得罪講句,沉迷玩war-game果d人性格都有問題!!!

1001 回覆
658 Like 80 Dislike

依家先黎補飛?本來我就唔係呢版既,係射雕區,你地講既野我唔識,但係你講埋哂d咁既野踩連登既人,好難令我或其他人誤會,明未

呢度成個post講d咁既野我都覺得你地踩緊成個wargame界,明未

識唔識沉迷點解?
定係玻璃窗對號入座呀死毒撚?

有人釣魚,有人中意強行上釣

你解釋左我幾時有話要屠殺連登仔先啦
冇證冇據又係度附和,賤撚過狗

扮完盲未邊個講咪搵邊個解釋
附和又唔得

係啦,我俾人屈你附和就得
出面d女無啦啦俾人屈做ptgf你又去附和下囉
食撚屎啦連登狗

咁憎連登
但死都要上連登
一句講曬 犯賤

條友志在搵交嗌啫,平時生活應該好悶/壓抑大

開post果個就唔係搵交嗌,我反駁反而係搵交嗌果個
樓主真係好on9
香港無得當兵, 所以就要靠war game去吸收軍事知識
我以前就係成日同 同學打war game, 學開槍, 學戰術, 學團體合作

假如將來香港打仗, 我和同學將會係可以生存既人
因為我地只要拎到槍, 就可以係野外生存

相反, 樓主呢D就好快死
因為你連基本軍事知識都無, 比你拎到支槍, 都唔識用

On99
玩下bb彈槍都叫單事知識

bb彈槍玩到盡都有半桶水咁上下

會唔會太樂觀

佢依啲人死最快
其他人去晒避難
佢就執枝槍去打人
以為打過war game就識打仗
兩秒就比人射死

識唔識沉迷點解?

附和又唔得

食撚屎啦連登狗

咁憎連登
但死都要上連登
一句講曬 犯賤

用返你地logic炸,連登狗唔代表連登全部人

你其中幾個post 你用連登
依個字眼來屌

連登仔唔代表連登全部人?

係,就算連登仔都可以唔代表全部人
港女都唔代表香港女人
我都係用緊你地logic
唔講以為bosco致命復活屌鳩緊比正評啲人
bosco 放過我
我g持氣鎗的
樓主真係好on9
香港無得當兵, 所以就要靠war game去吸收軍事知識
我以前就係成日同 同學打war game, 學開槍, 學戰術, 學團體合作

假如將來香港打仗, 我和同學將會係可以生存既人
因為我地只要拎到槍, 就可以係野外生存

相反, 樓主呢D就好快死
因為你連基本軍事知識都無, 比你拎到支槍, 都唔識用

On99
玩下bb彈槍都叫單事知識

bb彈槍玩到盡都有半桶水咁上下

會唔會太樂觀

佢依啲人死最快
其他人去晒避難
佢就執枝槍去打人
以為打過war game就識打仗
兩秒就比人射死

岩呀,逃避雖可恥但有用
成個po畀個軍事毒撚騎劫唒

唔係串,但wargame撚啲負評去哂邊

wargame不嬲都少眾,少眾對住成班無知附和既負評唔夠玩好撚奇咩

附和就係無知

巴打你有無追上面屌wargame個d comment架 推向極端屌稻草人既論點呀

依家先黎補飛?本來我就唔係呢版既,係射雕區,你地講既野我唔識,但係你講埋哂d咁既野踩連登既人,好難令我或其他人誤會,明未

呢度成個post講d咁既野我都覺得你地踩緊成個wargame界,明未

識唔識沉迷點解?

附和又唔得

食撚屎啦連登狗

咁憎連登
但死都要上連登
一句講曬 犯賤

條友志在搵交嗌啫,平時生活應該好悶/壓抑大

開post果個就唔係搵交嗌,我反駁反而係搵交嗌果個

養和b以事論事啫,你話佢引戰都好,你邊度睇到佢踩人

附和又唔得

食撚屎啦連登狗

咁憎連登
但死都要上連登
一句講曬 犯賤

依個字眼來屌

港女都唔代表香港女人

咁得啦

你=on9
你=沉迷war game既4眼毒撚=性格有問題

我都係用緊你既logicO:-
鳩up大過天

cheers

wargame不嬲都少眾,少眾對住成班無知附和既負評唔夠玩好撚奇咩

附和就係無知

巴打你有無追上面屌wargame個d comment架 推向極端屌稻草人既論點呀

原來自己鍾意做既野俾人抹黑,我嬲我去反駁係應該俾人恥笑
仲要成班人完全無睇過理據
連登呢d地方真係小朋友樂園黎

附和就係無知

咁你走啦,大人

附和又唔得

食撚屎啦連登狗

咁憎連登
但死都要上連登
一句講曬 犯賤

依個字眼來屌

港女都唔代表香港女人

咁得啦

你=on9

鳩up大過天

cheers

我係用緊你地屈wargame撚套logic去屌鳩連登狗,明未?你知自己幾撚無logic未?

附和就係無知

咁你走啦,大人

要走應該係你呢d人

附和又唔得

食撚屎啦連登狗

咁憎連登
但死都要上連登
一句講曬 犯賤

依個字眼來屌

港女都唔代表香港女人

咁得啦

你=on9

鳩up大過天

cheers

我係用緊你地屈wargame撚套logic去屌鳩連登狗,明未?你知自己幾撚無logic未?

繼續遮囉,比人插就話用所謂“我地嗰套”,根本本身你係咁既人

附和就係無知

咁你走啦,大人

要走應該係你呢d人

你又話連登仔係狗,咁你又上黎?
自認做狗?

我唔係連登仔
你地句wargame撚都可以扭曲成唔係全部玩wargame既人啦
我屌連登仔點解唔可以唔係全部上連登既人?

附和就係無知

咁你走啦,大人

要走應該係你呢d人

你又話連登仔係狗,咁你又上黎?
自認做狗?

我唔係連登仔

你係狗呀嘛

唔係
樓豬我代你打 邊個要同樓豬打 我90kg 156 cm我d肌肉簡直完美

你搵到一句係我踩你屌你既,我跟你玩鞋,認你做大佬,點?

你自己睇我講緊咩先啦,成post幾百人係度抽水,淨係搵你一個講咩有撚用咩,又一隻弱智連登狗,連幫人挽鞋都無資格咪你呢d囉

你唔洗轉移視線,我問緊你敢定唔敢,搵定唔搵,一句,唔好婆婆媽媽,因為你係回覆緊我唔係其他人,其他人死都唔關我事

屌你老母,我屌緊呢個post好撚多呢d人,我搵你一個有定冇對我個論點根本冇幫助,弱撚智,你冇好撚奇呀?

一句唔敢,唔搵咪算數,認下低威唔洗死,開口埋口粗口,唔夠講要加粗口落去

你敢唔敢聽日出黎隻秋?你唔出就係唔敢,認下低威唔洗死,同我道歉叫聲契爺就ok架啦

你呢d人咁鐘意講打講殺?好難怪人地唔標籤左你地,我隨口幾句就試到你,不過老實講,道句歉唔難,但睇下對住邊個,我對住暴力係唔會低頭,有本事咪將我做第二個bosco,仲有打唔死我你又要坐監,打死我又要坐,你好想坐監?
樓豬我代你打 邊個要同樓豬打 我90kg 156 cm我d肌肉簡直完美

收錢都買飛黎睇

你搵到一句係我踩你屌你既,我跟你玩鞋,認你做大佬,點?

你自己睇我講緊咩先啦,成post幾百人係度抽水,淨係搵你一個講咩有撚用咩,又一隻弱智連登狗,連幫人挽鞋都無資格咪你呢d囉

你唔洗轉移視線,我問緊你敢定唔敢,搵定唔搵,一句,唔好婆婆媽媽,因為你係回覆緊我唔係其他人,其他人死都唔關我事

屌你老母,我屌緊呢個post好撚多呢d人,我搵你一個有定冇對我個論點根本冇幫助,弱撚智,你冇好撚奇呀?

一句唔敢,唔搵咪算數,認下低威唔洗死,開口埋口粗口,唔夠講要加粗口落去

你敢唔敢聽日出黎隻秋?你唔出就係唔敢,認下低威唔洗死,同我道歉叫聲契爺就ok架啦

你呢d人咁鐘意講打講殺?好難怪人地唔標籤左你地,我隨口幾句就試到你,不過老實講,道句歉唔難,但睇下對住邊個,我對住暴力係唔會低頭,有本事咪將我做第二個bosco,仲有打唔死我你又要坐監,打死我又要坐,你好想坐監?

講咁多廢話把撚咩,姐係淆底啦,唔敢出黎打咪認囉,笑撚死

講咁多廢話把撚咩,姐係淆底啦,唔敢出黎打咪認囉,笑撚死

你係我句野入邊,睇到邊句係我淆底? 你文盲唔識字?
好撚好笑呢個post
想像到有d人塊面谷撚到紅哂,對手摩打咁打字屌鳩人打到啪啪聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞