雅蘭中心牛角Buffet 劣質牛扮日本A5和牛

1001 回覆
46 Like 654 Dislike
羅姓閪客
elsalaw_poodle
唔通你係西客本人?
餐廳裝cctv有咩問題?有邊間餐廳冇裝架?
同班房比你係咪幼稚園未畢業?
唔好咁天真,而家打開門口做生意既大部分都有cctv。
而家啲人好博架 唔理後果
就好似有人 現場睇鍾培生偷偷地live都唔止
仲要夠膽死開住live串鳩鍾培生
死臭閪
抵我睇唔起死港女
有隱藏選擇 王樣腹胸肉
Lv3/c餐以上
佢行街真係唔好舉頭望
怕嚇死佢
10348,差千幾到萬二,依家張卡被凍結/取消
之前有買開一條條嘅牛
忘記咗fb group有人講話買咗澳洲和牛定美國牛
話油脂分布根本就唔達個level
後尾先知
原來供應商標準
好似只睇肉眼同西冷個level
成條牛其他部位就係咩level
打個比喻
如果隻牛既肉眼同西冷係m9
其他部位油脂又唔夠m9
個評級標準都會當佢係m9
當然我唔知道日本和牛係咪都係咁
借會員卡有咩問題,大把人係度夾Netflix
弱智仔
臭蟲論
弱智 仲要大大聲同人講
咁咪唔好幫襯,你呢啲係主觀嘢,好難講。

有啲人唔識分就唔會話差,有啲人食開就唔會話好,有啲人覺得無問題,有啲人覺得佢咁做有問題,佢哋講啲咩你都未必會認同⋯

但唯一不變嘅事實係,作為消費者嘅你,可以選擇唔食,因為主觀又好,唔好食又好,總有個理由係令你唔鍾意。

一味係咁重複問人,又唔會令你重新改觀,除咗向老闆反映,而老闆又同你講會改善啦!
講真大把人咁做
其實佢唔放上網大家都當無事
一放上網個客已經輸晒
A5 係指舊肉唔係隻牛喎
評比脂肪的多寡和分布狀況,以及肉的外觀.換而言之,脂肪和肉整體看起來越美,等級就越高
咁好明顯唔存在舊肉好核突但依然係A5
兩秒距離?
佢字都打錯,「伏」⋯ 我諗佢係嚟洗板,係咁重複講好差,但佢俾我感覺唔似係客觀討論,係主觀。

仲有都唔知佢講乜,今次事件係牛角buffet,佢咩分店先,牛角buffet 同牛角散賣嘅好唔同。

食千兩反映元氣唔好食,定係食元氣反映千兩好伏?
佢應該講緊浸大單嘢,課室被裝cam
食得和牛都知閒閒地一個SET都千幾二千,仲要得4,5塊,而家任食$900,等於你食全港最貴的放題都唔會expect到omakase的層次。

所以食放題一直都係食中間LEVEL就最抵
可唔可以分享下邊度有得4舊食A4放題
閪客嚟講都算成熟期啦
你睇佢之前d post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞