[音響撚]音響HIFI 討論區(14)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
恭喜入坑
我都幫襯過旺角地庫,服務幾好,個價應該均真掛(無乜格過價就扑鎚)
KC62又一皮。。。
一萬蚊買新機會唔會諗下nad或者rega既amp?英國牌子會唔會夾聲啲?
真係要試過先知
以前屋企全部都係日系
C 388好似唔錯咁

請問各位依對嘢賣出去有冇要
我乜都唔識所以想請教下各位
貴過我起緊既5.1.2
歡迎入坑
孤陋寡聞,唔識啊
佢玩2.1又同AVM 唔同路

最後影同音真是要分家咁
我下面5隻執二手 好3200執曬前中後置
青蛙巴你執到3200蚊完全做唔到
上次影音展做半價買wharfedale都要依個價

D320 =1400
D300c =1200
D310 =1300

即係最平五隻都要3900
想問有冇巴打用緊kef lsx?聽感點?
同埋一條10米嘅rca-3.5mm線係咪好貴?用料真係好影響音響?諗緊收一對放睡房,廳個dac拉條線再拉多條lan駁PC入房對lsx
Polk S 系fade out 有間樓上鋪要放二手換新系列
S10 $600
S20 $1400
S35 $1200
仲可以即場試埋聲, check 曬單元先俾錢
我旋拍見到即日拉車仔9衝
但zen dac冇光纖位
好正,二手在33賣出去分分鐘有賺
而家啲喇叭齊曬,sub買左 DN8 (10吋無可能擺到,頂sofa腳, 原本諗住平平地 polk psw111), 但DN8三單元仲要新款做promoto ,咸片買 $3700 , 樣又靚仔啲,max 可以去到500W,之後入手埋 衛星 CA minx 22 x 2做FH , $22xx 連埋掛牆架, 而家差淘左喇叭線就到。反而差隻M無貨,出面好似好缺,但第二期消費卷未到手
睇中就denon x3700
應該鹹片有3700
友誠果兩間天龍應該都可以排
用ifi.stream , 同軸out

食樹皮啦
恭喜你,邊度買,幾錢?
要唔要一皮?
咸片
3700 等到10月尾 仲已經有條隊
個sales 仲好講解 4700粒clip 同 65,85 一樣
3700同 一面2700 同一粒
岩岩分界線,仲要有現 仆取啦
呢批仲已經無左8k 黑畫面個bug
即係可以玩4k 120hz咁正?

3700只係最平有preout
如果聽音樂4700 好好多

恭喜你買到好機

問多句:邊間鹹片
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞