得罪講句,沉迷玩war-game果d人性格都有問題!!!

1001 回覆
658 Like 80 Dislike
香港人玩裝備就叻,你叫佢打交佢就笠水,就算唔打得都做下gym啦,奀挑鬼命著迷彩邊好睇架
吳彥祖都有玩 咁佢係咪痴線佬? haters gonna hate 大家真係冇需要嘈 係自己既興趣 冇為同d唔玩既做冇意義討論

我同意而位巴打講法 根本玩咩過份沉迷都會有問題
吳彥祖都有玩 咁佢係咪痴線佬? haters gonna hate 大家真係冇需要嘈 係自己既興趣 冇為同d唔玩既做冇意義討論

睇你名就知你憤世嫉俗
少少野都覺得被人逼害咁啦
呀爸鐘意玩wargame
後生嗰陣買左好多美軍嗰啲裝備
而家放曬落床下底
得閒拎出黎抹下玩下氣槍

我完全唔覺得有問題
每個興趣都會有發燒友 乜人都有
憑咩wargame嗰啲性格就特別有問題?

好多男仔都鐘意玩槍game啦
L4d CS etc.
Wargame只不過係比vr更真實嘅一個玩法

點解要標籤人地特別有問題?

如果今次件事班人唔係鐘意wargame
而係鐘意動漫 鐘意kpop 鐘意打機
係咪肇事者鐘意嘅興趣就特別有問題先?

最後 利申
從來冇玩過wargame

樓主都話唔係標籤玩wargame既人
係某部分wargame癲佬

我都係因為中意軍事野所以有玩下wargame
我估你爸爸都係喇
但真係接觸過呢個圈子就發覺某部分人係痴痴地
中意輸打贏要
比人打中永遠認不死
因為佢話佢著既係真品避彈衣
掉返轉明明無打中人就話人地唔認死
走黎話我把野裝哂真parts點會打唔中
出黎係show off自己d真品幾多萬買返黎多過打game
覺得自已著哂真gears就真係Navy seal
都唔睇下自己肥撚到隻豬咁

呢班人仲要唔係少數
你爸爸有打開既一定遇過咁既人
唔信你問下佢

咪就係話佢地心態唔正常囉
輸打贏要
報復心強
社會炸彈

某部分喇
都有正常人係當一個遊戲黎玩既

唔好玩上腦當自己係Rambo天下無敵就得

有玩同沉迷...

睇你名就知你憤世嫉俗

咁你係咪日日對住韓星打飛機既毒撚? 你向到搧風點火就真係憤世嫉俗喇
我記得好多年前係u汪,我打句想買支銀雞,成班槍狗屌晒鬼,就好似係連登唔講得動漫咁day能

根本佢地心態就唔正常
覺得好易被人冒犯到
所以先要學打WARGAME
希望有個渠道去報復

咪係,係咁串鳩我玩CS多,懶係野咁,我鍾意講AWP,46又關佢地榭

個班人根本就唯我獨尊
不理身邊人
連登邏輯
正負評

睇你名就知你憤世嫉俗

咁你係咪日日對住韓星打飛機既毒撚? 你向到搧風點火就真係憤世嫉俗喇

挑你機喎初瓏巴打

睇你名就知你憤世嫉俗

我係
但我唔會改名去鬧港女囉

睇你名就知你憤世嫉俗

傾傾下討論內容無啦啦拎人個名講
我記得好多年前係u汪,我打句想買支銀雞,成班槍狗屌晒鬼,就好似係連登唔講得動漫咁day能

根本佢地心態就唔正常
覺得好易被人冒犯到
希望有個渠道去報復

咪係,係咁串鳩我玩CS多,懶係野咁,我鍾意講AWP,46又關佢地榭

個班人根本就唯我獨尊
不理身邊人

火神機關槍

睇你名就知你憤世嫉俗

挑你機喎初瓏巴打

咁我真係毒撚
但我唔會玻璃心到去網上鬧港女
呀爸鐘意玩wargame
後生嗰陣買左好多美軍嗰啲裝備
而家放曬落床下底
得閒拎出黎抹下玩下氣槍

我完全唔覺得有問題
每個興趣都會有發燒友 乜人都有
憑咩wargame嗰啲性格就特別有問題?

好多男仔都鐘意玩槍game啦
L4d CS etc.
Wargame只不過係比vr更真實嘅一個玩法

點解要標籤人地特別有問題?

如果今次件事班人唔係鐘意wargame
而係鐘意動漫 鐘意kpop 鐘意打機
係咪肇事者鐘意嘅興趣就特別有問題先?

最後 利申
從來冇玩過wargame

樓主都話唔係標籤玩wargame既人
係某部分wargame癲佬

我都係因為中意軍事野所以有玩下wargame
我估你爸爸都係喇
但真係接觸過呢個圈子就發覺某部分人係痴痴地
中意輸打贏要
比人打中永遠認不死
因為佢話佢著既係真品避彈衣
掉返轉明明無打中人就話人地唔認死
走黎話我把野裝哂真parts點會打唔中
出黎係show off自己d真品幾多萬買返黎多過打game
覺得自已著哂真gears就真係Navy seal
都唔睇下自己肥撚到隻豬咁

呢班人仲要唔係少數
你爸爸有打開既一定遇過咁既人
唔信你問下佢

Agger 呢類人多數係肥中佬

根本佢地心態就唔正常
覺得好易被人冒犯到
希望有個渠道去報復

個班人根本就唯我獨尊
不理身邊人

火神機關槍

睇你名就知你憤世嫉俗

名代表人既個性

睇你名就知你憤世嫉俗

挑你機喎初瓏巴打

咁我真係毒撚
但我唔會玻璃心到去網上鬧港女

鬧港女同玻璃心有關係?

睇你名就知你憤世嫉俗

名代表人既個性

睇你名就知你憤世嫉俗

我係
但我唔會改名去鬧港女囉

睇連登名就知我性格 有咁高既能力點解仲要咁委屈你向到同班痴線佬嘈呀

睇你名就知你憤世嫉俗

名代表人既個性

網絡上既名

根本佢地心態就唔正常
覺得好易被人冒犯到
希望有個渠道去報復

個班人根本就唯我獨尊
不理身邊人

仲有咩講到咩根本冇AK47呢支槍 都唔知係唔撚柒係 張子強唔係用AK47打劫咩

佢地用學名架嗎
覺得通俗化會整CHEAP自己
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞