雅蘭中心牛角Buffet 劣質牛扮日本A5和牛

1001 回覆
46 Like 654 Dislike
哩條一睇就知慣犯
講真D肉唔得 點都係一擺低即同個經理講
唔係食撚到飽晒 再埋單講
Check到未必知係佢借返嚟吖嘛
佢而家認咗係借人
點會吹唔漲 而家事主咪擺上網諗住吹漲 點知比吹漲

正常book酒店自助餐唔早半個月都唔會有位
呢個先係重點

好聽就飄忽
第一輪仲要一定質素好唔會飄忽
第二丶三輪開始就一定飄忽嘅開始

其實出面好多保持水準,好似牛一(始創中心),鍋處(東薈城),但馬屋(新都會)都未試過中途down grade

講真飄忽/ down grade 同欺詐係同一樣
掂唔掂

From fb
啲人話佢有鋪測試癮 上次test牛油🧈放半個鐘都唔溶
佢自己個名改得幾好
可以diu佢Lamma
我覺得食lv 5唔係剩係食牛,如果你中意食海鮮就ok
唔食海鮮嘅話lv3/4都夠

Lv5隻牛放題嚟講ok的,同埋我做左幾年會然,暫時都冇乜試過第二三輪嘅肉差左好多

所以前提係上司取態
有冇方法告條貴婦詐騙,唔嚇下呢啲閪人只會有愈來愈多咁既pk
支持 真係唔好去 伏到
牛角buffet拎乜正常火鍋店去比人流大幾多

同埋佢叫個份係八百幾蚊和牛set,點融定一堆
發神經
西客係會有 但服務態度都係必需 有時退一步讓個客令客人舒服先會有回頭/refer
好似你咁講就食得屎
分分鐘免費借acc俾人
為咗啲分連會員都冇埋
隻臭雞食完冇錢俾走嚟R個職員幫佢埋單,個職員真係慘
製冷真係壞咗,一開始就係出水唔係出雪糕啦
啲雪糕唔似仆街老麥咁凝固劑倒成噸落去,又係火爐邊放三分鐘,你食開咩牌子雪糕會唔溶
咁咪直接報海關囉
報撚到佢驚為止

你都識講有商品說明條例
建議大家食到唔啱就即刻報海關
唔係黃店就更加要報

最弊呢單嘢而家呢條八婆所有行為好似計好晒想r人free 一餐多過真不滿

如果有意幫大家維權就整個牛角buffet 貨不對辦關注組收集實質証據
唔好好似呢條八婆咁生安白造
咁咪可以唱衰佢 加迫佢做返好個質素
佢上carousell 俾錢儲的....
CAP出黎既對話都係carousell 黎....
仲想叫人回水
但係黃生講啲嘢真係信三成好
識佢咁耐知佢咩人
佢pr真係做得好好
逼唔逼都其次,要等四五個鐘先弱智
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞