得罪講句,沉迷玩war-game果d人性格都有問題!!!

1001 回覆
658 Like 80 Dislike
樓主真係好on9
香港無得當兵, 所以就要靠CSGO去吸收軍事知識
我以前就係成日同 同學打CSGO, 學開槍, 學戰術, 學團體合作

假如將來香港打仗, 我和同學將會係可以生存既人
因為我地只要拎到槍, 就可以係野外生存

相反, 樓主呢D就好快死
因為你連基本軍事知識都無, 比你拎到支槍, 都唔識用
樓主真係好on9
香港無得當兵, 所以就要靠CSGO去吸收軍事知識
我以前就係成日同 同學打CSGO, 學開槍, 學戰術, 學團體合作

樓主真係好on9
香港無得當兵, 所以就要靠war game去吸收軍事知識
我以前就係成日同 同學打war game, 學開槍, 學戰術, 學團體合作

本年度笑話之一

有潛質做潮文

推爆去 推到熱門推埋做潮文

朱閪成以前係高登成日都出類似言論架啦
樓主真係好on9
我以前就係成日同 同學打war game, 學開槍, 學戰術, 學團體合作

本年度笑話之一

有潛質做潮文

推爆去 推到熱門推埋做潮文

新潮文
d毒撚做開兵,打起war game上黎梗係得心應手
朱仔成又衝出黎比人撚
依家打杖仲玩槍仔?
一個核彈死鳩晒啦
係呀,似你咁懦弱最正常

我高大過佢地,我隻揪一定贏佢地囉

出黎同我隻秋囉

好呀,幾時?邊道?咩規則?

聽日 葵涌公園 1400無武器限制 無得投降

笑撚左 要抽就上拳館 有合資格人士睇住
傷左都冇法律責任

挑 咁姐係徙氣啦

樓主唔洗怕喎
佢專燈講無武器限制 明顯就知肉搏唔夠人黎
等佢出到黎 報定警話佢打算持械傷人
到時點睇都係佢大獲D
CSGO都拎出嚟講
最經典一定係CS1.6
貨櫃場行到熟哂
現實有咩事即去葵涌貨櫃碼頭避難
大把鐵皮擋子彈
真係打仗靠你地d bb彈槍咩
想笑死人多過射死人
好驚死 有冇巴打可以帶我去train吓
讀書果時同班都有堆人好呢樣嘢…
毒撚性格 自負自卑 on99咁
樓主真係好on9

On99
玩下bb彈槍都叫單事知識

小學雞到 定係我真心左
一個二個瞓醒未,我變超級撒亞人有槍都冇用
著件迷彩服就以為自己係marine 班細蚊仔真係心理變態
留名
樓主真係好on9

長知識了
真係想提升生存能力既
跟班童軍學下生火繩結地圖閱讀

點都好過跟班毒撚去war game場當正自己rambo咁玩bb彈槍

如果係連基本自衛能力都無, 點求生??

你淨係識得開bb彈槍咋自乜q野衛
靠你北伐真係死得
本嚟想負皮,但第一頁就有人出嚟證明咗個標題,真係駁唔撚到

好想睇留言個啲所謂好有teamwork嘅wargame痴線佬group埋同求其一個國家嘅軍隊打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞