得罪講句,沉迷玩war-game果d人性格都有問題!!!

1001 回覆
658 Like 80 Dislike
真係打仗個時 人地見到個中二病毒撚抬住枝槍咪第一時射佢 死得仲快🤣

班窩驚撚訓醒未,當打杖係玩

比佢地執到真槍都手震啦,未打到人都比人射死

先唔講真槍同bb彈槍手感差好遠
war game L d走位點同真軍人d走位比
war game嗰d玩咋喎

巴打如果你有玩開野外wargame 係有堆前軍人既group架

係講緊肥毒矮,唔係講有玩war game嗰d軍人

如果講到咁specific就唔關wargame事 就係肥毒撚做咩都係有問題

拿,你講咋
你自己都講,好人好者點會比人叫乜L咁你又幾時係邊度見過我叫人XX L

成個post都係啦,又想扮俾人屈呀?

咪就係呢個post囉

咁就係應該屌個位巴打 但唔係屌晒所有所謂玩wargame既肥毒矮啦
養和b一早咪講左係沉迷嗰d有問題

問題係太沉迷某d野都會有問題 唔係直接同玩wargame有關

巴打如果你有玩開野外wargame 係有堆前軍人既group架

徙氣啦,根本佢地以為宜家wargame仲係得以前果d 膠電槍
玩具槍無玩過真槍又無玩過,咩都唔知就係度鳩屌
仲要成班垃圾係度笑笑笑

反搏人要有point 你咁樣反搏又係齋人身攻擊就太低質
美軍US Airforce有用過玩具氣槍練習
有以色列特種部隊教其他部隊都係用玩具槍練習再用真槍射靶
氣槍係工具 睇你用咩training 用d咩方式去玩
當sport又得 當真既咁玩又得

不過唔取其中庯之道咪柒咯
又要扮軍人又扮得唔似 又瘦到骨咁
咩地方都有害群之馬既 唔好以偏概全

佢地根本只係借班排骨、肥仔間接去打曬全部wargame撚,唔好當人弱智

Airsoft X Training
講野個條友當過兵 再做過PMC d仲有腦既人可以聽下
https://youtu.be/GoHA-rhGeG4

凡事推到極端都係on9架
係要搵極端例子

如果講到咁specific就唔關wargame事 就係肥毒撚做咩都係有問題

拿,你講咋

上面好多巴打講毒撚玩wargame係罪 我唔認同架

咁呢班人都唔係路啦 對家唔郁咪自己郁 唔通打仗有得屌人咪摸咩

係ready嗰陣 打outdoor還好 打全日 個零鐘無咩所謂 但indoor就 打四個鐘你用左一個鐘整野 半個鐘影相合照 正常人都燥底

有時我都唔明點解要set成個鐘野
打cqb都要著甲,咁驚痛玩水槍嘛

佢地當真係打仗,射中會死嫁麻

打cqb多數係中頭/ 手,遮唔到的

唔係駁火嘅話點都係𣈴身 不過打indoor都廢事煩 帶枝氣 眼鏡 pistol 手套 彈就算 租裝都多gear過我 唔中意等人所以唔想人等

我就堅打人地d電筒,紅點鏡,我肉痛小事,你銀包痛先係大事

聽你依句就知你小學雞啦

徙氣啦,根本佢地以為宜家wargame仲係得以前果d 膠電槍
仲要成班垃圾係度笑笑笑

佢地根本只係借班排骨、肥仔間接去打曬全部wargame撚,唔好當人弱智

係要搵極端例子

樓主係波台巴打 雖然唔係全部 但有部分好慣常將論點推向極端再打稻草人 再唔得就用人海 大家唔好中計呀

拿,你講咋

上面好多巴打講毒撚玩wargame係罪 我唔認同架

見人見智啦
【本報訊】錄到近600隻斑蝶的南區深水灣是其越冬熱門地點之一,2008年時更被列為具特殊科學價值地點,反映當地生態的重要。惟記者上周到場觀蝶時,沿途不斷發現膠瓶和薯片袋等垃圾,泥地上更滿佈白色的BB彈,疑似有人曾於該處打野戰。
香港昆蟲學會會長饒戈表示,10多年前已在該處研究斑蝶,當時仍未發現BB彈。他批評打野戰會對該地生態造成嚴重問題,「唔係驚你射到啲蝴蝶,而係你周圍匿埋,又走嚟走去,會破壞到啲樹,亦會影響到斑蝶休息」。饒戈強調深水灣該處受漁護署保護,打野戰是違法,認為政府應豎立告示牌,加強執法。他指該處沒有行山徑,不建議市民去遠足。
或者咁講,個啲有中二病嘅人,特別容易沉迷係一樣野度,當自己係主角。其實呢種人就算佢沉迷打機定動漫都一樣會係咁。

仲要成班垃圾係度笑笑笑

係要搵極端例子

樓主係波台巴打 雖然唔係全部 但有部分好慣常將論點推向極端再打稻草人 再唔得就用人海 大家唔好中計呀

連登狗隔一排就搵一班人黎批鬥
帶頭果個可能屎忽痕冇野做,又或者可能真係俾唔知邊條wargame撚搞過,我算鳩數
但成班垃圾係度跟風附和,連邊皮都冇了解過就係度嘈,以為好好玩
呢班人先最撚低賤
或者咁講,個啲有中二病嘅人,特別容易沉迷係一樣野度,當自己係主角。其實呢種人就算佢沉迷打機定動漫都一樣會係咁。

所講既個堆人係因為個人因素而做成咁 拖去wargame真係好無知

仲要成班垃圾係度笑笑笑

係要搵極端例子

帶頭果個可能屎忽痕冇野做,又或者可能真係俾唔知邊條wargame撚搞過,我算鳩數
但成班垃圾係度跟風附和,連邊皮都冇了解過就係度嘈,以為好好玩
呢班人先最撚低賤

上連登,勿認真
我自貼一打

成班人立論又垃圾
淨係識人身攻擊 一係以偏概全
少少Data都比唔到

首先件事係懷疑賣買貨物既金錢糾紛
貨物係關Wargame事
但堆人既回覆無一個係對事

Ban左d玩具槍係無補如事 我用個錯既立論去講
美國有做過research 槍殺人定刀殺人多(Criminal)
Overall 係刀多

咁係咪又禁刀先
各行各業 都有敗類啦
龍友有強姦 拳館有人蝦蝦霸霸 踢波有人踢矛波 醫生有迷姦 要數既大撚把

係要盲反 又唔ground 我屌你老母臭閪啊

你好似去錯po

依家唔係講金錢糾紛,而係講緊玩wargame嘅人好多都抽離唔到,以為自己係真軍人

Ok啦 我擦左d廢話 你試下覆

咩叫好多?有無數據?
我就專打你口中所講既軍痴

我係當呢樣野係Contact sport
你可以係youtube搵speedsoft 係類近paintball只係分別在於用6mm膠珠 paintball 係外國係成日搞officials 比賽 大人細路都玩
我打wargame圈子有護士 有救護 有真既退役軍人 有老師 個個都好正常 以禮待人 害群之馬我管唔到

惡意中傷我就要反搏

外國外國,你都識講外國啦人地成班真係參軍
你地真係有參軍嘅人,最多咪兩三個,唔好當自己真係入咗軍營先得咖

你想知有幾多你口中嘅害群之馬有幾多,你就去返第一頁,或都重新睇過篇新聞po,就發現好多你呢類嘅激動低B仔

仲有我家下係講抽離唔到嘅人,你咁嬲嬲豬嘅?你抽離唔到咩?新聞殺人嗰三個人,係咪你班fd啊?如果唔係,你咁激動做乜?

軍人唔係要冷靜處理咩?你咁樣會影響頭腦諗作戰行動,你不如都唔好玩啦 。

咁激動好容易會有悲劇發生。

仲要成班垃圾係度笑笑笑

係要搵極端例子

呢班人先最撚低賤

上連登,勿認真
我自貼一打

連登好多認真post都好高質 聰明既人睇下論點就知個質素去到邊
個個黑夜怪人比你地撚到發哂火,出邊周圍開post話要屠殺連登仔
個個黑夜怪人比你地撚到發哂火,出邊周圍開post話要屠殺連登仔

洗唔洗報驚
成班人立論又垃圾
淨係識人身攻擊 一係以偏概全
少少Data都比唔到

首先件事係懷疑賣買貨物既金錢糾紛
貨物係關Wargame事
但堆人既回覆無一個係對事

Ban左d玩具槍係無補如事 我用個錯既立論去講
美國有做過research 槍殺人定刀殺人多(Criminal)
Overall 係刀多

咁係咪又禁刀先
各行各業 都有敗類啦
龍友有強姦 拳館有人蝦蝦霸霸 踢波有人踢矛波 醫生有迷姦 要數既大撚把

係要盲反 又唔ground 我屌你老母臭閪啊

你好似去錯po

依家唔係講金錢糾紛,而係講緊玩wargame嘅人好多都抽離唔到,以為自己係真軍人

Ok啦 我擦左d廢話 你試下覆

咩叫好多?有無數據?
我就專打你口中所講既軍痴

我係當呢樣野係Contact sport
你可以係youtube搵speedsoft 係類近paintball只係分別在於用6mm膠珠 paintball 係外國係成日搞officials 比賽 大人細路都玩
我打wargame圈子有護士 有救護 有真既退役軍人 有老師 個個都好正常 以禮待人 害群之馬我管唔到

惡意中傷我就要反搏

外國外國,你都識講外國啦人地成班真係參軍
你地真係有參軍嘅人,最多咪兩三個,唔好當自己真係入咗軍營先得咖

你想知有幾多你口中嘅害群之馬有幾多,你就去返第一頁,或都重新睇過篇新聞po,就發現好多你呢類嘅激動低B仔

仲有我家下係講抽離唔到嘅人,你咁嬲嬲豬嘅?你抽離唔到咩?新聞殺人嗰三個人,係咪你班fd啊?如果唔係,你咁激動做乜?

軍人唔係要冷靜處理咩?你咁樣會影響頭腦諗作戰行動,你不如都唔好玩啦 。

咁激動好容易會有悲劇發生。

睇唔到佢回應邊到有激動
講緊好似朱仔成個類人
咁撚多衝出黎護航
見到班war game友渣住支bb彈槍
就以為自己真係打緊仗就覺得好搞笑
仲話咩第時打仗佢地生存率會高d
大佬 你果支係bb彈黎
BB彈啊

洗唔洗報驚

邊個post話我要屠殺連登仔
講緊好似朱仔成個類人
咁撚多衝出黎護航

真係有打wargame既巴打講野會中肯d
大佬 你果支係bb彈黎
BB彈啊

又一隻人海冇人解釋就抽水

仲要成班垃圾係度笑笑笑

係要搵極端例子

呢班人先最撚低賤

雖然你有暴力傾向,反香港同撐大陸
但我覺得你好多時講既野都合理
大佬 你果支係bb彈黎
BB彈啊

要有回音
bb彈呀
彈呀…
彈呀…
彈呀…
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞