雅蘭中心牛角Buffet 劣質牛扮日本A5和牛

1001 回覆
46 Like 654 Dislike
4.7 Kabu Pass、積分及電子割引券 不可轉贈或轉移或借給他人使用。

我又真係無撚聊走去睇條款
間野最貴a5連加一收850, 出面3-4舊已經有得食a4同a5 貴人成倍啲牛出咁撚多血水 真係未見過
屌 有聲
你哋班閪種仲成日叫我過料,我追過幾單大嘢加埋百幾萬,呢個價值連城嘅技能會唔撚會免費通街派呀死傻閪?用你個死人腦諗吓啦懵撚!教!你擺低50萬我咪教你囉屌你老母!有你著數啦低能仔!
睇咗佢呢個post同起咗佢底
條友似係d死讀書就自命不凡嘅人
好認真咁發表偉論,d口氣憤世嫉俗到極點,但又冇乜人理,好似現實係條街度唸唸有詞果d傻佬/廢老咁
我從來都覺得拍唔會大撚晒
主要佢係到鬧啲無辜嘅人,睇到眼火爆,尊重兩個字都唔識,人哋做飲食業可能係佢眼中係廢,但係好多養家嘅人嚟講只係一份工作,只係碩士生都會做嘅工,都唔知其實好多公司規定都限制咗員工,有時唔係唔想傾靚條數而係公司定嘅規矩唔俾做。佢把死人口真係臭到呢,擺明未做過呢啲位就扮有料。

唔少大學生都會做飲食業,未做過飲食業就以為無大學生做咩?碩士都有啦!打份工都要被人話廢,唔俾佢哋中意打呢啲工咩?乜柒都唔知仲以為自己乜柒都識,真係太自以為是!

我反而想知佢同佢朋友對話點解會喺carousell
因為唔係借朋友卡
係有銀卡會員幫人拎飛賺錢?
驗腦啦傻閪
咁可能係牛角嘅公司文化
唔好做啦,呢啲公司做嚟辛苦自己。
我接受唔到囉,如果公司擺員工上枱做擋箭牌,不如唔好做。
Ceo打咗成千字又話每隻牛都唔一樣乜乜77
但其實係人都知呢d放題實有溝貨俾d客搏大霧
我就唔信佢次次真係出A5俾人
呢碟係A5
唔好ON9啦,依家講緊有閪客屈店呀

碟牛係第一碟黎,放係火爐旁個幾鐘先夾個A5和牛牌去影相呀
我又唔係同你講
你同我講呢渣野做乜
我建議你睇下醫生 你可能有躁狂抑鬱症
抵你㗎喎,書讀唔成都算,你班垃唔撚帶腦返工吖嘛!成日個客有少少要求就閪客閪客咁叫,永撚遠賴個客,從來唔撚會諗你自己有咩問題。尊重?尊你個老母閪啦!你自己都唔尊重你份工要我尊重你?你值咩?嗱
個經理請願自已賠錢,睇來間公司對員工幾好.
ceo都唔錯,下星期會去食下
白卡撚成兩點幾快撚d訓啦
無啦啦拉黃藍嚟講唔會令你有說服力d 㗎on9閪
元屯天居民不意外
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞