得罪講句,沉迷玩war-game果d人性格都有問題!!!

1001 回覆
658 Like 80 Dislike

你自己睇我講緊咩先啦,成post幾百人係度抽水,淨係搵你一個講咩有撚用咩,又一隻弱智連登狗,連幫人挽鞋都無資格咪你呢d囉

你唔洗轉移視線,我問緊你敢定唔敢,搵定唔搵,一句,唔好婆婆媽媽,因為你係回覆緊我唔係其他人,其他人死都唔關我事

屌你老母,我屌緊呢個post好撚多呢d人,我搵你一個有定冇對我個論點根本冇幫助,弱撚智,你冇好撚奇呀?

一句唔敢,唔搵咪算數,認下低威唔洗死,開口埋口粗口,唔夠講要加粗口落去

你敢唔敢聽日出黎隻秋?你唔出就係唔敢,認下低威唔洗死,同我道歉叫聲契爺就ok架啦

你呢d人咁鐘意講打講殺?好難怪人地唔標籤左你地,我隨口幾句就試到你,不過老實講,道句歉唔難,但睇下對住邊個,我對住暴力係唔會低頭,有本事咪將我做第二個bosco,仲有打唔死我你又要坐監,打死我又要坐,你好想坐監?

講咁多廢話把撚咩,姐係淆底啦,唔敢出黎打咪認囉,笑撚死

你係我句野入邊,睇到邊句係我淆底? 你文盲唔識字?

咁我上面唔搵你句野入面,邊句睇我唔敢,你文盲唔識字?

你自己睇我講緊咩先啦,成post幾百人係度抽水,淨係搵你一個講咩有撚用咩,又一隻弱智連登狗,連幫人挽鞋都無資格咪你呢d囉

你唔洗轉移視線,我問緊你敢定唔敢,搵定唔搵,一句,唔好婆婆媽媽,因為你係回覆緊我唔係其他人,其他人死都唔關我事

屌你老母,我屌緊呢個post好撚多呢d人,我搵你一個有定冇對我個論點根本冇幫助,弱撚智,你冇好撚奇呀?

一句唔敢,唔搵咪算數,認下低威唔洗死,開口埋口粗口,唔夠講要加粗口落去

你敢唔敢聽日出黎隻秋?你唔出就係唔敢,認下低威唔洗死,同我道歉叫聲契爺就ok架啦

你呢d人咁鐘意講打講殺?好難怪人地唔標籤左你地,我隨口幾句就試到你,不過老實講,道句歉唔難,但睇下對住邊個,我對住暴力係唔會低頭,有本事咪將我做第二個bosco,仲有打唔死我你又要坐監,打死我又要坐,你好想坐監?

你係我句野入邊,睇到邊句係我淆底? 你文盲唔識字?

個辣殺文盲架
好撚好笑呢個post
想像到有d人塊面谷撚到紅哂,對手摩打咁打字屌鳩人打到啪啪聲

好有畫面
好撚好笑呢個post

好有畫面

似你咁俾人抹黑都冇反應咩

有條wargame撚狗咁撚我, 話約我隻揪
佢以為自己有氣槍就好撚好打
(但其實我當時已經舉左兩三年鐵,一直有飲奶粉
不過我BULK緊, 即係夜神起義 Bane 果種大隻型
所以D肌肉線條未現到出黎)
我D 毒撚FD 嚇撚到標尿
「唔好同佢打呀, 佢有氣槍架」
「你痴左線咩, 你見唔見到佢幾多bb彈呀」
我心諗話你怕你嬲
有氣槍唔等於識軍事格鬥
我笑笑口咁答應左條wargame撚放學去籃球場打過
fast forward 去到決戰時間
成班同學企哂係側邊睇
佢就除左件校服
成個小丑咁係到show off佢掛係身上嘅氣槍

見到成班以為佢好好打果個情景,我真係快忍不住笑

雖然最後佢打到我仆街, 牙都甩埋
但完全同wargame冇關

有條wargame撚狗咁撚我, 話約我隻揪
佢以為自己有氣槍就好撚好打
(但其實我當時已經舉左兩三年鐵,一直有飲奶粉
不過我BULK緊, 即係夜神起義 Bane 果種大隻型
所以D肌肉線條未現到出黎)
我D 毒撚FD 嚇撚到標尿
「唔好同佢打呀, 佢有氣槍架」
「你痴左線咩, 你見唔見到佢幾多bb彈呀」
我心諗話你怕你嬲
有氣槍唔等於識軍事格鬥
我笑笑口咁答應左條wargame撚放學去籃球場打過
fast forward 去到決戰時間
成班同學企哂係側邊睇
佢就除左件校服
成個小丑咁係到show off佢掛係身上嘅氣槍

見到成班以為佢好好打果個情景,我真係快忍不住笑

雖然最後佢打到我仆街, 牙都甩埋
但完全同wargame冇關

成個po畀個軍事毒撚騎劫唒

唔係串,但wargame撚啲負評去哂邊

wargame不嬲都少眾,少眾對住成班無知附和既負評唔夠玩好撚奇咩

附和就係無知

巴打你有無追上面屌wargame個d comment架 推向極端屌稻草人既論點呀

原來自己鍾意做既野俾人抹黑,我嬲我去反駁係應該俾人恥笑
仲要成班人完全無睇過理據
連登呢d地方真係小朋友樂園黎

咁你走啦,大人

要走應該係你呢d人

你又話連登仔係狗,咁你又上黎?
自認做狗?

我唔係連登仔

你係狗呀嘛

唔係

軍事毒撚孤僻佬

人生失敗者連登狗

好撚好笑呢個post

好有畫面

似你咁俾人抹黑都冇反應咩

抹黑我d咩??關我撚事咩on9你繼續啦

咁憎連登
但死都要上連登
一句講曬 犯賤

用返你地logic炸,連登狗唔代表連登全部人

你其中幾個post 你用連登
依個字眼來屌

連登仔唔代表連登全部人?

係,就算連登仔都可以唔代表全部人
港女都唔代表香港女人
我都係用緊你地logic

咁得啦

你=on9
你=沉迷war game既4眼毒撚=性格有問題

我都係用緊你既logicO:-
鳩up大過天

cheers

我係用緊你地屈wargame撚套logic去屌鳩連登狗,明未?你知自己幾撚無logic未?

你有幾個屌連登仔既post 早過樓主個post
你坐時光機睇左樓主開post 學佢既logic?

wargame撚俾人激兩激就咁激動
會唔會玩緊wargame輸咗/俾人串幾句就用刀殺人
玩wargame但係連最基本嘅冷靜都冇,失敗

咁憎連登
但死都要上連登
一句講曬 犯賤

依個字眼來屌

港女都唔代表香港女人

咁得啦

你=on9

鳩up大過天

cheers

我係用緊你地屈wargame撚套logic去屌鳩連登狗,明未?你知自己幾撚無logic未?

係呢個post之前已經有大把呢d人

又一個打war game輸到痴左線

咁憎連登
但死都要上連登
一句講曬 犯賤

依個字眼來屌

港女都唔代表香港女人

咁得啦

你=on9

鳩up大過天

cheers

好撚火啊 打到個 keyboard出煙未
洗唔洗開埋2?

俾人抹黑老馮要咁扮曬闊佬懶理咁款咩
成個po畀個軍事毒撚騎劫唒

唔係串,但wargame撚啲負評去哂邊

wargame不嬲都少眾,少眾對住成班無知附和既負評唔夠玩好撚奇咩

附和就係無知

巴打你有無追上面屌wargame個d comment架 推向極端屌稻草人既論點呀

原來自己鍾意做既野俾人抹黑,我嬲我去反駁係應該俾人恥笑
仲要成班人完全無睇過理據
連登呢d地方真係小朋友樂園黎

咁你走啦,大人

要走應該係你呢d人

你又話連登仔係狗,咁你又上黎?
自認做狗?

我唔係連登仔

你係狗呀嘛

唔係

軍事毒撚孤僻佬

人生失敗者連登狗

你咪就係人生失敗囉
好人好姐玩wargame

拿,認啦,認係想抹黑曬全部wargame撚啦
洗唔洗開埋2?

搶口呀養和安答
洗唔洗開埋2?

開la diu
再屌柒班war game撚

咁憎連登
但死都要上連登
一句講曬 犯賤

依個字眼來屌

港女都唔代表香港女人

咁得啦

你=on9

鳩up大過天

cheers

好撚火啊 打到個 keyboard出煙未

係個mon前面咬牙切齒咁mon實連登打字
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞