得罪講句,沉迷玩war-game果d人性格都有問題!!!

1001 回覆
658 Like 80 Dislike
樓主真係好on9
香港無得當兵, 所以就要靠war game去吸收軍事知識
我以前就係成日同 同學打war game, 學開槍, 學戰術, 學團體合作

假如將來香港打仗, 我和同學將會係可以生存既人
因為我地只要拎到槍, 就可以係野外生存

相反, 樓主呢D就好快死
因為你連基本軍事知識都無, 比你拎到支槍, 都唔識用

你有冇用過真槍 係人係鬼都知完全唔同 剩計後助力都差幾皮啦on9

利申冇用過 純粹比你有多D常識

我兩樣都用過,汽槍的確唔係100%一樣,但對用真槍一定有幫助
我就唔知你d常識係邊度黎啦

定係你想話你用左被動式 所以唔係你屠殺

真係唔係我話要屠殺喎,你閱讀理解0分呀?

你想話你爆人偷左ac出post定係個post係你另一個人格打你唔知

姐係有人講「伊斯蘭國應被消滅」就係等如講「我要消滅伊斯蘭國」

原來有人有閱障,唔怪得連樓主d廢話都撐

「港鐵班次應該加密」=「我要加密港鐵班次」

柒完未

比人撚狗撚到痴左線
個個黑夜怪人比你地撚到發哂火,出邊周圍開post話要屠殺連登仔

洗唔洗報驚

邊個post話我要屠殺連登仔

你想話你爆人偷左ac出post定係個post係你另一個人格打你唔知

姐係有人講「伊斯蘭國應被消滅」就係等如講「我要消滅伊斯蘭國」

「港人薪金應該上調」=「我要上調港人薪金」

有人駁唔到
個個黑夜怪人比你地撚到發哂火,出邊周圍開post話要屠殺連登仔

洗唔洗報驚

有圖冇得走啦呢舖

仲有

邊句話我要屠殺連登仔,你講啦

個post係你出既但又唔講依句出自咩人/團體,咁唔係話係你講咁話邊個講

掹大眼睇下先啦好冇,柒完未
樓主真係好on9
我以前就係成日同 同學打war game, 學開槍, 學戰術, 學團體合作

咁幾時打仗?

打仗 呢D野可以預計到??

假如 你係 2010年既敘利亞人, 你都估唔到自己國家將會打足七年內戰啦

同樣地
928事件前, 你估唔估到會發生雨傘革命??
上年年初一果晚, 你估唔係到會發生 魚革??
戰爭係可以好突然發生

例如
林鄭上台, 香港人示威, 然後林鄭下令防暴警察 用橡膠子彈鎮壓, 射死示威者
結果示威者攻入政府總部, 宣佈獨立......中共出解放軍鎮壓, 香港示威者拎槍反抗, 就會爆發戰爭

又例如
美國出兵攻打中國, 先打香港, 又會爆發戰爭

所以我時刻充實自己

就算香港真係打仗,聰明人都唔會走去做軍人啦

係而個層面 走去做軍人個班係愛而個地方既人

柒完未

比人撚狗撚到痴左線

唉,香港又多個傻既

洗唔洗報驚

有圖冇得走啦呢舖

仲有

個post係你出既但又唔講依句出自咩人/團體,咁唔係話係你講咁話邊個講

上面幾句都係出自我架,咁一定係我要加密港鐵班次

洗唔洗報驚

有圖冇得走啦呢舖

仲有

喂,出句聲

洗唔洗報驚

有圖冇得走啦呢舖

仲有

上面幾句都係出自我架,咁一定係我要加密港鐵班次

唔好扮盲呀,上面港鐵同人工果句成句野句式係一樣,我都係跟你個理解方法架炸

洗唔洗報驚

有圖冇得走啦呢舖

仲有

喂,出句聲

又扮盲?你講到我邊句要屠殺連登仔未?
傾唔落去,同個傻既點傾
傾唔落去,同個傻既點傾

屈完我俾我篤爆就死開啦,我邊句話要屠殺連登仔呀,講啦垃圾
真心唔覺鍾意打War game嘅人有咩問題,各有各興趣,自然會有人會玩得投入啲,唔阻到人咪得都唔明有咩好屌

wargame撚全部天生暴力狂 只有連登狗呢d高等物種先可以生存

你自己都係連登,咁你係咪狗? 唔係既話點解仲唔走
傾唔落去,同個傻既點傾

屈完我俾我篤爆就死開啦,我邊句話要屠殺連登仔呀,講啦垃圾

冇講你屠殺連登仔wo,我笑你開咁多極端post咋
你問下陳奕訊先啦
蕭敬騰(真)logic:
連登仔應被屠殺=我要屠殺連登仔
按返佢logic:如果我講
港鐵應加密班次=我要加密港鐵班次
伊斯蘭國應被消滅=我要消滅伊斯蘭國
港人薪金應該上調=我要加港人人工
真心唔覺鍾意打War game嘅人有咩問題,各有各興趣,自然會有人會玩得投入啲,唔阻到人咪得都唔明有咩好屌

wargame撚全部天生暴力狂 只有連登狗呢d高等物種先可以生存

你自己都係連登,咁你係咪狗? 唔係既話點解仲唔走

我只係集中講連登狗,唔係全部連登人,好人好者點會俾人叫狗

洗唔洗報驚

有圖冇得走啦呢舖

仲有

唔知係邊個扮盲先
樓主真係好on9

你有冇用過真槍 係人係鬼都知完全唔同 剩計後助力都差幾皮啦on9

利申冇用過 純粹比你有多D常識

我兩樣都用過,汽槍的確唔係100%一樣,但對用真槍一定有幫助
我就唔知你d常識係邊度黎啦

幫助得好少,上網睇片幫助仲大

淨係保養,排錯,瞄準已經唔係玩gbb學得到

老實講香港真係要打仗我建議你學咗點用刀先
上面班將軍話自己打仗果時點點點 到時比人射中咪又係瀨曬屎瀨曬尿咁叫救命
上面班將軍話自己打仗果時點點點 到時比人射中咪又係瀨曬屎瀨曬尿咁叫救命

淨係對家開covering fire已經嚇傻咗

洗唔洗報驚

有圖冇得走啦呢舖

仲有

唔知係邊個扮盲先

講野啦喂

洗唔洗報驚

有圖冇得走啦呢舖

仲有

認同樓主
同cosplay 班垃圾一樣 分唔清現實同玩
投入到除左件cosplay 都重當自己係動漫人物
中2病上身

港毒爸 好多人上面回應左樓主論點啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞