雅蘭中心牛角Buffet 劣質牛扮日本A5和牛

1001 回覆
46 Like 654 Dislike
要高質就算普通牛角都稱唔上啦,更何況放題
大多數人應該係為左「量」而去食燒肉放題
屌那星 公眾唔應該有知情權?
個個都受呢套 消費者權益咪比商家剥削囉
咁佢真係分grade 我覺得作為大眾消費者
我關心既只係個位閪客話貨不對版係咪事實
因為呢樣野先係真正會影響到我既事
高咩質丫,實際啲啦
呢個價錢,日本食和牛都係食得幾塊ja
唔係諗住同樣質素
運到嚟香港,仲要俾你任食呀嘛
如果叫lv5 不如散叫

散叫真係會叫D有想食嘅食物

同埋D嘢食質素
散叫係好D
屌 成9百蚊位 食埋啲咩炸薯角 章魚燒
呢啲閪客我又唔怕做多幾個 退一半錢比你都賺到笑
仲要比你唱 趁機做埋PR
黃傑龍今次贏哂啦
啲人話佢郁左張紙
咩叫商品說明條例 你餐牌寫乜咪應該出乜
要返個客自己justify個價錢同佢既質素合唔合理係咪痴左線
如果Terms and Conditions有寫明只限會員使用
咁係詐騙,分分鐘有埋虛假文書
有冇多d佢既 post
用親咩服務都貪到盡
有寫
牛角唔cancel佢friend個會員已經好好
可唔可以告條女詐騙?
攞人地會員卡食優惠仲咁大大聲

/客人明明在文章中講明自己是第一次幫襯牛角,但係居然又有會員卡,根本都係前言不對後語/
如果Terms and Conditions有寫明只限該名會員使用,不得轉借他人
咁係詐騙,分分鐘有埋虛假文書
連登仔話:呢個錢你仲想點 係食呢d架喇
千幾蚊唔出牛餐肉比你食偷笑啦
只應夠講香港人比商家train得好好 已經訓練有數到自己幫對方解話
cctv影到牛擺2個鐘
雪糕又熔先出聲
咁樣投訴有冇詐騙成份
第一次食又會識食level 5
如果呢單野 個食客無貪過任何便宜錢都無退過
個結果會唔會好唔同
仲識分澳洲、日本
本身借人張卡去食已經唔啱,佢仲要放上網公審喎
結果應該唔會差太遠
譚仔萬八都係請到匆丸畜牲三小辣咁嘅質素。牛角出幾多?仲要有心請?飯食經理先得兩萬頭,請問你粒花生係幾多?
I mean借卡呢個動作都唔做既話
係咩可以接受賠償,但我繼續告你?
係咪西客就唔清楚

但牛角buffet D 軟雪糕
唔知係咪同一時間太多人攞所以唔夠凍
偏軟有少少溶係事實
但又未至成碗湯咁

Lv5都試過頭一丶兩輪ok 嘅
之後就好似自動降級

呢個情況牛涮鍋仲嚴重
Vwalk 試過兩次奧海城試過一次
都係咁

同待應或者經理講佢仲會同你坳唔會換
無謂俾錢嚟受氣
呢個集團啲放題叫中或低level就算

之前去過 牛一(太子始創)丶鍋處(東涌)及 但馬屋(新都會)都唔會第二丶三輪就自動down grade
你講得出呢啲就知你連服務業都未做過
你企硬,但有無諗過你上司企唔企硬
如果佢都企硬又唔驚搞大件事嘅話
傾兩句唔掂直接報警
如果你上司淆底/想息事寧人
就先賠錢再屌柒你搞咁多野都得
如果唔係成日啲經理唔撐自己員工
邊撚到咁多西客日日r著數
就係因為試過成功丫嘛
有無人食過放題1200蚊果個a5佐賀牛餐
有 我打手嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞