雅蘭中心牛角Buffet 劣質牛扮日本A5和牛

1001 回覆
46 Like 654 Dislike
個lamma回左雪糕位都似似地,反而其他位解唔到唔夠有力,當然個店員究竟講左d咩野又係影響大局但佢冇錄到音,個ceo成千字但好撚多廢話,唔理佢牛角個大名根本2面都有道理係手
又一條懵閪衝出嚟柒唔撚切,冇腦就出少句聲啦戇鳩
公開CCTV啦 橫掂事主都叫佢公開
比咁貴真心on9, 唔止呢間,我食過9成放題式嘅真係會溝牛,明顯恰9人唔識野,嘈嚟都晒9氣,唔通揾人驗咩,唔再幫襯算9數,反而食最平嘅就仲可以接受

香港食過最正嘅係中環有間真日本人主理嘅近江牛,所有食材日本嚟,會逐樣介紹產地,喺你面前煮,所以間鋪只招呼到4枱客,一晚得2轉時間,book位要超過一個月

香港嘅和牛放題真係當塞飽就算,日本真正食過一間高質和牛放題,不過佢嘅放題係有限叫

利:牛魔王,成日去日本揾靚牛食
牛角放題本身就垃圾
呢啲真係一分錢一分貨
呃嗰區區一千幾百就公審人
剩係放開始碟牛係度2個鐘 最尾放張a5牌仔上去
已經睇得條女好撚濕鳩

咁都有人話條女啱 精蟲上腦咩
正常火鍋店都會備貨,會融定雪
無可能你明知d大路野用得多唔融定雪
千祈唔好再去了
btw樓主直接用果句嘢做title,其實可唔可以告埋佢一份
當然可能有更好做法既,牛角Buffet到夜晚繁忙時間講緊百幾二百張飛等,一定爆場
send CV 同 expected salary
剪個毛都想價低者得
你放題食開屎都咁大聲去埋d窮撚放題
好似話佢果疊係一開波黎果疊
擺左2個鍾,再將其他牛既名牌擺上去去投訴
想食高汁A5都唔會食放題啦講真
貪會食到嘔咩又唔食得多架啦
幾舊水係度嘈嘈閉what do you expect?
係,無錯。大家唔好去
已pin
Thanks
柒少陣啦你急凍冰鮮新鮮肉你條窮撚都未識分,未食過好野教人分肉
你又幾有錢?定係你水魚去d香港人居酒居食過千落樓,食d雪肉加大量調味料,就自我感覺良好
唔好用價錢去定義窮唔窮,性價比都好緊要。
唔識㗎佢答撚到你咩
完全冇料到
誹謗
冇點公開
証據?
入面有講頭盤隻碟同之後叫嗰d唔一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞