得罪講句,沉迷玩war-game果d人性格都有問題!!!

1001 回覆
658 Like 80 Dislike
台灣南韓服兵役就真係打實戰啦

香港玩下bb彈槍就當自己軍事撚

玩Bb彈鎗就識好多軍事知識
咁我玩cs又識開鎗又識掉菠蘿又識聽腳步
咁我咪係軍事神

玩灣岸就識揸車咩

都係果句,大家都比唔上真軍佬,但同一條件下一人一枝槍wargame撚會好過你地咁囉
我鐘意槍鐘意射擊,但唔鐘意打wargame
因為我都讚成樓豬話打wargame 咩都 full gear甚至真品 個啲人係好痴線甚至到咗走火入魔嘅境界
好細個個陣同同學打wargame 我地有女仔係到
對面睇落好pro 又係個啲唔肯平均分散嘅隊話咩要team work 之後射到個女仔,人地都投咗降都繼續full人 人地full返佢就唔知佢啲gear 好撚厚定點係到做不死人
打game 打到咁認真 係唔係真係有咁嘅需要

exactly 呢種人,果次打到個女仔疼哂就喊都唔肯平均分,好撚冇風度

我就9打個類人,唔係好鐘意hard core打法

兩類人做對家互打咪得

就係對打hea底嗰班嫌對面太'咪摸'整gear整成個鐘浪費晒啲時間
認真嗰班嫌對面太hea唔認真

咁呢班人都唔係路啦 對家唔郁咪自己郁 唔通打仗有得屌人咪摸咩

係ready嗰陣 打outdoor還好 打全日 個零鐘無咩所謂 但indoor就 打四個鐘你用左一個鐘整野 半個鐘影相合照 正常人都燥底

有時我都唔明點解要set成個鐘野
打cqb都要著甲,咁驚痛玩水槍嘛

要set晒無線電之類咁 所以我依家都係outdoor先同認真嗰班玩 佢地叫我indoor都不了

冇錯 打outdoor
因為我都讚成樓豬話打wargame 咩都 full gear甚至真品 個啲人係好痴線甚至到咗走火入魔嘅境界
對面睇落好pro 又係個啲唔肯平均分散嘅隊話咩要team work 之後射到個女仔,人地都投咗降都繼續full人 人地full返佢就唔知佢啲gear 好撚厚定點係到做不死人

exactly 呢種人,果次打到個女仔疼哂就喊都唔肯平均分,好撚冇風度

咁係你果班人咁姐 唔代表所有人㗎喎

睇落好pro 係咪著少少裝攞枝唔同少少嘅槍嗰啲 呢啲通常扮到自己好pro咁 但其實都係hea底無恥gamer 扮型攞威咁 遇過唔少
真係玩到full set都比較守規矩

咁關其他wargame撚咩事
我地有女隊員一齊打添,你識著班變態既又入鳩全部wargame撚數?

咁關其他wargame撚咩事
我地有女隊員一齊打添,你識著班變態既又入鳩全部wargame撚數?

真相大白
本身都覺得玩war game班撚樣心理有問題
睇完第一頁條傻仔話玩bb彈可以吸收軍事知識
第時香港打仗靠佢咁
真係更加確信班war game撚係on9

兩類人做對家互打咪得

就係對打hea底嗰班嫌對面太'咪摸'整gear整成個鐘浪費晒啲時間

咁呢班人都唔係路啦 對家唔郁咪自己郁 唔通打仗有得屌人咪摸咩

係ready嗰陣 打outdoor還好 打全日 個零鐘無咩所謂 但indoor就 打四個鐘你用左一個鐘整野 半個鐘影相合照 正常人都燥底

要set晒無線電之類咁 所以我依家都係outdoor先同認真嗰班玩 佢地叫我indoor都不了

冇錯 打outdoor

不過香港好多少爺兵 熱少少就唔打outdoor
豬閪成又發功
第時香港打仗靠佢咁

朱元帥都唔識
第時香港打仗靠佢咁

War game都係運動 雖然佢地論點比較差 但請俾啲尊重

真品只係等於條友有咁上下財力姐。
但真品係好用少少既
你講個d係人格有問題,件野係死既個人係生既,你明我講咩?

睇落好pro 係咪著少少裝攞枝唔同少少嘅槍嗰啲 呢啲通常扮到自己好pro咁 但其實都係hea底無恥gamer 扮型攞威咁 遇過唔少
真係玩到full set都比較守規矩

通常咩程度既人最多濕鳩呢,就係d著有牌子既老翻裝,真又真唔曬但又唔會柒到用淘寶/嘉頓野果班,個身愈多無功能道具果d機會率愈高(外人以為呢d係全真)

真係全真果班同你玩不死?打爆枝鏡唔見5000銀呀,不你老母
第時香港打仗靠佢咁

朱元帥都唔識

同埋佢不嬲係咁㗎 佢當左佢=全部Game友都係咁
認真答
玩到full gear通常都係想玩嗰種臨場感 真實感 佢地唔會理你係老手定新手 總之落場就要合作 聽hq control 所以就算同hea底gamer玩 都要成班人一齊練默契咁
所以結論就係唔想咁hard core就唔好同佢地玩
兩種gamer都識 兩種人打過一次基本上唔會點再打

我就9打個類人,唔係好鐘意hard core打法

兩類人做對家互打咪得

佢地當真係打仗,射中會死嫁麻

打cqb多數係中頭/ 手,遮唔到的

行山小心d,話唔定下次遇到深山殺人狂既係你

出埋恐嚇添 軍事毒撚真係痴撚線

成浸毒味出哂黎

是但啦 反正你真槍都未掂過

好撚威

真槍未掂過 氣槍你又無乜玩 我完全唔知你果d打wargame對現實情況無用既所謂理論立足點係邊

冇話wargame無用呀, 話你地全部都有暴力傾向姐

你同果啲反日蝗有分別姐 用日產就=漢奸
軍事毒撚最得人驚
有暴力傾向 喜歡殺戮感覺

上山殺人果3條友9成係呢種人

行山被人殺果d咪你呢種人

我根本唔會群埋你呢d軍事毒撚,唔岩玩

條傻鳩被人疾完唔鋸就話人係被人殺個種人
笑死人咩

行山小心d,話唔定下次遇到深山殺人狂既係你

出埋恐嚇添 軍事毒撚真係痴撚線

成浸毒味出哂黎

是但啦 反正你真槍都未掂過

好撚威

真槍未掂過 氣槍你又無乜玩 我完全唔知你果d打wargame對現實情況無用既所謂理論立足點係邊

冇話wargame無用呀, 話你地全部都有暴力傾向姐

上面講左啦 呢d人咪支那人思維囉
唔通玩灣岸 gt果班又有超速傾向呀?
boxing又有打鳩人傾向咁?
第時香港打仗靠佢咁

朱元帥都唔識

同埋佢不嬲係咁㗎 咪當左佢咁諗=全部Game友都係咁諗
第時香港打仗靠佢咁

War game都係運動 雖然佢地論點比較差 但請俾啲尊重

收皮啦軍事毒撚

連登仔質素
成個war game就係比豬元帥搞灣晒
成個war game就係比豬元帥搞灣晒

果條友我都唔想覆佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞