得罪講句,沉迷玩war-game果d人性格都有問題!!!

1001 回覆
658 Like 80 Dislike
樓主真係好on9
香港無得當兵, 所以就要靠war game去吸收軍事知識
我以前就係成日同 同學打war game, 學開槍, 學戰術, 學團體合作

假如將來香港打仗, 我和同學將會係可以生存既人
因為我地只要拎到槍, 就可以係野外生存

相反, 樓主呢D就好快死
因為你連基本軍事知識都無, 比你拎到支槍, 都唔識用

On99
玩下bb彈槍都叫單事知識

bb彈槍玩到盡都有半桶水咁上下

會唔會太樂觀

玩ptw/gbb cqb果陣起碼走位無咁撚柒,有真野可以同pc/eu搏下既

跟番真槍彈量可能有,唔係都無

gbb ptw咪係跟真槍彈量囉 你有無睇架

ptw 個d有百鳩幾匣架喎
gbb 都唔係枝枝跟真槍子彈啦
淨係mp5都無啦啦45 飛
手槍唔撚講,最少都廿飛

vfc mp5何來45飛
咁有得你揀30飛你又要玩百鳩幾飛就擺明係個玩家唔想仿真係想鳩玩啦,關wargame對模擬現實既程度無直接關係,你自己可以約曬成班人出黎跟真彈數打架
軍事毒撚最得人驚
有暴力傾向 喜歡殺戮感覺

上山殺人果3條友9成係呢種人

行山被人殺果d咪你呢種人

我根本唔會群埋你呢d軍事毒撚,唔岩玩

條傻鳩被人疾完唔鋸就話人係被人殺個種人
笑死人咩

行山小心d,話唔定下次遇到深山殺人狂既係你

出埋恐嚇添 軍事毒撚真係痴撚線

成浸毒味出哂黎

是但啦 反正你真槍都未掂過
唔係講緊間唔中玩下war-game果d,係講緊好沉迷果d,著哂全副裝備,支槍又好靚好貴,玩場wargame當左自己真係軍人去打仗咁,超認真,個樣通常都毒毒地。
我之前同朋友join過d war-game group, 出到黎有一班係呢d人,一班係好似我果d間唔中玩下既。咁我地裝備差好遠,結果比佢地sm,當中有女仔,比佢地打到好痛。叫重分隊一半專業一半業餘咁,佢地又唔肯。最後仲搞到不歡而散,總之就on99咁。

余文樂都係war game撚wor, 完?
認真答
玩到full gear通常都係想玩嗰種臨場感 真實感 佢地唔會理你係老手定新手 總之落場就要合作 聽hq control 所以就算同hea底gamer玩 都要成班人一齊練默契咁
所以結論就係唔想咁hard core就唔好同佢地玩
兩種gamer都識 兩種人打過一次基本上唔會點再打
唔係講緊間唔中玩下war-game果d,係講緊好沉迷果d,著哂全副裝備,支槍又好靚好貴,玩場wargame當左自己真係軍人去打仗咁,超認真,個樣通常都毒毒地。
我之前同朋友join過d war-game group, 出到黎有一班係呢d人,一班係好似我果d間唔中玩下既。咁我地裝備差好遠,結果比佢地sm,當中有女仔,比佢地打到好痛。叫重分隊一半專業一半業餘咁,佢地又唔肯。最後仲搞到不歡而散,總之就on99咁。

余文樂都係war game撚wor, 完?

洪天明食過徐子淇都係死毒撚
樓主真係好on9
我以前就係成日同 同學打war game, 學開槍, 學戰術, 學團體合作

On99
玩下bb彈槍都叫單事知識

bb彈槍玩到盡都有半桶水咁上下

會唔會太樂觀

玩ptw/gbb cqb果陣起碼走位無咁撚柒,有真野可以同pc/eu搏下既

跟番真槍彈量可能有,唔係都無

gbb ptw咪係跟真槍彈量囉 你有無睇架

ptw 個d有百鳩幾匣架喎
gbb 都唔係枝枝跟真槍子彈啦
淨係mp5都無啦啦45 飛
手槍唔撚講,最少都廿飛

vfc mp5何來45飛
咁有得你揀30飛你又要玩百鳩幾飛就擺明係個玩家唔想仿真係想鳩玩啦,關wargame對模擬現實既程度無直接關係,你自己可以約曬成班人出黎跟真彈數打架

sor窮撚只有手槍係gbb
長槍都係電,最近乞到枝m11
我就當contact sports 咁玩
呢味野係運動嚟

不過眼見太多on9又扮乜軍乜軍 又話真戰術 燒過真槍
個撚個比我射撚到個頭血
打仗死撚左啦你

有人打boxing 有人玩劍術 有人玩射箭 唔通個個心理變態
係logic上你已經係將你既立論建基於against person 所以翻下學讀下書先出post la
打war game就有軍事知識
笑死
真係打仗嘅你邊到黎一把槍你市民黎渣
玩war game射人嘅感覺 同打仗射死人完全唔同,我驚你到時一粒精都射唔出
你玩csgo會唔會話你有軍事知識

你講到好似你殺過人咁喎
認真答
玩到full gear通常都係想玩嗰種臨場感 真實感 佢地唔會理你係老手定新手 總之落場就要合作 聽hq control 所以就算同hea底gamer玩 都要成班人一齊練默契咁

我就9打個類人,唔係好鐘意hard core打法
笑死
玩war game射人嘅感覺 同打仗射死人完全唔同,我驚你到時一粒精都射唔出

你講到好似你殺過人咁喎

按照你既講法,乜撚野sdu ctru d訓練全部廢既,個個淨係打紙靶
樓主on9, 此post已完
一睇就諗起朱仔成
認真答

兩類人做對家互打咪得
咪玩啦

台灣南韓果d 兵役就真係打仗果時可以用到

你玩war game就當自己識得實戰, 睇下人地笑唔笑你
一睇就諗起朱仔成

佢係樓上
樓主真係好on9

屌你呢段野好撚毒呀
咪玩啦

台灣南韓果d 兵役就真係打仗果時可以用到

你玩war game就當自己識得實戰, 睇下人地笑唔笑你

你有無接觸過waegame?定仲係講緊拎住枝入電既打300飛一隻匣果種?

都唔係既,只近呢幾年有關氣槍傷人案件多左,以為買槍射人= 一定係玩war game個班人
笑死

了解枝槍嘅由來 有呢方面嘅知識 都俾人笑 連登幾時低質到呢個地步
樓主真係好on9

屌你呢段野好撚毒呀

屌 中二病末期
認真答

兩類人做對家互打咪得

就係對打hea底嗰班嫌對面太'咪摸'整gear整成個鐘浪費晒啲時間
認真嗰班嫌對面太hea唔認真

都唔係既,只近呢幾年有關氣槍傷人案件多左,以為買槍射人= 一定係玩war game個班人

佢地呢d人 見到氣槍就會聯想到真槍 再聯想到開槍殺人 再諗到變態殺人狂
同魯迅講支那人一樣

一見短袖子,立刻想到白臂膊,立刻想到全裸體,立刻想到生殖器,立刻想到性交,立刻想到雜交,立刻想到私生子。 中國人的想像惟在這一層能夠如此躍進。
呢個post有幾類人
1. 紙上談兵
2. 自以為是 (豬閪成個d呢)
3. 半咸半淡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞