得罪講句,沉迷玩war-game果d人性格都有問題!!!

1001 回覆
658 Like 80 Dislike
係呀,似你咁懦弱最正常

我高大過佢地,我隻揪一定贏佢地囉

出黎同我隻秋囉

好呀,幾時?邊道?咩規則?

聽日 葵涌公園 1400無武器限制 無得投降

我代樓主出戰
你唔好淆底呀廢柴

Call定警察 又有中二war gane傻仔
屌你老母軍事毒撚,邊撚個要同樓主隻抽,我代樓主打
係呀,似你咁懦弱最正常

出黎同我隻秋囉

我代樓主出戰
你唔好淆底呀廢柴

2017年下下講打講殺
大個啦連登仔
個標題真係好撚中
第一頁已經中到應一應
係呀,似你咁懦弱最正常

出黎同我隻秋囉

我代樓主出戰
你唔好淆底呀廢柴

以後唔串你啦
係呀,似你咁懦弱最正常

出黎同我隻秋囉

我代樓主出戰
你唔好淆底呀廢柴

咁我代個軍事毒撚打,忍你個迷占疤狗好耐
係呀,似你咁懦弱最正常

出黎同我隻秋囉

我代樓主出戰
你唔好淆底呀廢柴

記得準時到

上面時間地點規則不變
屌你老未BB彈槍講撚到識玩真鎗咁
2J都冇啊大佬
求撚其支手鎗仔都過百啦
識玩BB彈鎗就識真鎗咁就唔撚洗俾咁多錢燒槍啦
啲WAR GAME 撚真係HIGH撚大左

聽日紅日小學雞放假係咁㗎啦

其實都明既
我細個係文具鋪玩BB彈鎗都係呢隻心態
但係個陣真小學雞

好似我細個拎玩具劍fing兩fing當左自己係令孤沖咁

上面時間地點規則不變

ok,唔好淆

上面時間地點規則不變

ok,唔好淆

我帶囡囡黎幫你打氣

上面時間地點規則不變

ok,唔好淆

我帶囡囡黎幫你打氣

記得直播影住啲軍事毒撚
Ching ho ball
係呀,似你咁懦弱最正常

出黎同我隻秋囉

我代樓主出戰
你唔好淆底呀廢柴

我叫占屎同你打 比你吹夠十條友又點話😎

出黎同我隻秋囉

我代樓主出戰
你唔好淆底呀廢柴

同個毒撚打完R1再同你打
毒到有啲不適
我出返去先

出黎同我隻秋囉

我代樓主出戰
你唔好淆底呀廢柴

人地一槍打死你啦
本嚟想負皮,但第一頁就有人出嚟證明咗個標題,真係駁唔撚到

我代樓主出戰
你唔好淆底呀廢柴

人地一槍打死你啦

天下武功唯快不破
本嚟想負皮,但第一頁就有人出嚟證明咗個標題,真係駁唔撚到

War game撚真係好on9
以前學校活動去過一次打war game,我著短袖,隊友係自己班,好多都係女仔,對家係其他科既war game撚,打班女仔都要全副武裝,又手槍又閃燈,屌都on99
然後係射唔撚死佢地,射中左扮無事,跟住用自己支私家槍射返我地,唔即死就狂射,又用閃燈狂閃,都痴撚線,從此覺得war game好撚on9,睇完呢個post真係覺得on9到極致,講到打war game就識打仗,人地真軍人硬食你真槍子彈再行埋黎一拳打到你地班war game撚變智障都仲得呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞