雅蘭中心牛角Buffet 劣質牛扮日本A5和牛

1001 回覆
46 Like 654 Dislike
Cheung
佢估唔到CEO會搵返CCTV黎睇就真
癲到呢
其實我依家先知可以咁樣借卡但就算知都唔會做⋯我接受唔到囉⋯cheap精咁。借卡都唔會咁借卦,真係借得肉酸仲要唔知醜擺上網同人講⋯
日本到香港船運
好似7日就到
但係出晒血水個碟應該係美國牛
認真呢⋯呃⋯對唔住我依家先知有呢啲咁嘅人
人無恥則無敵
你唔尷尬嘅時候就係人地尷尬
疫情好似有啲唔俾空運,前幾個月寄嘢去美國成3個月左右,不過特快空運仲有但貴。
識人借卡ok,但 carousell..................why?估唔到
咁佢一定係鐘培生啲fd
因為銀卡要儲夠消費升金 一年要萬二蚊
其實係咪就係carousell 1doremi 嗰個人
Search 牛角會員 recent 嘅得佢咁濟
跟住佢專門做呢d食肆嘅會員卡免費借俾人用/ 有d 電子優惠券俾人用
好撚癲
即日book無位都要chur到人搵經理比答覆你
咁我申請好易有金卡⋯不過最近都係食牛繁
牛角聽聞早排登報話自己中立,依家都唔知佢想點
牛角搵得L佛賣廣告,市場觸覺唔會差
啲人真係彈出又彈入呢個閪客都係,A5和牛口感唔對路嘅下一秒爆第一次食和牛
唔係話第一次食點樣解釋食咗十幾碟

有無得用apps幫佢reset pw/lock acc
雅蘭中心牛角Buffet 劣質牛扮日本A5和牛
https://lih.kg/uDtwBgX
要睇呢層
無啦,件事擺明西客老屈
真係食落唔ok正路係即時投訴換過碟/走人唔食唔會兩小時食完先係度嘈
同埋有合理理由相信個經理俾佢精神轟炸左一個鐘
條臭閪一直都用開投訴黎睇下R到咩著數
好撚肉酸
有機會
不過呢啲「朋友」
冇咗一個咪搵過第二個
Carousell最多「朋友」

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞