雅蘭中心牛角Buffet 劣質牛扮日本A5和牛

1001 回覆
46 Like 654 Dislike
越兜越亂
都唔知自己兜撚左去邊了😢
這兩日食花生已經夠飽
仲未起到底?
個女人仲堅持緊自己無錯
尋晚食花生食到勁夜瞓...
牛角+底褲, 兩大兜花生
Wendy姐快啲澄清係佢朋友
以為佢開鋪
原來係幫自己隻野做

人氣最高
你同連登仔講呢啲,佢哋只會話你閪客
依家興係連登公審就係唔中意pm

我相信人係有選擇嘅,唔好食就唔好去食⋯
又唔係逼你幫襯,又唔係太過份嘅話,都唔會公審。
抹黑呢啲行為,唔係我風格。
誰對誰錯?我只睇好唔好食,同埋睇服務。
其實街市既牛肉都會黑
見過好多次 只係佢地會用紅燈照住 咁你咪唔覺 以前係拎到返屋企先變黑囉
同埋香港所謂既鮮牛肉全部都係深紅色肉色
你變黑係無咁易見到

何況其實變黑都係正常反應 特別係凍鮮同急凍
唔單止係牛啦 豬都會咁 我舊公司賣西班牙黑毛豬仔 講緊都豬幾二百蚊kg
佢放得耐一樣變黑
點解你會諗同譚仔比而唔係同直接競爭者比?你個邏輯已經錯晒
仲未癲完
搭鐵又唔係咁喎
標準咁飄忽嘅
你條食得屎係咪有閱讀困難理解障礙?
牛角打手全面進場
樓主要開定 (2)
放題不嬲唔好食最貴
以我對雪糕機既理解
其實溶得快唔快都要睇佢入面咩成份同埋部機係邊一款

有d機係整完個production就只會keep凍 唔會再製冷
所以條友講咩熄左製冷係好正常發生既事
我以前要每隔幾個鐘手動去refresh一次(如果長期無人唧)

同埋要睇多唔多人同時唧
你一口氣狂唧就唔係部部機都整得切
原理同儲水式熱水爐一樣

如果真係壞機融哂 你應該係直接唧水
睇到我都心思思好想試下牛角放題
但又未食過係咪平日晏就應該唔洗點等位
連登仔話一千銀諗住食龍肉呀?梗係俾假肉你食啦
Yes
人踩你又踩,做人要有原則,我個人覺得無必要跟住踩,我個人反感呢種行為而已,不過你中意啦!我依家都唔係食牛角,主要係有更好嘅選擇,無必要死纏爛打一間中立嘅大集團,雖然唔支持個老闆,唔代表我要係咁踩佢,而且呢啲不停重複同人講唔好,人哋又未必食開,人哋即使就係食開都覺得呢啲人肉酸,好似周圍數臭人然後話佢有問題我數臭佢有咩錯,係,可能你覺得理所當然,但無諗過人哋中意唔中意聽你重複又重複,有啲嘢講一次就夠,尤其係食餐飯啫,係咪?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞