雅蘭中心牛角Buffet 劣質牛扮日本A5和牛

1001 回覆
46 Like 654 Dislike
尚八 有冇食過

想試
唔識英文就死返去由幼稚園從新讀起啦支那仔,落咗嚟幾耐呀?
好過你個廢柴乜都駁唔到香港人就係鍾意R着數 連呢個心態都唔明嘅唔好喺度講呢樣講果樣啦 垃圾
放題黎講 算正正常常
食過幾次
真心今年佢啲soft service差咗
牛角溫野菜都係
可能上年金太易 多咗人有
利伸金
係 不過牛角真係 就腳 下下出去食咩

見佢唔掂先講

有時有d野放係心入邊好耐

有人題下先發現
以前唔係咁

真係唔知做咩
係慣性消費?我自己唔係個類人,希望你轉其他啦,牛角又多人排又唔係話特別正,佢依家啲醬都少咗個,好似無之前咁好,所以都係轉地方食。尤其係老闆同HKTVmall 老闆一樣古古惑惑個啲嚟,不過今次單嘢真係個客柒咗。
咁 朋友大日子 你無理人叫人食平野架
都唔知係咪pr

你唔信咪去食下最貴個餐

中午去好拉

無咁蝕
佢真係拎白卡㗎淨係識鳩鬧人,可以無視佢
去搵間真係高檔嘅仲好啦,如果要咁睇氣氛,牛角真係唔掂喎
食氣勢* 唔會揀牛角,即使唔係放題都好。
要睇上面啲留言,佢係白卡嚟⋯
牛角真係唔算高檔野
不過都要睇佢經濟水平
牛角buffet係同朋友聚先會食,同埋多數都係中間個lvl或者再上一個lvl,唔會叫到最高
真係貪佢可以大大聲講野同笑唔驚嘈到人(因為本身都嘈)
R咩著數?你講牛角?係喎,標榜A5任食,原來溝肉俾客食,真係俾佢著數晒
唔明你意思,你係想講牛角搵笨柒?
100%唔會
冇食開既人會睇review, 人地sharing
有食開既人係睇親身經驗
依個係消費者模式黎
佢話我係PR啊
個個咁信黃生,fb見有前員工留言都話有所保留。都話佢係商界做了咁多年又有自己的PR都唔係小野,黃生ge嘢真係唔好信晒 ,只能夠講佢好識做表面功夫。雙方都係講緊對自己有利的理據,但作為佢前員工,比較傾向lamma。佢利申埋雖然唔係撐佢,但佢講ge嘢加上公司有啲制度湊合合埋一齊真係有啲合理。

有冇現職員工講下
而家加埋生果佬
淨係張移花接木血水相lamma都解釋唔到啦
Ching以前做普通/放題店?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞