得罪講句,沉迷玩war-game果d人性格都有問題!!!

1001 回覆
658 Like 80 Dislike

比佢地執到真槍都手震啦,未打到人都比人射死

先唔講真槍同bb彈槍手感差好遠
war game L d走位點同真軍人d走位比
war game嗰d玩咋喎

巴打如果你有玩開野外wargame 係有堆前軍人既group架

徙氣啦,根本佢地以為宜家wargame仲係得以前果d 膠電槍
玩具槍無玩過真槍又無玩過,咩都唔知就係度鳩屌
仲要成班垃圾係度笑笑笑

反搏人要有point 你咁樣反搏又係齋人身攻擊就太低質
美軍US Airforce有用過玩具氣槍練習
有以色列特種部隊教其他部隊都係用玩具槍練習再用真槍射靶
氣槍係工具 睇你用咩training 用d咩方式去玩
當sport又得 當真既咁玩又得

不過唔取其中庯之道咪柒咯
又要扮軍人又扮得唔似 又瘦到骨咁
咩地方都有害群之馬既 唔好以偏概全

佢地根本只係借班排骨、肥仔間接去打曬全部wargame撚,唔好當人弱智

Airsoft X Training
講野個條友當過兵 再做過PMC d仲有腦既人可以聽下
https://youtu.be/GoHA-rhGeG4

凡事推到極端都係on9架
係要搵極端例子

樓主係波台巴打 雖然唔係全部 但有部分好慣常將論點推向極端再打稻草人 再唔得就用人海 大家唔好中計呀

連登狗隔一排就搵一班人黎批鬥
帶頭果個可能屎忽痕冇野做,又或者可能真係俾唔知邊條wargame撚搞過,我算鳩數
但成班垃圾係度跟風附和,連邊皮都冇了解過就係度嘈,以為好好玩
呢班人先最撚低賤

雖然你有暴力傾向,反香港同撐大陸
但我覺得你好多時講既野都合理

我無撐過支那
見到班war game友渣住支bb彈槍
就以為自己真係打緊仗就覺得好搞笑
仲話咩第時打仗佢地生存率會高d
大佬 你果支係bb彈黎
BB彈啊

又一隻人海冇人解釋就抽水

都係個句只係推向極端既論點 無咩討論價值
個個黑夜怪人比你地撚到發哂火,出邊周圍開post話要屠殺連登仔

洗唔洗報驚

邊個post話我要屠殺連登仔

定係你想話你用左被動式 所以唔係你屠殺
個個黑夜怪人比你地撚到發哂火,出邊周圍開post話要屠殺連登仔

洗唔洗報驚

有圖冇得走啦呢舖
膠槍當真槍
真槍聲都嚇死你啦
利伸:玩過真AK47

洗唔洗報驚

真係唔係我話要屠殺喎,你閱讀理解0分呀?

洗唔洗報驚

有圖冇得走啦呢舖

仲有

比佢地執到真槍都手震啦,未打到人都比人射死

先唔講真槍同bb彈槍手感差好遠
war game L d走位點同真軍人d走位比
war game嗰d玩咋喎

巴打如果你有玩開野外wargame 係有堆前軍人既group架

徙氣啦,根本佢地以為宜家wargame仲係得以前果d 膠電槍
玩具槍無玩過真槍又無玩過,咩都唔知就係度鳩屌
仲要成班垃圾係度笑笑笑

反搏人要有point 你咁樣反搏又係齋人身攻擊就太低質
美軍US Airforce有用過玩具氣槍練習
有以色列特種部隊教其他部隊都係用玩具槍練習再用真槍射靶
氣槍係工具 睇你用咩training 用d咩方式去玩
當sport又得 當真既咁玩又得

不過唔取其中庯之道咪柒咯
又要扮軍人又扮得唔似 又瘦到骨咁
咩地方都有害群之馬既 唔好以偏概全

佢地根本只係借班排骨、肥仔間接去打曬全部wargame撚,唔好當人弱智

Airsoft X Training
講野個條友當過兵 再做過PMC d仲有腦既人可以聽下
https://youtu.be/GoHA-rhGeG4

凡事推到極端都係on9架
係要搵極端例子

樓主係波台巴打 雖然唔係全部 但有部分好慣常將論點推向極端再打稻草人 再唔得就用人海 大家唔好中計呀

連登狗隔一排就搵一班人黎批鬥
帶頭果個可能屎忽痕冇野做,又或者可能真係俾唔知邊條wargame撚搞過,我算鳩數
但成班垃圾係度跟風附和,連邊皮都冇了解過就係度嘈,以為好好玩
呢班人先最撚低賤

雖然你有暴力傾向,反香港同撐大陸
但我覺得你好多時講既野都合理

我無撐過支那

ok收到 sor

洗唔洗報驚

有圖冇得走啦呢舖

仲有

邊句話我要屠殺高登仔,你講啦

洗唔洗報驚

有圖冇得走啦呢舖

仲有

邊句話我要屠殺連登仔,你講啦

洗唔洗報驚

你想話你爆人偷左ac出post定係個post係你另一個人格打你唔知
成班人立論又垃圾
淨係識人身攻擊 一係以偏概全
少少Data都比唔到

首先件事係懷疑賣買貨物既金錢糾紛
貨物係關Wargame事
但堆人既回覆無一個係對事

Ban左d玩具槍係無補如事 我用個錯既立論去講
美國有做過research 槍殺人定刀殺人多(Criminal)
Overall 係刀多

咁係咪又禁刀先
各行各業 都有敗類啦
龍友有強姦 拳館有人蝦蝦霸霸 踢波有人踢矛波 醫生有迷姦 要數既大撚把

係要盲反 又唔ground 我屌你老母臭閪啊

你好似去錯po

依家唔係講金錢糾紛,而係講緊玩wargame嘅人好多都抽離唔到,以為自己係真軍人

Ok啦 我擦左d廢話 你試下覆

咩叫好多?有無數據?
我就專打你口中所講既軍痴

我係當呢樣野係Contact sport
你可以係youtube搵speedsoft 係類近paintball只係分別在於用6mm膠珠 paintball 係外國係成日搞officials 比賽 大人細路都玩
我打wargame圈子有護士 有救護 有真既退役軍人 有老師 個個都好正常 以禮待人 害群之馬我管唔到

惡意中傷我就要反搏

外國外國,你都識講外國啦人地成班真係參軍
你地真係有參軍嘅人,最多咪兩三個,唔好當自己真係入咗軍營先得咖

你想知有幾多你口中嘅害群之馬有幾多,你就去返第一頁,或都重新睇過篇新聞po,就發現好多你呢類嘅激動低B仔

仲有我家下係講抽離唔到嘅人,你咁嬲嬲豬嘅?你抽離唔到咩?新聞殺人嗰三個人,係咪你班fd啊?如果唔係,你咁激動做乜?

軍人唔係要冷靜處理咩?你咁樣會影響頭腦諗作戰行動,你不如都唔好玩啦 。

咁激動好容易會有悲劇發生。

連閱讀理解都有問題好難同你討論
呢樣係contact sport 我文中重申左兩次

又係用against person 又用straw man
大老啊點同你詭辯
泥漿𨄮角 你慢慢玩
睇唔到佢回應邊到有激動

屌你你食花生咪算囉,做乜睇穿我屈佢
Wargame不嬲叫開gentleman's game, 係好睇個人誠信操守
比人打中要自覺認死,唔可以燥底
仲好睇團隊合作,唔可以自我中心咁rambo
當然實有d 小學雞亂黎,但個活動本身係無問題,要屌就屌害群之馬

仲有,玩一兩次wargame 遇到仆街,就覺得全世界打wargame都係on9既人,你自己先係最大既on9

洗唔洗報驚

有圖冇得走啦呢舖

仲有

個post係你出既但又唔講依句出自咩人/團體,咁唔係話係你講咁話邊個講

洗唔洗報驚

你想話你爆人偷左ac出post定係個post係你另一個人格打你唔知

姐係有人講「伊斯蘭國應被消滅」就係等如講「我要消滅伊斯蘭國」

洗唔洗報驚

有圖冇得走啦呢舖

仲有

個post係你出既但又唔講依句出自咩人/團體,咁唔係話係你講咁話邊個講

洗唔洗報驚

姐係有人講「伊斯蘭國應被消滅」就係等如講「我要消滅伊斯蘭國」

原來有人有閱障,唔怪得連樓主d廢話都撐
係呀,似你咁懦弱最正常

我高大過佢地,我隻揪一定贏佢地囉

家陣呢個年代係用槍

你係香港可以用槍?

真係打仗 周圍都亂 邊個去理你呀

洗唔洗報驚

「港鐵班次應該加密」=「我要加密港鐵班次」

洗唔洗報驚

柒完未

洗唔洗報驚

有圖冇得走啦呢舖

仲有

成班人立論又垃圾
淨係識人身攻擊 一係以偏概全
少少Data都比唔到

首先件事係懷疑賣買貨物既金錢糾紛
貨物係關Wargame事
但堆人既回覆無一個係對事

Ban左d玩具槍係無補如事 我用個錯既立論去講
美國有做過research 槍殺人定刀殺人多(Criminal)
Overall 係刀多

咁係咪又禁刀先
各行各業 都有敗類啦
龍友有強姦 拳館有人蝦蝦霸霸 踢波有人踢矛波 醫生有迷姦 要數既大撚把

係要盲反 又唔ground 我屌你老母臭閪啊

你好似去錯po

依家唔係講金錢糾紛,而係講緊玩wargame嘅人好多都抽離唔到,以為自己係真軍人

Ok啦 我擦左d廢話 你試下覆

咩叫好多?有無數據?
我就專打你口中所講既軍痴

我係當呢樣野係Contact sport
你可以係youtube搵speedsoft 係類近paintball只係分別在於用6mm膠珠 paintball 係外國係成日搞officials 比賽 大人細路都玩
我打wargame圈子有護士 有救護 有真既退役軍人 有老師 個個都好正常 以禮待人 害群之馬我管唔到

惡意中傷我就要反搏

外國外國,你都識講外國啦人地成班真係參軍
你地真係有參軍嘅人,最多咪兩三個,唔好當自己真係入咗軍營先得咖

你想知有幾多你口中嘅害群之馬有幾多,你就去返第一頁,或都重新睇過篇新聞po,就發現好多你呢類嘅激動低B仔

仲有我家下係講抽離唔到嘅人,你咁嬲嬲豬嘅?你抽離唔到咩?新聞殺人嗰三個人,係咪你班fd啊?如果唔係,你咁激動做乜?

軍人唔係要冷靜處理咩?你咁樣會影響頭腦諗作戰行動,你不如都唔好玩啦 。

咁激動好容易會有悲劇發生。

連閱讀理解都有問題好難同你討論
呢樣係contact sport 我文中重申左兩次

又係用against person 又用straw man
大老啊點同你詭辯
泥漿𨄮角 你慢慢玩

連閱讀理解都有問題好難同你討論俾返你
Wargame≠真正戰爭
唔好將識玩wargame=識打仗
樓主真係好on9
香港無得當兵, 所以就要靠war game去吸收軍事知識
我以前就係成日同 同學打war game, 學開槍, 學戰術, 學團體合作

假如將來香港打仗, 我和同學將會係可以生存既人
因為我地只要拎到槍, 就可以係野外生存

相反, 樓主呢D就好快死
因為你連基本軍事知識都無, 比你拎到支槍, 都唔識用

你有冇用過真槍 係人係鬼都知完全唔同 剩計後助力都差幾皮啦on9

利申冇用過 純粹比你有多D常識

洗唔洗報驚

「港人薪金應該上調」=「我要上調港人薪金」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞