得罪講句,沉迷玩war-game果d人性格都有問題!!!

1001 回覆
658 Like 80 Dislike
吳彥祖都有玩 咁佢係咪痴線佬? haters gonna hate 大家真係冇需要嘈 係自己既興趣 冇為同d唔玩既做冇意義討論

睇你名就知你憤世嫉俗
少少野都覺得被人逼害咁啦

咁你係咪日日對住韓星打飛機既毒撚? 你向到搧風點火就真係憤世嫉俗喇

傾傾下討論內容無啦啦拎人個名講

名代表人既個性

唔夠講就屌名
吳彥祖都有玩 咁佢係咪痴線佬? haters gonna hate 大家真係冇需要嘈 係自己既興趣 冇為同d唔玩既做冇意義討論

睇你名就知你憤世嫉俗

咁你係咪日日對住韓星打飛機既毒撚? 你向到搧風點火就真係憤世嫉俗喇

挑你機喎初瓏巴打

咁我真係毒撚
但我唔會玻璃心到去網上鬧港女

鬧港女同玻璃心有關係?

咁好人好姐做咩鬧人

睇你名就知你憤世嫉俗

名代表人既個性

唔夠講就屌名

佢講先
小弟都有玩開 亦有真品gear wargame只可以話高消費興趣 最多可以學到teamwork 戰術呢家野你估你有真軍人導師咩 自己玩得開心咪算 打杖就有點on9了 打wargame人體力點同真正軍人比呢 人地係well-trained的 不過wargame界又真係幾多痴線佬,過份認真既人同毒撚既 但唔代表冇正常人 我自己team人就係一個痴線同毒都冇 只可以話認真就輸了 wargame由始至終都只係一個遊戲 而且係高消費加會受傷 鐘意既人會鐘意 相反亦然
根本冇野好嘈 只不過有部份人過度沈迷 Relax it's just a game

正如我所講
咩界別都有沈迷嘅人 唔同性格嘅人
點解要特別標籤玩wargame嘅

因為war game 你一過火位就好易影響到其他人既安全

你玩音響,玩相機,玩單車...etc 影響極都係自己

但氣槍呢d 管理不善就好易出事

再加上一路都有氣槍出事既新聞出街

自己好鐘意玩槍,鐘意到曾經特登係槍街返左一年工都係咁話

利申尋晚先玩完war game 黎

張國榮都有版你睇啦

咁果套始終係電影橋段黎姐 又唔可以拎黎做例子

但貼地,現實會有

以為你地講真槍

氣槍射人射動物呢d 新聞耐唔耐就有單

不過都係果句,以偏概全, 玩親氣槍就一定係痴線佬/暴力狂呢個point 我絕對唔同意

但玩氣槍既人一旦過分沈迷,後果會好直接影響到或者傷害到其他人既人身安全呢個理點我絕對認同

岩呀 而位巴打回應高質
係呀,似你咁懦弱最正常

我高大過佢地,我隻揪一定贏佢地囉

家陣呢個年代係用槍

你係香港可以用槍?

講到打仗果陣

到時周圍都係槍

打你老母臭飛機啦打仗?ff完未呀廢人

打緊battlefield以為自己......
懷疑樓上好多個都無打過war game見識呢類癲既人

睇你名就知你憤世嫉俗

挑你機喎初瓏巴打

咁我真係毒撚
但我唔會玻璃心到去網上鬧港女

鬧港女同玻璃心有關係?

咁好人好姐做咩鬧人

咁如果我叫我屌左泫雅我係咪屌左佢呀
話玩wargame 學軍事知識果啲
我年年去燒真槍,玩游繩,都唔會話一定打仗生存到

睇你名就知你憤世嫉俗

我係
但我唔會改名去鬧港女囉

睇連登名就知我性格 有咁高既能力點解仲要咁委屈你向到同班痴線佬嘈呀

名代表左你既思想啦
姐係你覺得鬧港女係唔岩既
你又點會改呢D名呢
係呀,似你咁懦弱最正常

我高大過佢地,我隻揪一定贏佢地囉

家陣呢個年代係用槍

你係香港可以用槍?

講到打仗果陣

到時周圍都係槍

打你老母臭飛機啦打仗?ff完未呀廢人

打緊battlefield以為自己......

外國context的確岩 香港就唔係啦

睇你名就知你憤世嫉俗

名代表人既個性

唔夠講就屌名

咪係,咁都搵到野屌

睇你名就知你憤世嫉俗

我係
但我唔會改名去鬧港女囉

睇連登名就知我性格 有咁高既能力點解仲要咁委屈你向到同班痴線佬嘈呀

名代表左你既思想啦
你又點會改呢D名呢

無絕對關係 佢都可以用而個名反對而樣野 嘈名無意思 講番wargame啦

睇你名就知你憤世嫉俗

我係
但我唔會改名去鬧港女囉

名代表左你既思想啦
你又點會改呢D名呢

咁你真名係咩呀 講俾大家知睇下你又咩思想
玩過wargame比人屌打
wuwuwu

睇你名就知你憤世嫉俗

我係
但我唔會改名去鬧港女囉

名代表左你既思想啦
你又點會改呢D名呢

毒撚真係偏激啲
玩過wargame比人屌打
wuwuwu

我都玩過 的確玩種要策略既mission好玩好多
Lm

睇你名就知你憤世嫉俗

我係
但我唔會改名去鬧港女囉

名代表左你既思想啦
你又點會改呢D名呢

毒撚真係偏激啲

我覺得開頭話人名就真係偏激d啦
其實咩都好,過度沈迷都唔會係好事 只不過硬係要針對部分人就認定所有有進行該活動既人都係一樣 其實冇得講 明既人會明 唔明既人點講都好只會否定

我係
但我唔會改名去鬧港女囉

名代表左你既思想啦
你又點會改呢D名呢

毒撚真係偏激啲

我覺得開頭話人名就真係偏激d啦

嗰種毒撚性格出曬嚟
樓主真係好on9
香港無得當兵, 所以就要靠war game去吸收軍事知識
我以前就係成日同 同學打war game, 學開槍, 學戰術, 學團體合作

假如將來香港打仗, 我和同學將會係可以生存既人
因為我地只要拎到槍, 就可以係野外生存

相反, 樓主呢D就好快死
因為你連基本軍事知識都無, 比你拎到支槍, 都唔識用

打wargame有撚用咩,班war驚毒撚我1個打10個都得啦,咁撚又肥又細粒

重話打仗,就算打仗緊係走佬啦,重同人地打咩,自己攞住d改裝過既bb彈槍就以為夠人地d真AK打咩,真。on99
中學試過打bb彈wargame
比人射到隻手流血
跟住我發現打機同現實開槍係完全唔一樣
都係不了 好痛
樓主真係好on9
香港無得當兵, 所以就要靠war game去吸收軍事知識
我以前就係成日同 同學打war game, 學開槍, 學戰術, 學團體合作

假如將來香港打仗, 我和同學將會係可以生存既人
因為我地只要拎到槍, 就可以係野外生存

相反, 樓主呢D就好快死
因為你連基本軍事知識都無, 比你拎到支槍, 都唔識用

打wargame有撚用咩,班war驚毒撚我1個打10個都得啦,咁撚又肥又細粒

重話打仗,就算打仗緊係走佬啦,重同人地打咩,自己攞住d改裝過既bb彈槍就以為夠人地d真AK打咩,真。on99

我發覺好多巴打會將討論內容推向極端 再打稻草人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞