雅蘭中心牛角Buffet 劣質牛扮日本A5和牛

1001 回覆
46 Like 654 Dislike
上次 lv5 雪都味融好 成舊冰咁
融咗雪係咩樣先 定係正常和牛都係雪住出
ceo嚟講黃生都叫有心
拎番一半錢仲唱人
黃生已回應
牛角放題加點基本都雪住出
要快出俾客邊有咁多時間融雪
幾年前去雅蘭食最貴個set 兩人埋單1500, 比A5錢似食緊A1, 原來係廚房簡貨出搵笨 從此無再去 亦唔明點解咁撚多打手吹牛角 之後想食和牛都係去返尚八 最少唔會失望
條大陸婆杯雪糕係火爐邊烘到溶哂先再投訴,似乎係輕度弱智
其他放題都有水準飄忽情況,牛角相對算穩定不過我未食過lv5,日本和牛根本食唔到咁多好快滯,寧願單點
最近牛角推個個高森和牛都無伏,幾正
如果黃老闆所言屬實,真係一單西客R著數事件借會員卡仲咁大聲
西客
放張紙落去就扮出血水
其實都唔係第一次, 佢旗下有個和牛火鍋。
都係第一次靚第二次唔對路少食,
第三次出聲屌佢, 佢就換番切正常嘅畀我,
之後我食完我就算數走人
睇見好多人講第2 Round開始一定差
西客
牛角放題係放題之中嘅垃圾,選擇少,肉又唔係特別好食,又唔值依個價

食完一次就算 la
似乎第一碟出既唔係A5和牛,係每款有D (好聽係比你試d唔同款既牛,難聽就係想塞飽你先), 但個西客放張和牛紙上去,等個零鐘之後出曬血水之後話碟和牛貨不對版

雪糕就..... 我食過一次佢啲雪糕又未去到話好實淨,但係又未去到話溶。

利申: 因為唔鍾意排隊,所以好少食。

個人估,都係客西機會大啲, 奇就奇在而家啲西客都咁大聲,做完西客仲要放上網屌人
不嬲buffet係參差d
輕度先食buffet
正常人會去奧海城/v walk
Buffet望落選擇多啲但雅蘭不嬲人多,都feel到班員工燥底
牛角真係勁撚垃圾 希望大家唔好再去
食放題牛唔好食咁貴,只會食最平/第2平
一黎太貴,佢換左你吹佢唔漲
2黎,比得成千蚊個不如去食d散叫既仲好,坐得耐D,又冇咁逼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞