[音響撚]音響HIFI 討論區(14)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
但真係好醜
兩個比較起黎 ls50雖然好好
但evo 4.2更好 仲平啲
講樣就一定唔夠ls50靚
另一半係外協
我寧願買多個kc62
之前買左elac bs403 今日終於揀埋amp

上昌業試曬hegel190 同atoll 200/300
atoll 200 sign 大空間完全推唔掂elac
h190 就照舊所有野都好smooth咁
最後貪atoll啲動態 直上atoll 300 減緊價連build in dac 減左4k 22k 比錢happy

sidenote其實見到atoll 200 sig連dac減到13.8k都抵 本身見到有部electrocompanient陳列半價18k都心郁郁 轉個頭就有個人試都唔試就電話落訂 其實昌業個個月都減唔同野 幾過癮
好機好價
10月好多野加曬價
其實kef既話r3都係14k幾再送堆coupon 個時另一半覺得都幾靚
其實2手得唔得 見過hegel h190 18k / naim 1x k
有冇師兄聽左805d4? 對比d3如何
用同一set機去推?
睇樣黎計 elac vela 好靚仔, 有無巴打用緊?
係咩機呢😯
我今日純粹去大概聽下有咩分別 無深究佢用咩amp咩dac因為我諗我買咭起佢嗰set
遲啲真係買就會試真啲
期待師兄試真啲,想賣邊隻就推到邊隻靚聲啲實在太易了,同賣電視一樣。
但佢真係淨係喺我面前將條線由evo轉去ls50
可以點出古惑?
搭配問題
用緊407🤤
403 walnut 用家,我老婆都話型。我加錢買左對 grill 都無用過
其實evo 4.2 木色會靚仔啲
黑色真係麻麻地
好 下次試真啲
Lyngdorf TDAI-1120 個roomperfect 係咪真係咁勁?
見佢價位同evo 150咁上下又細部幾岩我
聽老細講 細地方好有幫助
yes
連2700 都要排…
好彩9月中 搶咗部4700 返嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞