得罪講句,沉迷玩war-game果d人性格都有問題!!!

1001 回覆
658 Like 80 Dislike

兩類人做對家互打咪得

就係對打hea底嗰班嫌對面太'咪摸'整gear整成個鐘浪費晒啲時間
認真嗰班嫌對面太hea唔認真

咁呢班人都唔係路啦 對家唔郁咪自己郁 唔通打仗有得屌人咪摸咩

係ready嗰陣 打outdoor還好 打全日 個零鐘無咩所謂 但indoor就 打四個鐘你用左一個鐘整野 半個鐘影相合照 正常人都燥底

有時我都唔明點解要set成個鐘野
打cqb都要著甲,咁驚痛玩水槍嘛

佢地當真係打仗,射中會死嫁麻

打cqb多數係中頭/ 手,遮唔到的

唔係駁火嘅話點都係𣈴身 不過打indoor都廢事煩 帶枝氣 眼鏡 pistol 手套 彈就算 租裝都多gear過我 唔中意等人所以唔想人等
本身都覺得玩war game班撚樣心理有問題
睇完第一頁條傻仔話玩bb彈可以吸收軍事知識
第時香港打仗靠佢咁
真係更加確信班war game撚係on9

War game都係運動 雖然佢地論點比較差 但請俾啲尊重

收皮啦軍事毒撚

人地好聲好氣叫比啲尊重 你就成隻狗咁惡鬥人收皮 你咩事
Csgo玩咪得囉 on99
第時香港打仗靠佢咁

收皮啦軍事毒撚

你無留意連登仔大部分討論都係咁上下架咩,一係鳩屌好似佢咁,一係人海重覆論點但無論據
第時香港打仗靠佢咁

收皮啦軍事毒撚

我其實係hea底玩 大佬玩一次要二百幾至六百幾 好貴
成個war game就係比豬元帥搞灣晒

果條友我都唔想覆佢

傻閪一個
成個war game就係比豬元帥搞灣晒

樓上有人連佢識都唔識 就知咩料
第時香港打仗靠佢咁

收皮啦軍事毒撚

連登仔質素

見到好心寒 各有所好 自己唔想玩大可以走囉 叫人收皮為乜 有人鐘意行山 唔通港女毒撚想係商場係屋企涼下冷氣都俾人叫收皮咩
屌你 真係打仗果陣食腦好撚過啦
仲同人駁火咩
玩下玩具槍就當真

兩類人做對家互打咪得

就係對打hea底嗰班嫌對面太'咪摸'整gear整成個鐘浪費晒啲時間

咁呢班人都唔係路啦 對家唔郁咪自己郁 唔通打仗有得屌人咪摸咩

係ready嗰陣 打outdoor還好 打全日 個零鐘無咩所謂 但indoor就 打四個鐘你用左一個鐘整野 半個鐘影相合照 正常人都燥底

唔係駁火嘅話點都係𣈴身 不過打indoor都廢事煩 帶枝氣 眼鏡 pistol 手套 彈就算 租裝都多gear過我 唔中意等人所以唔想人等

瞄閪咩瞄 到果下又咪睇粒彈吹去邊sosad中唔中人睇技術 但中邊度根本睇運

兩類人做對家互打咪得

我就堅打人地d電筒,紅點鏡,我肉痛小事,你銀包痛先係大事
仲同人駁火咩
玩下玩具槍就當真

冇人話當真喎 只係當佢一種知識黎學
仲同人駁火咩
玩下玩具槍就當真

全世界差佬都係傻鳩仔
仲同人駁火咩
玩下玩具槍就當真

早幾頁講到將來會發生咁喎
第時香港打仗靠佢咁

收皮啦軍事毒撚

你成班都係暴力狂
比咩尊重

你傻架?成班 我真係比你吹脹 弱智
第時香港打仗靠佢咁

收皮啦軍事毒撚

你成班都係暴力狂
比咩尊重

玩gta都係暴力狂?
mma又係?
打機殺左人又係唔係呀?
低質
第時香港打仗靠佢咁

收皮啦軍事毒撚

你成班都係暴力狂
比咩尊重

先入為主係唔得架施主
憑買槍,打war game射人= 暴力?
nonono呢個想法係以篇概全
仲同人駁火咩
玩下玩具槍就當真

咪撚理朱閪成啦
仲同人駁火咩
玩下玩具槍就當真

朱仔成講既野當真 佢係香討年代已經成日咁
仲同人駁火咩
玩下玩具槍就當真

全世界差佬都係傻鳩仔

香港真差佬都係拎乜撚都唔用得既red gun練走位,bb彈槍起碼打得響反而俾人笑
我鐘意槍鐘意射擊,但唔鐘意打wargame
因為我都讚成樓豬話打wargame 咩都 full gear甚至真品 個啲人係好痴線甚至到咗走火入魔嘅境界
好細個個陣同同學打wargame 我地有女仔係到
對面睇落好pro 又係個啲唔肯平均分散嘅隊話咩要team work 之後射到個女仔,人地都投咗降都繼續full人 人地full返佢就唔知佢啲gear 好撚厚定點係到做不死人
打game 打到咁認真 係唔係真係有咁嘅需要

exactly 呢種人,果次打到個女仔疼哂就喊都唔肯平均分,好撚冇風度

比你都唔想同豬隊友一隊啦,何況人地玩到full gear 咁認真
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞