雅蘭中心牛角Buffet 劣質牛扮日本A5和牛

1001 回覆
46 Like 654 Dislike
黃老闆學埋193公佈受害者資料無人屌?
佢聲稱有影相 但又唔撚放
唔同果個級數 又剩係放果張擺左兩個鐘屈人錢既圖
食好野點會去牛角
真心雪糕個part,我傾向信佢
真係好快溶,我食過一次,都唔再食。
但肉個part唔係次次一樣靚係真,但無咩試過碟碟西同差咁遠
睇佢比d圖
其實除咗個碟黑左之外
其他和牛都算靚仔
你話比親都黑 咁你屌柒佢 好正常
有乜理由見到碟野唔岩心水
又唔叫個waiter 第一時間換
反而去到最後先投訴 R著數
牛角d人可能側側搏鳩做
但個客明顯想R著數
正乞衣黎
仲要扮晒野公審返間舖
咁仲有第一份酒店開始嘅
佢果碟係第一輪,仲要特登叫碟差既牛,擺埋爐邊,等一兩個鐘出晒血水再係另一盤拎張和牛紙去屈人
條友未食過靚肉正常牛肉係室溫下係唔會黑成咁
成日食牛XX系列,打邊邊同燒肉都會食,最貴去到中等都食過,結論就係以後唔會再食最貴果級

但今年開始為左避開人流,都寧願揀啲貴價少少單點既去食,明顯俾既部位唔係啲邊皮雜碎
條傻西頭盤牛放兩個鐘比人影到曬
條友牛角打手或者平日食過垃圾肉
我都試過….幾次上碟都唔同
fb轉:
懶人包(睇完全文估計版): 估計最初樓主是次呃飲呃食行動目標是全免,一路食,一路影相鋪排,一共食咗百9幾碟, 食飽飽去到埋單就投訴,R唔到全免,賴死唔走,阻人收工鬥磨,結果員工怕L咗佢賠一半cash,但由於只是半價,樓主就深深不忿上嚟出開post數臭,隻字不提R jetso過程 , 點知玩大咗,去到CEO果到,人地深入調查(又睇CCTV, 睇落單紀錄...),逐點擊破,原來係西客想RRR, 樓主真係777!
照你呢個概念,以後唔好再強姦犯前強姦犯後叫你老豆,係你老母當年廢唔夠大力先有你條撚樣
懶人包(睇完全文估計版): 估計最初樓主是次呃飲呃食行動目標是全免,一路食,一路影相鋪排,一共食咗百9幾碟, 食飽飽去到埋單就投訴,R唔到全免,賴死唔走,阻人收工鬥磨,結果員工怕L咗佢賠一半cash,但由於只是半價,樓主就深深不忿上嚟出開post數臭,隻字不提R jetso過程 , 點知玩大咗,去到CEO果到,人地深入調查(又睇CCTV, 睇落單紀錄...),逐點擊破,原來係西客想RRR, 樓主真係777!

fb轉載
應該告返條友啦
老細講到自己咁大量入貨應該消耗好快先啱,當你船運,日本到香港都唔洗半年啦,當你夠佢殺左凍埋再運埋黎香港一年好未件牛都唔應該室溫下黑到好似生前比人打過咁
CCTV影撚住兩條友放碟頭盤牛兩個鐘再放張岩岩叫既A5牛紙上去
條傻西放雪糕係個爐係邊烘
用人張卡
R半價
其實黑係會,但唔會黑到咁一係你件肉凍左好幾年
屌你老母.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞