得罪講句,沉迷玩war-game果d人性格都有問題!!!

1001 回覆
658 Like 80 Dislike
好多痴線佬
真正想提升自己,唔該玩hand-to-hand combat,就算美國咁多男人玩槍同刀,都一樣好重視徒手戰鬥
喂 大家唔好再推 朱元帥喊緊啦
樓主真係好on9
香港無得當兵, 所以就要靠ACO去吸收軍事知識
我以前就係成日同 同學打ACO, 學帶兵, 學戰術, 學團體合作

假如將來香港打仗, 我和同學將會係可以生存既人
因為我地只要拎到槍, 就可以係野外生存

相反, 樓主呢D就好快死
因為你連基本軍事知識都無, 比你拎到支槍, 都唔識用

aco玩咩嫁?
到時啲囡囡就靠你地啲技術意識觀念保護嫁喇
樓主真係好on9
香港無得當兵, 所以就要靠war game去吸收軍事知識
我以前就係成日同 同學打war game, 學開槍, 學戰術, 學團體合作

On99
玩下bb彈槍都叫單事知識

起碼了解過支槍型號點用先

了解bb彈槍型號有咩用?

GBB操作上跟真槍一樣 只係結構同後座力唔同 咪以為射BB彈就唔同 你玩過先知

但係bb彈彈數多好多呢,你去打wargame仲袋住一枝bb彈
我係黎撐2和b
我鐘意槍鐘意射擊,但唔鐘意打wargame
因為我都讚成樓豬話打wargame 咩都 full gear甚至真品 個啲人係好痴線甚至到咗走火入魔嘅境界
好細個個陣同同學打wargame 我地有女仔係到
對面睇落好pro 又係個啲唔肯平均分散嘅隊話咩要team work 之後射到個女仔,人地都投咗降都繼續full人 人地full返佢就唔知佢啲gear 好撚厚定點係到做不死人
打game 打到咁認真 係唔係真係有咁嘅需要

你講果d本身就人格有問題 關gear咩事
我識大把全真派正常人

你咪係嗰個唔正常有人格問題嘅人
打wargame學戰術都當你講得通,雖然都只係一班細路玩泥沙,學開槍真係on撚鳩

真係打仗接戰距離 起碼過150米我真係想知得50米射程既玩具槍可以俾你練到乜嘢
朱閪城呢啲典型自我中心毒撚噴精 幾時死 除左上黎FF 9嗡 仲有咩生存價值
估到朱仔成會入嚟
B哥好野
聽講樓豬畀人恰 有無野幫手

冇野喇 根本屌打
真係想提升生存能力既
跟班童軍學下生火繩結地圖閱讀

點都好過跟班毒撚去war game場當正自己rambo咁玩bb彈槍

如果係連基本自衛能力都無, 點求生??

你淨係識得開bb彈槍咋自乜q野衛
靠你北伐真係死得

求生能力都冇,自乜撚野衛
係比敵人打死之前你都餓撚死左
傻鳩
係呀,似你咁懦弱最正常

我高大過佢地,我隻揪一定贏佢地囉

出黎同我隻秋囉

好呀,幾時?邊道?咩規則?

聽日 葵涌公園 1400無武器限制 無得投降

支持樓主
wat game撚幾時建國呀

咪咁串呀 佢地有軍火架

咪咁串呀 佢地有軍火架

巧京京牙

咪咁串呀 佢地有軍火架

bb彈, fire in the hole
樓主真係好on9
香港無得當兵, 所以就要靠war game去吸收軍事知識
我以前就係成日同 同學打war game, 學開槍, 學戰術, 學團體合作

On99
玩下bb彈槍都叫單事知識

起碼了解過支槍型號點用先

了解bb彈槍型號有咩用?

GBB操作上跟真槍一樣 只係結構同後座力唔同 咪以為射BB彈就唔同 你玩過先知

但係bb彈彈數多好多呢,你去打wargame仲袋住一枝bb彈

你燒過真槍?
GBB有玩過,係泰國燒過真槍
兩樣野黎

你日日玩CQB埸,又代表你可以同正規人相比啦咩?
咪撚戇鳩啦,其實一句“興趣"
啲人都吹你地唔撚漲,係要up一堆理由
到底要幾冇自信先會咁?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞