得罪講句,沉迷玩war-game果d人性格都有問題!!!

1001 回覆
658 Like 80 Dislike
講真 樓主講個種人真係好有精神問題
都唔講咩 淨係講打war game個陣
最中意做不死人一定係毒撚
中意打鳩衝 無子彈都夠膽出嚟殺人
話咩1換3 1換4 我呢啲得閒打既 見到呢啲人真係打個突

你拎呢啲野嚟當軍事智識?
我打槍game都學得多過你
玩BB彈槍 但大部份專業War game玩家對真槍都好有認識
部份仲會出外國燒槍

槍械知識=/=軍事知識

如果真係打仗 war game 撚應該係最低級同最易死個班
樓主我屌你呀
笑撚咗
拎支玩具槍話自己有軍事知識
咁我日日打飛機係咪有航空知識

ho ball ching

豬肉佬日日拎把豬肉刀切肉
豬肉佬都可以做醫生啦

根本就係班垃圾軍事迷又唔敢去參軍唯有日日拎住支玩具槍打飛機
樓主真係好on9
香港無得當兵, 所以就要靠war game去吸收軍事知識
我以前就係成日同 同學打war game, 學開槍, 學戰術, 學團體合作

假如將來香港打仗, 我和同學將會係可以生存既人
因為我地只要拎到槍, 就可以係野外生存

相反, 樓主呢D就好快死
因為你連基本軍事知識都無, 比你拎到支槍, 都唔識用

講出黎有冇面紅?
中二病真係好撚痴線
你唔好用槍喇,拎把劍去拯救世界喇勇者
樓主真係好on9
我以前就係成日同 同學打war game, 學開槍, 學戰術, 學團體合作

朱仔成你咪撚搞笑啦
樓主真係好on9

講出黎有冇面紅?
中二病真係好撚痴線

所以話班war game撚有暴力傾向真係無錯
班毒撚肯定成日ff打仗個陣自己做救世英雄
女神對自己刮目相看
成村人靠佢黎生存
樓主真係好on9

講出黎有冇面紅?
中二病真係好撚痴線

笑撚到仆街
樓主真係好on9

講出黎有冇面紅?
中二病真係好撚痴線

笑撚到仆街

好衰
樓主真係好on9

講出黎有冇面紅?
中二病真係好撚痴線

笑撚到仆街

好衰

打cso上腦
懶得check
乜樓主同豬仔成兩篇文唔係潮文咩?
點解好似見過
係呀,似你咁懦弱最正常

我高大過佢地,我隻揪一定贏佢地囉

出黎同我隻秋囉

幾時?幫你地book場
任何界別嘅人都有樓主講嘅個類人啦
今次咁啱係wargame界
岩岩想出一 樣既post就見到呢個post

行山被人殺果d咪你呢種人

我根本唔會群埋你呢d軍事毒撚,唔岩玩

條傻鳩被人疾完唔鋸就話人係被人殺個種人
笑死人咩

行山小心d,話唔定下次遇到深山殺人狂既係你

出埋恐嚇添 軍事毒撚真係痴撚線

成浸毒味出哂黎

是但啦 反正你真槍都未掂過

掂過好撚威
樓主真係好on9

唔好玩咁多online game 啦
真槍俾你見血咪又係喺度嗌媽咪
本身唔覺,睇完呢個post 啲留言開始覺
成班都痴撚線 去到打仗比你地有曬戰機坦克又點樣,打仗最重要係情報,你一個普通市民仔可以收到咩資訊?人地軍方彩你都憨鳩啦 ,普通通訊既方式99%全面收皮 比你地識戰術,攞真槍又點,咪多一堆行蹤不明,敵我不分既砲灰囉
樓主真係好on9

屌你呢段野好撚毒呀

屌 中二病末期

野外生存都講得出 你幾時見野外生存要成日用槍,攞到支槍係咪唔洗食野就飽唔會死 如果真係野外生常學下咩植物可以食,點樣捕獵

人哋識用槍就生存到㗎啦,肚餓咪吞槍囉
講打杖攞真槍 班瘦毒撚攞把真槍行幾步都無氣啦,真槍喎
唔係講緊間唔中玩下war-game果d,係講緊好沉迷果d,著哂全副裝備,支槍又好靚好貴,玩場wargame當左自己真係軍人去打仗咁,超認真,個樣通常都毒毒地
我之前同朋友join過d war-game group, 出到黎有一班係呢d人,一班係好似我果d間唔中玩下既。咁我地裝備差好遠,結果比佢地sm,當中有女仔,比佢地打到好痛。叫重分隊一半專業一半業餘咁,佢地又唔肯。最後仲搞到不歡而散,總之就on99咁。

agger
樓主真係好on9

咁幾時打仗?

打仗 呢D野可以預計到??

假如 你係 2010年既敘利亞人, 你都估唔到自己國家將會打足七年內戰啦

同樣地
928事件前, 你估唔估到會發生雨傘革命??
上年年初一果晚, 你估唔係到會發生 魚革??
戰爭係可以好突然發生

例如
林鄭上台, 香港人示威, 然後林鄭下令防暴警察 用橡膠子彈鎮壓, 射死示威者
結果示威者攻入政府總部, 宣佈獨立......中共出解放軍鎮壓, 香港示威者拎槍反抗, 就會爆發戰爭

又例如
美國出兵攻打中國, 先打香港, 又會爆發戰爭

所以我時刻充實自己

見到你個名個腦已經有撚哂畫面
利申 識條on9又係同你個名差唔多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞