過 已經黃左 實派人釘死佢
佢唔放上網就贏咗啦
太貪,上得山多終遇虎
我諗圍內會傳佢係邊個,之後會有vip待遇俾佢
佢就係無遇到過呢啲老細
輸呢啲經驗
真心差左好多
真係好嬲

我以為自己一次半次係咁
各位早晨,今朝起身有朋友通知我當事人出咗新post, 回應我上一個post. 我冇嘢想再補充了,只係想多謝大家展現香港人充滿理性,明事理講道理。 有兩點我注意到好多人講,(1)有關公開CCTV,我有個原則,客人私隱好重要,如非必須(例如法律需要)都唔會公開CCTV。 特別係呢件事我唔覺得CCTV幫到乜嘢手,因為關鍵都唔係CCTV,係分析力同邏輯。 (2) 有關嗰張會員卡, 根據會員使用條例寫明係禁止租借或者轉讓, 但係坦白講食餐飯啫, 如果真係佢朋友借俾佢,我都唔想特別處理,畢竟只係一張銀卡唔係必須實名制使用的金卡。 但係精明的網友居然發現佢所謂的朋友原來係carousell上面認識的, 直接d講就係租返嚟, 咁就真係要多謝佢幫我放蛇, 呢張卡會直接凍結/取消. 事情告一段落,請大家繼續開心用餐. 始終我嘅專業係賣賣牛肉,唔係賣花生。😂 前文: https://www.facebook.com/234282496595142/posts/4477364285620254/
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞