雅蘭中心牛角Buffet 劣質牛扮日本A5和牛

1001 回覆
46 Like 654 Dislike
講到食落去唔係和牛口感
然後又彈句⋯
「第一次食和牛」

我睇咗啲咩?

話自己第一次食和牛?,但又識睇唔係A5質素
感覺都係平時啲cheap牛
咪唔係和牛口感囉 (盡兜
咁出返個澄清pin咗佢
佢聲稱執枱同事唔小心跌左落去喎,跟住又spin左去人地上餐啲出菜紙都漏左喺張枱度

好似打機咁,食完24塊牛個鑑定lv會升,咁就知果啲唔係a5
可能佢幻想中嘅和牛口感有出入
個和牛口感同我想像中相差太遠啦 退錢!(盡兜
屌你老母露撚晒底
雪糕位應該佢岩,見有d comments食過都話一攞即溶,唔關佢幾時攞同擺係爐隔離事。
其他位佢完全唔識講野加完全解釋唔到,亦冇圖冇錄音support,所有野太橋加本身佢心態都想R錢點都輸輸地,其實最尾根本小事,平左1半就應該收手消完氣就完。出面大把人食完黑店咪1肚氣咩都冇添
What? 咁佢應該係口感天才,食食下頭盤牛就知A5和牛咩口感
你不如睇下佢回我咩先?我冇話唔比佢講,我支持人討論件肉,唔係一黎就攻擊人扮曬野又屎忽鬼咁,二黎其實香港好多做日本牛美國牛價唔貴就但質素好高香港就係太多依種食撚完劣食比左貴價仲要去做打手先搞到成個香港飲食業差曬,二黎我冇用日本黎比,我係指牛肉特別和牛唔會放室溫就黑成咁,無論日本定香港,只係我生活過日本,我用左日本做比喻其實我係家生活左係台灣,台灣食和牛都唔會放耐左就黑成咁
第一次食和牛既人 唔明點解會去牛角buffet
好觀察力呀 ching
佢重話自己食開半島高檔野
但未食過和牛
咩玩法?
其實牛角有冇條款講明會員卡唔可以轉借俾第三者

如果有既話,可以玩返條西客轉頭

任嗌嫁喎
咪理佢啦 讀書讀壞腦
之前金會員要睇身分證
依家唔知
我係台灣食都未食過黑成咁啦黑係會,黑到瘀曬咁,我就多數食和牛,和牛就唔會咁
我有幾多料使閪曬俾你啲地底泥睇咩戇鳩!中學dse有冇幾分都成問題,成世人識嚟識去都係市井垃圾,講你都唔撚識啦死傻鳩!你呢啲爛泥扶唔上壁嘅賤種我見唔少,俾埋功課你照抄都 可以抄錯,講閪咩!

就好似先排識條廢柴俾人呃保險,無啦啦蝕咗半球,全世界都話簽晒約冇得追,我話簽晒約又點?有得追!我可憐佢教晒佢一步一步點做,但第一步叫佢寫投訴信已經唔掂,都唔知噏乜柒,小學生都寫得好過佢。算,為人為到底,我幫佢從新再鋪排,邊啲位要收邊啲位要放,調教精準,由頭到尾再寫過。結果明明冇case都變有case,立咗案,之後嗰啲要佢當事人親自做,我只可以幫到呢度。但條友懶懶閒電話都懶得打,幾廿萬都唔志在,眼白白睇住啲錢垂手可得,結果因為佢唔嗲唔吊冇晒下文,我都費事再理佢。垃圾始終係垃圾,你班廢柴有我一成功力已經殺晒,起碼唔使成世人做失敗人物啦!正一垃撚圾
係咁話要公司賠唔關員工事
但D員工就分明知道係自己搞錯左
牛又比錯 雪糕機又唔記得開
先叫佢唔好投訴
我係公司如果你投訴都抄左D員工啦
唔係公司冇教 係佢地唔跟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞