雅蘭中心牛角Buffet 劣質牛扮日本A5和牛

1001 回覆
46 Like 654 Dislike
見到第一碟咁撚差咁唔滿意仲唔即刻閃食第間?
坐多兩粒鐘食咁多嘢食撚晒先話唔滿意

如果只係其中一兩碟差屈人賠全單咁仲唔閪?
金卡原來要$40
真係好肉酸
唔講牛角buffet 生意手法係咪會頭兩碟係good後變差,如果用價錢衡量嚟傻嘅都知未必質素好。

唔講牛角buffet ,好多燒肉放題都做唔到碟碟好撚正。
除非佢全部用晒「速凍機」

如果唔係雪藏牛肉只要解凍解得耐個質素一定會差

因為水嘅分子係解凍嘅時候入晒落啲牛肉度,所以哋話食到嘅質素差並唔係佢哋入嘅牛肉有問題,而係解凍嘅時候用不得其法。
拎40蚊唔洗排隊一次 係抵玩既 但賣個個有無咁等錢洗 為40蚊要自己行一轉又要揚曬自己個名
去日本食最頂級六歌仙連任飲 3萬yen 1位
老母麻麻地鍾意牛肉 都話好食過香港果D好多

只可以講牛角哩個價錢真係將貨就貨 唔好諗住哩個價食到最頂級
Moto?
個食客學埋乞狗三d野點得㗎
竟然仲想兜
有咩要兜?
當事人喺黃老闆check埋CCTV之後仲回應咗好多嘢
咁撚癲..
好 唔該曬
其實點解可以咁勁
連carousell租卡都可以揾到
有無source?
呢堆海鮮可以任食我覺得堅抵屌
條友自爆
日本差極都係自己國家出品嘅國產牛
你香港啲放題?唔俾支那牛你都偷笑啦
好想睇carousell賣家出post
R著數都唔係最柒,自爆租人卡搞到人地就黎到終點既萬幾蚊紀錄化為污有先係最柒
唔知轉拍個賣家會唔會出post屌柒佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞