得罪講句,沉迷玩war-game果d人性格都有問題!!!

1001 回覆
658 Like 80 Dislike
係呀,似你咁懦弱最正常

我高大過佢地,我隻揪一定贏佢地囉

出黎同我隻秋囉

好呀,幾時?邊道?咩規則?

記住拍片
成班傻撚拎撚住枝假槍打野戰 都唔知做乜撚 不如直接去參軍啦 呢個根本係垃圾興趣 除左心理變態死毒撚外應該無人會玩 返屋企打飛機算啦

我都唔知你做乜撚 人地鐘意玩槍械唔得既 同埋你依個咩邏輯 玩槍就一定要參軍?咁玩槍game係咪一定要去打仗呢?

唔係啊,我都明你嬲個點係乜,但你睇下第一頁先啦,好難唔睇到打冷震

你認錯人?我嬲乜
樓主真係好on9
香港無得當兵, 所以就要靠war game去吸收軍事知識
我以前就係成日同 同學打war game, 學開槍, 學戰術, 學團體合作

假如將來香港打仗, 我和同學將會係可以生存既人
因為我地只要拎到槍, 就可以係野外生存

相反, 樓主呢D就好快死
因為你連基本軍事知識都無, 比你拎到支槍, 都唔識用

咁幾時打仗?

打仗 呢D野可以預計到??

假如 你係 2010年既敘利亞人, 你都估唔到自己國家將會打足七年內戰啦

同樣地
928事件前, 你估唔估到會發生雨傘革命??
上年年初一果晚, 你估唔係到會發生 魚革??
戰爭係可以好突然發生

例如
林鄭上台, 香港人示威, 然後林鄭下令防暴警察 用橡膠子彈鎮壓, 射死示威者
結果示威者攻入政府總部, 宣佈獨立......中共出解放軍鎮壓, 香港示威者拎槍反抗, 就會爆發戰爭

又例如
美國出兵攻打中國, 先打香港, 又會爆發戰爭

所以我時刻充實自己

屌你老味
死撚開啦5毛
呢單野war game個缺點出曬嚟,
做係當殺左人完全唔識處理
(因玩game平時死左會番生)
成班傻撚拎撚住枝假槍打野戰 都唔知做乜撚 不如直接去參軍啦 呢個根本係垃圾興趣 除左心理變態死毒撚外應該無人會玩 返屋企打飛機算啦

我都唔知你做乜撚 人地鐘意玩槍械唔得既 同埋你依個咩邏輯 玩槍就一定要參軍?咁玩槍game係咪一定要去打仗呢?

唔係啊,我都明你嬲個點係乜,但你睇下第一頁先啦,好難唔睇到打冷震

朱仔成不嬲咁有乜問題
樓主真係好on9
我以前就係成日同 同學打war game, 學開槍, 學戰術, 學團體合作

咁幾時打仗?

假如 你係 2010年既敘利亞人, 你都估唔到自己國家將會打足七年內戰啦

同樣地
戰爭係可以好突然發生

例如
林鄭上台, 香港人示威, 然後林鄭下令防暴警察 用橡膠子彈鎮壓, 射死示威者
結果示威者攻入政府總部, 宣佈獨立......中共出解放軍鎮壓, 香港示威者拎槍反抗, 就會爆發戰爭

又例如

所以我時刻充實自己

最後笵特西
樓主真係好on9

咁幾時打仗?

同樣地
戰爭係可以好突然發生

例如

又例如

所以我時刻充實自己

屌你老味
死撚開啦5毛

毫無常識,美國攻打香港都講得出
呢單野war game個缺點出曬嚟,
做係當殺左人完全唔識處理
(因玩game平時死左會番生)

軍事毒撚最得人驚
有暴力傾向 喜歡殺戮感覺

唔通美軍又係暴力傾向, 喜歡殺戮??

美國梗係有暴力傾向,每10年打一次仗。
班wargame撚嬲撚到
1400葵涌公園無限制武器

唉笑撚死我喇😂想join
樓主真係好on9

朱仔成

佢十年前係香討就咁講啦

咩日日放學打war game,打起上黎可以用戰術屈死解放軍丫嘛,比支槍佢可以媲美美軍丫嘛
又有on9比樓豬撚-.-
究竟班友有冇睇名-.-~~

唔激得
毒撚禁忌嚟

只係無知姐 人地本身河不犯井水 只係啲人搵野踩 食完飯冇屎屙

唔激得
毒撚禁忌嚟

你咬人 人地駁返你 你地駁唔到淨係識屈人毒撚 連登仔質素
比你打war game打到曉飛又點
當你神準百發百中,真係打仗體力要求都唔同啦 你估射哂D彈就放低枝槍去食飯咩
成班war game中二毒撚得副玩具裝備,體格身形都唔達標 打起仗同個識郁既把有咩分別
樓主真係好on9

你會唔會諗多左
諗到自己識少少軍事野就一定生存到
話唔定到時你一出去就俾人2槍搞掂

唔激得
毒撚禁忌嚟

你講呢個
樓主真係好on9

咁幾時打仗?

同樣地
戰爭係可以好突然發生

例如

又例如

所以我時刻充實自己

美國出兵攻打中國, 先打香港

呢個真

香港冇軍事

唔激得
毒撚禁忌嚟

同我講把撚我又冇串你裝備撚
笑死
你同耳和講啦
比你打war game打到曉飛又點
當你神準百發百中,真係打仗體力要求都唔同啦 你估射哂D彈就放低枝槍去食飯咩
成班war game中二毒撚得副玩具裝備,體格身形都唔達標 打起仗同個識郁既把有咩分別

人地又叫你出黎隻揪架喇

講真 比人拉左個條排骨仔 分分鐘搵個打開波既都打柒佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞