雅蘭中心牛角Buffet 劣質牛扮日本A5和牛

1001 回覆
46 Like 654 Dislike
學乜鳩問
根本基本常識
明知閪客r著數冇上級,道理又係自己個邊就企硬
我未做過呢啲位但我都知一定唔撚退錢
更加唔會講個堆弱智嘢話咩公司未必俾返我
最多話留底資料叫經理覆佢係咁撚多
證明做得前線大部分都係冇腦
乜都話要陪訓
咁人哋空降做cxo又搵人陪訓一排先呀

上連登練eq
都好,比佢出下火好過落街斬人
可能關私隱事
大絕留返有咩事俾食環/ 海關搞先出
其實都明示暗示左係有預謀,
頭盤到左唔食就咁放係枱面,
食左好多野之後再影張放左好耐溶晒雪既相,
有心人裝冇心人囉
仲要特登拎唔屬於頭盤既A5和牛紙, 放落個頭盤到...
老細回應幾有心,但我真心未食過可以放兩個鐘就溶到出曬血水同黑成咁和牛自問都叫日本和牛達人,講真牛角質量係差

利申:日本生活過五年,每星期最少三餐和牛
老細回應幾有心,但我真心未食過可以放兩個鐘就溶到出曬血水同黑成咁和牛自問都叫日本和牛達人,講真牛角質量係差

利申:日本生活過五年,每星期最少三餐和牛

你用日本質素比無得講啦
香港燒肉放題牛角質素算係最好
應該幾精彩 , 雙方企硬

一邊死都唔賠 , 一邊就死都唔走阻人收工

最尾搞到報警成晚冇得訓

第二日仲要翻工
我唔信佢死都唔走呀
上面肯賠一半錢都搞到凌晨先走

一蚊都冇你諗你
食肆同酒店係兩個範疇,你喺呢啲燒烤餐廳嘅經驗根本就唔可以簡單轉換成酒店經驗,除非有人事之類嘅特殊安排,否則你一日做餐廳一世都係做餐廳。

酒店有酒店嘅世界,冇酒店經驗最多只能夠去應徵啲三四星豆泥酒店,想跳級就要睇機緣。而如果你唔係有人事,就算有好豐富4星頭5星尾經驗,啲超級5星都唔會睇得上眼,莫講話只得餐廳經驗。餐廳經理工餘時間去酒店自助餐餐廳炒吓散幫人收碟就得,真正做就冇乜可能,想唔聞啲油益味第二世再小心規劃啦
咩叫賠想食霸王餐你老尾唔報警都俾面你啦,仲要我退錢?係咪諗多咗?反正間嘢收12,做埋手尾1點收舖你咪慢慢等報警咪睇吓邊個理虧囉,我諗差佬知佢r爛腳都廢事濕佢啦
真心如果放一陣就黑成咁件肉都應該唔太好
咪講撚到五星有幾巴閉啦去過澳門就知全部外勞嚟,有手有腳就做得,都未必有人想做,又要企又要輪
你問埋啲蠢問題仲想有正經答案?你戇鳩就要帶老母出街㗎啦傻閪
識食一定係食lv3
當時應該報狗處理霸王餐?但可能唔想搞到咁大,一樣晒時間,未計啲狗又懶得處理呢啲糾紛。

我有朋友做7仔,有個外國人當放題咁食又唔俾錢,然後嚟到又要講多次大概,跟住警唔想同外國人傾,叫我朋友同外國人傾,我朋友話佢傾得掂唔洗報警啦!最後無拉人,話食嘢嘅錢太少拉唔到。

我朋友話其實唔係食唔夠錢落唔到案,係懶又唔識英文,好驚講英文咁,淨係叫個外國人come come咁叫人跟佢哋走⋯

(係旺尖旺區發生)
咪戇鳩,攞澳門呢啲第三世界地區同香港比,香港而家雖然折墮,但爛船都有三斤釘,喺亞洲香港酒店業算係第一。當然,同鬼佬國家比香港唔入流
以我理解個客叫左最差果碟肉,放左2個幾鐘先影相,所以件肉就衰到咁

巴打有冇推介日本邊間食和牛正
得閒就打下飛機出下火 一次唔夠打夠兩次
你咁落去 我驚你一係就爆血管 一係就擸兩把刀落街見人就斬
講到尾一個人讀到書,有料醒目就唔會做前線輪班工
相對地做得呢啲工你就預咗佢哋係蠢 係基因問題冇得救
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞