雅蘭中心牛角Buffet 劣質牛扮日本A5和牛

1001 回覆
46 Like 654 Dislike
打d字都有陣閪味 分分鐘到時話人哋剪得唔好再要人賠償返佢隻狗既損失
講真 牛角放題食最cheap有牛個個level就夠了試過level 4啲牛雪到硬過張枱 仲要等勁耐先出
我都想個邊度有3-4舊水可以食A4/A5放題
應該次次去食都叫最平果種,佢緊有一次會俾咗高級少少既牛嚟食,咁咪賺咗囉
連登仔果然係支那仔逆來順受俾屎你食都照食嘅農民心態
想知
價錢都無打就知唔諗住比錢啦,剪完話依樣唔好個樣唔掂一蚊都唔比
知名度高卦,分店多方便,定價唔高,我自己覺得啦,佢牛角buffet 唔係行高檔路線。(牛角都似中檔⋯我呢啲窮撚之前成日都去食,真係唔貴。)
其實食和牛放題不如自己買塊和牛返去煎食和牛好(漏)
個訴求都成功咗仲拎出嚟公審,真係要向佢學習學習
死廢剷又喺度講廢話,消費者去食餐飯使唔使了解晒全港餐廳收費先去?唔知唔幫襯得?你間嘢將貨就價就係啱,消費者真金白銀去幫襯反而係錯,果然連登狗邏輯
真,做過服務業就知
大公司99%都跪硬,所謂sop只係拎黎9up
邊間
邊間燒肉放題質素好過佢,真心想知
想知邊間同埋有無邊間無咁大煙
邊間
條白卡佬啱啱喺院舍出返嚟
準備見佢不停推post
屌你老母死廢柒,死返去茶記捧餐啦死賤種
你呢啲慣性消費,算好定壞?尤其係呢到都有人踩啲肉唔靚,會唔會影響你?
咁都係 只係見到質素下降 有點可惜!

老板未必知咁多 或者 係佢默許 咁做拉!

做職員一定知 啲牛好定壞,

可能佢哋覺得啲牛差都一樣多人食啦。

有時 真係一次半次差左 無所謂,

不過近二次 加埋朋友講開

主要係呢個post 順便講下

日日返工都咁忙真係咁多時間同你去講咩

香港人做意 真係好似大陸咁。食頭一陣水

就要做平 做差?

講咁多都係因為牛角 真係食開有感情
先講咁多

好味是良知呀
憤世嫉俗 Keep住憤怒
Rock and roll never die
原來諗住block你 不過諗下諗下睇住你跳晒掣咁又幾有趣
都幾肯定剪完會彈呢樣彈嗰樣
又話唔靚又話嚇親隻狗呀嗰d
屈人完全唔收錢
如果唔係就唱衰佢搞到佢嚟緊接唔到job
港鐵再仆街啲,同埋警察任去港鐵職員工作地方,聽港鐵員工講成日睇到啲警察係到偷懶。MTR嘅人都可以去警署飯堂,警察都可以去MTR嘅飯堂,共用地方都好多年。
唔好再刺激白卡佬唔該
我驚佢條氣谷到忍唔住喺現實斬人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞