得罪講句,沉迷玩war-game果d人性格都有問題!!!

1001 回覆
658 Like 80 Dislike
wargame撚俾人激兩激就咁激動
會唔會玩緊wargame輸咗/俾人串幾句就用刀殺人
玩wargame但係連最基本嘅冷靜都冇,失敗

俾人抹黑老馮要咁扮曬闊佬懶理咁款咩

笑而不語識唔識
屌佢老味,又話2點葵涌公園隻抽。等撚到4點都未見人

你其中幾個post 你用連登
依個字眼來屌

連登仔唔代表連登全部人?

係,就算連登仔都可以唔代表全部人
港女都唔代表香港女人
我都係用緊你地logic

咁得啦

你=on9
你=沉迷war game既4眼毒撚=性格有問題

我都係用緊你既logicO:-
鳩up大過天

cheers

我係用緊你地屈wargame撚套logic去屌鳩連登狗,明未?你知自己幾撚無logic未?

你有幾個屌連登仔既post 早過樓主個post
你坐時光機睇左樓主開post 學佢既logic?

佢激到扎扎跳

笑而不語識唔識

係啦,個個俾人抹黑都要笑而不語啦

call緊退伍軍人幫拖...好似係

等左你好撚耐,電話都就黎冇電,上黎啦
洗唔洗開埋2?

開定唔該
有真男人隻揪
算啦,我投降,你地贏左啦,你地話我既野全部都係真,我認輸
我決定代養和b代打cc台細蚊仔
https://lihkg.com/thread/263648?ref=ios

War game 撚唔洗多講 養和b我就撐硬 邊個要打 入去lm 再約時間地點
洗唔洗開埋2?

開定唔該

2&b開2唔該
算啦,我投降,你地贏左啦,你地話我既野全部都係真,我認輸

唔好認輸 打埋先

咁憎連登
但死都要上連登
一句講曬 犯賤

用返你地logic炸,連登狗唔代表連登全部人

你其中幾個post 你用連登
依個字眼來屌

連登仔唔代表連登全部人?

係,就算連登仔都可以唔代表全部人
港女都唔代表香港女人
我都係用緊你地logic

咁得啦

你=on9
你=沉迷war game既4眼毒撚=性格有問題

我都係用緊你既logicO:-
鳩up大過天

cheers

我係用緊你地屈wargame撚套logic去屌鳩連登狗,明未?你知自己幾撚無logic未?

你有幾個屌連登仔既post 早過樓主個post
你坐時光機睇左樓主開post 學佢既logic?

好撚火啊 打到個 keyboard出煙未

笑而不語識唔識

係啦,個個俾人抹黑都要笑而不語啦

因為你係wargame撚,冷靜地靜觀其變唔係咁都要教碼
下下俾人激兩激就鳩衝
https://lihkg.com/thread/263648?ref=ios

War game 撚唔洗多講 養和b我就撐硬 邊個要打 入去lm 再約時間地點

條黑衣肥毒會唔會潛水唔敢入?

唔好再B害白卡友...

條黑衣肥毒會唔會潛水唔敢入?

睇死會 cc台無一個秋得 真心最勇武都係波台
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞