雅蘭中心牛角Buffet 劣質牛扮日本A5和牛

1001 回覆
46 Like 654 Dislike
但澳門啲酒店硬件嚟講又真係正過香港又多嘢玩
冇得救就假,懶先至真
其實你個諗法我都明

但事實上如果報埋警搞完一輪 , 3,4 點先走 , 第二日我一樣要翻工 , 都係辛苦

所謂處理得更好 , 係要間公司backup前線

如果公司撐你企硬俾你第二日放翻假 , 我陪佢玩通頂都冇所謂啦

佢而家就係不惜自己貼錢都唔想投訴同快啲解決件事 , 唔係全部都係個員工廢既錯
硬件冇意義,大陸酒店硬件一樣齊全,但啲人碌葛咁。從來服務業都係服務行先,硬件只係輔助,能夠處理異議解決問題嘅前線香港點都多過澳門大陸
放題根本就係食屎

Lm
好多時前線企硬無撚用
嘈到上去好多時都會選擇息事寧人 尤其係大集團
只要要求唔係太過份都會答應
大家都企硬就話啫 上面都唔撐你 企咁硬托柒咩
睇情況囉,老闆都無怪員工,蝕嘅係老闆,炒唔炒員工又係佢決定,相信老闆同同事都體諒到當時處理方法。
樓主去左邊呀
定你就係嗰個西客呀
但好多時就係公司唔撐員工
香港公司就係怕事怕影響形象
明明道理係自己到都唔敢企硬
「顧客永遠是對的」既思想害死人
睇過你以前開嗰既post
覺得你痴痴地

不如你老實啲同大家講吓其實你係咪攞白卡
咁又唔係既 我呢d窮撚都會問人借會員卡食野買野
但係呢d大種乞衣既野我就無做過既
冇backup咪一樣死

「公司撐你架 , 搞到幾夜報埋警都唔緊要 , 有道理做咩要賠錢? 不過搞掂記得聽日準時翻工
D牛真心硬過我條命, 以前食過幾次都係拎起敲返落隻碟有係有聲
但雪糕真係快溶, 拎到埋位已經溶到邊位變水, 我ORDER完碟牛出去拎個雪糕, 食埋個雪糕D牛都仲係硬到未燒得.
好彩淨係得1次係自己俾$
請問你會用咩方法?過幾招黎
其實通常呢啲閪客一報警就會縮沙,白卡都會急急腳走(白卡係警察嚟到前走),主要係身有屎,搞完就閃。
達人
咁你有冇試過真係咁樣放碟野係個爐隔離2粒鐘先
唔係話牛角高質
不過你都幾on9
又係你呢d屎忽鬼住過下日本本就扮哂野,拎日本黎比
牛角任食肉以佢收個價,已經屌打香港大部份燒肉鋪。
差唔差,係要睇佢收幾錢,要量又要好,又要平
試過一次唔記得左食放左係爐隔離三個鐘都未見過咁黑,一般牛你解凍完放係到都唔可以黑成咁

呢條撚樣真係閪客既極致
喂,我有話牛角貴或者佢生意手法有問題咩大佬依家評論件肉,你同我講佢平,佢平就梗架啦,但係平就可以攞件垃圾出黎架啦,不如攞牛屎出黎食算啦我仲讚老細有心回應幾好,都痴鳩線,咁真係未見過和牛放久左會黑成咁,講下都唔比啊?
正常,放題無可能有時間慢慢幫你溶雪,量同時間控制得唔好,會變d肉。
次次去食,都係硬到cls。出post 條友拎第一round 包堆d level 3 4 肉,再擺和牛牌放兩個鐘
香港入d和牛隨時雪左成半年有多都唔奇,呢d通常船運,空運太高成本,呢d牛雪左咁耐一定係無日本咁高質架啦
香港有間食壽喜燒,係日本人開好似,500-600左右套餐,兩年前食過,d肉真心ok,我加過肉放左一個鐘再食都冇咁黑同味道好好,建議想食牛去食下,唔貴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞