得罪講句,沉迷玩war-game果d人性格都有問題!!!

1001 回覆
658 Like 80 Dislike
個個黑夜怪人比你地撚到發哂火,出邊周圍開post話要屠殺連登仔

陳奕訊講架依句

你又岩呀,你係冇了解講就去附和姐
一貫連登狗風格
認同樓主
同cosplay 班垃圾一樣 分唔清現實同玩
投入到除左件cosplay 都重當自己係動漫人物
中2病上身

港毒爸 好多人上面回應左樓主論點啦

冇追post 成800回覆

冇追又係度講,駁撚曬又要人重新講多次,你呢d人多撚餘

你又岩呀,你係冇了解過我有冇講就去附和姐
一貫連登狗風格

一貫連登狗風格

定係你想話你用左被動式 所以唔係你屠殺

真係唔係我話要屠殺喎,你閱讀理解0分呀?

你想話你爆人偷左ac出post定係個post係你另一個人格打你唔知

姐係有人講「伊斯蘭國應被消滅」就係等如講「我要消滅伊斯蘭國」

原來有人有閱障,唔怪得連樓主d廢話都撐

「港鐵班次應該加密」=「我要加密港鐵班次」

「港人薪金應該上調」=「我要上調港人薪金」

「我要真普選」=\=「港人應有真普選
真係有唔少人無槍品 唔識見好就收 試過好幾次舉手投咗降都仲要俾佢地描住嚟「fea」(唔識點打中文) 有次仲差啲耳仔穿埋
一係就唔認輸 自此無玩過
認同樓主
中2病上身

總之就係話針對個班沉迷既人 其實每樣野過份沉迷都會有問題架啦 唔應該因爲一堆sample話晒所有玩wargame既人(post裡面好多人話玩wargame=XXX)

一貫連登狗風格

行撚開啦連登狗認親認戚

一貫連登狗風格

行撚開啦連登狗認親認戚

你就狗呢度個個連登人
認同樓主
中2病上身

冇追又係度講,駁撚曬又要人重新講多次,你呢d人多撚餘

雖然而位巴打夠痴線 但而個回覆講得岩架
真係想提升生存能力既
跟班童軍學下生火繩結地圖閱讀

點都好過跟班毒撚去war game場當正自己rambo咁玩bb彈槍

依樣真

一貫連登狗風格

行撚開啦連登狗認親認戚

你就狗呢度個個連登人

個個連登user都係狗,你都係狗
一貫連登狗,你講既
真心唔覺鍾意打War game嘅人有咩問題,各有各興趣,自然會有人會玩得投入啲,唔阻到人咪得都唔明有咩好屌

wargame撚全部天生暴力狂 只有連登狗呢d高等物種先可以生存

你自己都係連登,咁你係咪狗? 唔係既話點解仲唔走

我只係集中講連登狗,唔係全部連登人,好人好者點會俾人叫狗

依家先黎補飛?本來我就唔係呢版既,係射雕區,你地講既野我唔識,但係你講埋哂d咁既野踩連登既人,好難令我或其他人誤會,明未
樓主真係好on9
香港無得當兵, 所以就要靠war game去吸收軍事知識
我以前就係成日同 同學打war game, 學開槍, 學戰術, 學團體合作

假如將來香港打仗, 我和同學將會係可以生存既人
因為我地只要拎到槍, 就可以係野外生存

相反, 樓主呢D就好快死
因為你連基本軍事知識都無, 比你拎到支槍, 都唔識用

打war game做好準備,可以實戰喇,推薦自己參軍喇,驗左體能,要求守新疆邊疆果邊,果邊幾乎日日打緊杖,可以實戰
打開CS:GO又點睇?
真心唔覺鍾意打War game嘅人有咩問題,各有各興趣,自然會有人會玩得投入啲,唔阻到人咪得都唔明有咩好屌

wargame撚全部天生暴力狂 只有連登狗呢d高等物種先可以生存

依家先黎補飛?本來我就唔係呢版既,係射雕區,你地講既野我唔識,但係你講埋哂d咁既野踩連登既人,好難令我或其他人誤會,明未

條友根本周圍辣火頭,開口又狗,埋口又狗

定係你想話你用左被動式 所以唔係你屠殺

真係唔係我話要屠殺喎,你閱讀理解0分呀?

你想話你爆人偷左ac出post定係個post係你另一個人格打你唔知

姐係有人講「伊斯蘭國應被消滅」就係等如講「我要消滅伊斯蘭國」

原來有人有閱障,唔怪得連樓主d廢話都撐

「港鐵班次應該加密」=「我要加密港鐵班次」

「港人薪金應該上調」=「我要上調港人薪金」

「我要真普選」=\=「港人應有真普選

笑撚死,掉轉講當有logic
句野鬼佬講咪唔等如囉,有幾驚奇呀?

條友根本周圍辣火頭,開口又狗,埋口又狗

你地班狗都開口埋口話wargame撚係肥仔毒撚中二病啦
wargame撚冇得罪你你又走去附和樓主咬鳩人?食屎啦連登狗

呢度成個post講d咁既野我都覺得你地踩緊成個wargame界,明未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞