得罪講句,沉迷玩war-game果d人性格都有問題!!!

1001 回覆
658 Like 80 Dislike
樓主真係好on9
香港無得當兵, 所以就要靠war game去吸收軍事知識
我以前就係成日同 同學打war game, 學開槍, 學戰術, 學團體合作

假如將來香港打仗, 我和同學將會係可以生存既人
因為我地只要拎到槍, 就可以係野外生存

相反, 樓主呢D就好快死
因為你連基本軍事知識都無, 比你拎到支槍, 都唔識用

On99
玩下bb彈槍都叫單事知識

起碼了解過支槍型號點用先

了解bb彈槍型號有咩用?

GBB操作上跟真槍一樣 只係結構同後座力唔同 咪以為射BB彈就唔同 你玩過先知
總知沉迷wargame 個班都有少少妄想...
真係打仗重同你 cqb ?
樓主真係好on9
我以前就係成日同 同學打war game, 學開槍, 學戰術, 學團體合作

On99

起碼了解過支槍型號點用先

了解bb彈槍型號有咩用?

GBB操作上跟真槍一樣 只係結構同後座力唔同 咪以為射BB彈就唔同 你玩過先知

有唔同既 真槍cock槍要用力d
真係想提升生存能力既
跟班童軍學下生火繩結地圖閱讀

點都好過跟班毒撚去war game場當正自己rambo咁玩bb彈槍

呢句真,遇到戰亂梗係識走佬識野外生存最緊要啦,揸槍同人開火想送死咩

香港有撚地方俾你好似美軍咁打500米咩
樓主真係好on9

不過咁,渣住真槍你唔可以用war game打法。開槍前考慮好多野,唔係嗌死就算架。
軍事知識包括好多野,戰機,戰艦等等。打war game最多係學到一d戰術野,例如走位,手勢等
唔好成日以為打過war game懶係自己渣槍點勁喇小學雞想法

利:war game玩家。

參考敘利亞內戰, 多數民兵 都係拎槍互射
有幾何會比你有機會 控制 戰機,戰艦,坦克??

戰機,戰艦,坦克, 只有政府軍先有機會控制到
如果係一介平民, 最多都係拎槍, 組織民兵, 然後自衛

屌那星,軍事知識係包括個方面呀你話自己打war game好有軍事知識
淨係熟槍,走位,開槍叫軍事知識?

你識d戰機坦克車航空母艦黎有撚用

係無撚用,但呢d都叫軍事知識,朱閪成講到自己咁有料,但原來只係以為打war game用= 軍事知識,實際係叫戰術意識

白癡war game玩家一名,只係識扣雞
香港有幾多人真係燒過槍同識揸槍?個個都鳩UP

係呀,似你咁懦弱最正常

我高大過佢地,我隻揪一定贏佢地囉

出黎同我隻秋囉

好呀,幾時?邊道?咩規則?

聽日 葵涌公園 1400無武器限制 無得投降

笑撚左 要抽就上拳館 有合資格人士睇住
傷左都冇法律責任
係呀,似你咁懦弱最正常

我高大過佢地,我隻揪一定贏佢地囉

出黎同我隻秋囉

好呀,幾時?邊道?咩規則?

聽日 葵涌公園 1400無武器限制 無得投降

笑撚左 要抽就上拳館 有合資格人士睇住
傷左都冇法律責任

挑 咁姐係徙氣啦

唔通燒過又同你講咩
真係想提升生存能力既

點都好過跟班毒撚去war game場當正自己rambo咁玩bb彈槍

你岩!
真係想提升生存能力既

如果係連基本自衛能力都無, 點求生??

邊個話要用槍先生存到
軍事毒撚最得人驚
有暴力傾向 喜歡殺戮感覺

上山殺人果3條友9成係呢種人

行山被人殺果d咪你呢種人

我根本唔會群埋你呢d軍事毒撚,唔岩玩

香港有撚地方俾你好似美軍咁打500米咩

真係正式兩國開戰...
出飛彈炸爆你啦, 重同你慢慢人對人 ?

唔通燒過又同你講咩

我係外國某軍事設施玩過下tactical shooting,燒過m4 mp5 glock17
樓主真係好on9

On99

bb彈槍玩到盡都有半桶水咁上下

會唔會太樂觀

玩ptw/gbb cqb果陣起碼走位無咁撚柒,有真野可以同pc/eu搏下既

跟番真槍彈量可能有,唔係都無

gbb ptw咪係跟真槍彈量囉 你有無睇架

ptw 個d有百鳩幾匣架喎
gbb 都唔係枝枝跟真槍子彈啦
淨係mp5都無啦啦45 飛
手槍唔撚講,最少都廿飛
軍事毒撚最得人驚

條傻鳩被人疾完唔鋸就話人係被人殺個種人
笑死人咩

行山小心d,話唔定下次遇到深山殺人狂既係你
軍事毒撚最得人驚

條傻鳩被人疾完唔鋸就話人係被人殺個種人
笑死人咩

行山小心d,話唔定下次遇到深山殺人狂既係你

出埋恐嚇添 軍事毒撚真係痴撚線
軍士毒撚講到自己咁勇猛,我懷疑佢同我踢波既話唔夠我撞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞