得罪講句,沉迷玩war-game果d人性格都有問題!!!

1001 回覆
658 Like 80 Dislike
呢個post講得無錯

引曬成班wargame殺人狂入黎,郁d就話出黎隻抽,又話射到人成頭血好威威

結案,此post已完
呢個post講得無錯

引曬成班wargame殺人狂入黎,郁d就話出黎隻抽,又話射到人成頭血好威威

結案,此post已完

抽乜鬼 搵個三行佬都打撚死佢地
你話打wargame當興趣我冇意見,人人嗜好唔同
但係話咩打仗既時候用黎求生真係上哂腦
打仗同遊戲都未識分,我夠話我打CSO學戰術啦
認真你不如去學下急救仲有用啦
btw覺得自己SAS上身個班,係就去考飛虎啦,走去玩假槍會唔會浪費左你既才能
膠到傻…拎支氣槍百發百中又點…比支真槍你full load跑100米,我驚你腳軟咋唔好開槍tim阿…d後座力我驚你變左打飛機
燒去第二度先

自動波撚要話: 得罪講句,堅持考棍波牌嗰啲人性格都有問題,尤其係第日都係揸返自動波嗰啲
都幾得意 講到揸住枝槍就天下無敵咁
玩下就有用 打軍隊? 你棄械投降吧啦
btw覺得自己SAS上身個班,係就去考飛虎啦,走去玩假槍會唔會浪費左你既才能

廚房佬都可以做伙頭兵
呢D wargame傻仔最多做連長我操你媽兩邊都有膠.jpg
成班扮軍佬扮上腦 講到cosplay下打下wargame就變將軍 咁人地咁辛苦入軍校操咪笨柒左

好心啦 人地軍人操體能操到傻啦 你地玩遊戲個D所謂意識戰術有咩用 拉鋸戰打返三日三夜你地都收哂皮啦

玩遊戲咪玩遊戲囉 講到打起仗上黎個時點樣大展身手 真係笑到牙都甩

所以我冇話玩wargame既人有問題,我間唔中都會玩下。但沉迷玩wargame,當自己真係打仗果d人性格肯定有問題囉
仲有 點解一打仗人人都會有枝槍既 系統送既

因為不嬲玩war-game都一定有槍阿麻🙈

我估到 可能一人啪支腎上腺素跟住衝入警署攞槍
真, 毒到以為自己真係軍人咁

佢地個語氣先好笑

平時買咁多裝備 原來就係等打仗個時上位

到時邊個玩開wargame就有閪屌

https://youtu.be/4w5TeJVdhHY
Dllm我諗起佢
呢個post講得無錯

結案,此post已完

根本個人本身好暴戾,用wargame發泄
屌你老未BB彈槍講撚到識玩真鎗咁
2J都冇啊大佬
求撚其支手鎗仔都過百啦
識玩BB彈鎗就識真鎗咁就唔撚洗俾咁多錢燒槍啦
啲WAR GAME 撚真係HIGH撚大左

佢地毒撚身材點考到飛虎呀

佢地毒撚身材點考到飛虎呀

拎支BB彈鎗打飛機覺得自己巧好撚勁就得
仲話隻揪
係隻揪得玩咩撚野BB彈鎗
2J都冇啊大佬
求撚其支手鎗仔都過百啦

聽日紅日小學雞放假係咁㗎啦
講到尾都係興趣姐 點解下下都同戰爭掛勾
係呀,似你咁懦弱最正常

我高大過佢地,我隻揪一定贏佢地囉

出黎同我隻秋囉

好呀,幾時?邊道?咩規則?

聽日 葵涌公園 1400無武器限制 無得投降

我代樓主出戰
你唔好淆底呀廢柴
2J都冇啊大佬
求撚其支手鎗仔都過百啦

聽日紅日小學雞放假係咁㗎啦

其實都明既
我細個係文具鋪玩BB彈鎗都係呢隻心態
但係個陣真小學雞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞