雅蘭中心牛角Buffet 劣質牛扮日本A5和牛

1001 回覆
46 Like 654 Dislike
鴨肝+甲羅燒
次次去都食十幾舊
(2) 有關嗰張會員卡, 根據會員使用條例寫明係禁止租借或者轉讓, 但係坦白講食餐飯啫, 如果真係佢朋友借俾佢,我都唔想特別處理,畢竟只係一張銀卡唔係必須實名制使用的金卡。 但係精明的網友居然發現佢所謂的朋友原來係carousell上面認識的, 直接d講就係租返嚟, 咁就真係要多謝佢幫我放蛇, 呢張卡會直接凍結/取消.

屌,係咪慣犯嚟架

又識放返個label入去,又識拎角度去影證據,仲食完先同人講,知道會員有快隊但要用人個名

好多舖會怕左呢啲上網公審行為,寧願refund settle左當無事就算

密食當三番喎
黃老闆黑暗兵法呀
心郁郁 唔該曬巴打
應該慣犯黎
可能起起下底會發覺佢次次都咁做
會唔會叫佢毆返嗰$800出嚟
人哋嗰陣俾佢係叫佢唔好煩唔好投訴
結果佢做齊

唔講以為要見工見HR
我都係睇半小時前睇輪候人數,多過20便要按定先,
食得多識得預時間。但要兩部電話,另一部睇其他叫飛情況
金卡宜家都要排
我做左5年會然,最初真係好爽,但近年s飛都可以幾十張
我都係睇半小時前睇輪候人數,多過20便要按定先,
食得多識得預時間。但要兩部電話,另一部睇其他叫飛情況

最on9係咁,佢個system唔比你拎左飛之後睇叫飛個情況
香港人核心價值
一半唔夠㗎
可以睇喎
有喎
又係你條扮女人假膠
人地舖有聯絡有投訴熱線,其實呢種渠道表達唔得咩?
第一次食就公審?咁都唔係西客係咩?
食過 得四片牛 幾大塊 服侍埋你 係幾好食 不過都偏貴

乞衣到

推斷
- 西客姓林 (Gixa Lam),老公姓羅 (Law),係人哋阿媽
事實
- 西客原本張profile picture 係一個細路仔嘅樣
- 待人無禮,終於如願成為西客
要早成個月book 位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞