得罪講句,沉迷玩war-game果d人性格都有問題!!!

1001 回覆
658 Like 80 Dislike
樓主真係好on9
香港無得當兵, 所以就要靠war game去吸收軍事知識
我以前就係成日同 同學打war game, 學開槍, 學戰術, 學團體合作

假如將來香港打仗, 我和同學將會係可以生存既人
因為我地只要拎到槍, 就可以係野外生存

相反, 樓主呢D就好快死
因為你連基本軍事知識都無, 比你拎到支槍, 都唔識用

打wargame有撚用咩,班war驚毒撚我1個打10個都得啦,咁撚又肥又細粒

重話打仗,就算打仗緊係走佬啦,重同人地打咩,自己攞住d改裝過既bb彈槍就以為夠人地d真AK打咩,真。on99

仲真乜ak,人地攞支真glock出黎射班毒L都死
班毒L係咪攞返bb彈槍射人
我記得好多年前係u汪,我打句想買支銀雞,成班槍狗屌晒鬼,就好似係連登唔講得動漫咁day能

根本佢地心態就唔正常
覺得好易被人冒犯到
所以先要學打WARGAME
希望有個渠道去報復

咪係,係咁串鳩我玩CS多,懶係野咁,我鍾意講AWP,46又關佢地榭

個班人根本就唯我獨尊
不理身邊人

仲有咩講到咩根本冇AK47呢支槍 都唔知係唔撚柒係 張子強唔係用AK47打劫咩

佢地用學名架嗎
覺得通俗化會整CHEAP自己

咁任何野都有人熟有人唔熟架啦

熟個班覺得你唔識野,自己識野咪覺得自己好威好勁咁囉

正如我地都成日笑鳩d 外國人以為香港個個著唐裝/識功夫啦

睇下咩情況喇
你話傾打機野講返打機術語無所謂
但有時d認真既軍事新聞post有d打機撚又走黎講佢打機果陣點點點果d
我都一樣屌
樓主真係好on9
我以前就係成日同 同學打war game, 學開槍, 學戰術, 學團體合作

打wargame有撚用咩,班war驚毒撚我1個打10個都得啦,咁撚又肥又細粒

重話打仗,就算打仗緊係走佬啦,重同人地打咩,自己攞住d改裝過既bb彈槍就以為夠人地d真AK打咩,真。on99

仲真乜ak,人地攞支真glock出黎射班毒L都死
班毒L係咪攞返bb彈槍射人

當有人拎枝真glock出黎射人 個個環境已經唔係香港 你既對隊都唔會再係毒撚
當班7頭軍事撚去真正打過一場仗
佢地有幸生存到的話
以後肯定見到槍尻都震到匿返屋企啦
當班7頭軍事撚去真正打過一場仗
佢地有幸生存到的話
以後肯定見到槍尻都震到匿返屋企啦

去一趟敘利亞旅行先
軍事毒撚最得人驚
有暴力傾向 喜歡殺戮感覺

不能同意咁多
我打過丁 所以係性愛高手
射bb彈槍話自己識打仗 人唔笑狗都吠
間唔中玩下係無問題 但成班米六酸叔毒撚買撚哂裝以為自己好好打就真係
報警犬記得利申有玩wargame 會直升你做飛虎
你玩wargame的確係對軍事同槍械方面比平通人有更多認識。

不過係喺真正日日練習嘅軍人眼中,你同普通人係冇撚分別

如果真係有戰爭,到時真係打到嚟,你咪又係拎住支BB彈槍得個跑字

就算你拎住支真槍,都會俾真正軍人一槍爆你頭。因為見你拎住支槍,仲唔打你先啊!懶係嘢咁玩wargame嘅人死得仲快
我假設打wargame啲人都係尚武,有暴力傾向,但佢地太著重玩裝備,冇注意到physical strength,完全冇進入角色囉,你話如果呢班人肯惡啲企出黎個社會鋤強扶弱,南亞人都唔會咁囂張啦

冇錯,香港咁撚多"海豹",連對付南亞人都搞唔掂,好失望
你玩wargame的確係對軍事同槍械方面比平通人有更多認識。

如果真係有戰爭,到時真係打到嚟,你咪又係拎住支BB彈槍得個跑字

就算你拎住支真槍,都會俾真正軍人一槍爆你頭。因為見你拎住支槍,仲唔打你先啊!懶係嘢咁玩wargame嘅人死得仲快

我識唔少前軍人都有玩wargame 一定有advantage

agger
打war game就有軍事知識
笑死
真係打仗嘅你邊到黎一把槍你市民黎渣
玩war game射人嘅感覺 同打仗射死人完全唔同,我驚你到時一粒精都射唔出
你玩csgo會唔會話你有軍事知識

了解枝槍嘅由來 有呢方面嘅知識 都俾人笑 連登幾時低質到呢個地步

軍事控無問題 中二病先有
樓主真係好on9

拿!朱元帥!好撚唔鐘意當war係 game玩,但係又有支槍看門口咁點計先
打war game就有軍事知識
笑死
真係打仗嘅你邊到黎一把槍你市民黎渣
玩war game射人嘅感覺 同打仗射死人完全唔同,我驚你到時一粒精都射唔出
你玩csgo會唔會話你有軍事知識

了解枝槍嘅由來 有呢方面嘅知識 都俾人笑 連登幾時低質到呢個地步

軍事控無問題 中二病先有

唔排除有巴打鍾意玩wargame之餘又鍾意研究軍事架

我識唔少前軍人都有玩wargame 一定有advantage

所以咪話班毒撚以為玩wargame就等於自己係軍人其實只係廢Jer
成班人立論又垃圾
淨係識人身攻擊 一係以偏概全
少少Data都比唔到

首先件事係懷疑賣買貨物既金錢糾紛
貨物係關Wargame事
但堆人既回覆無一個係對事

Ban左d玩具槍係無補如事 我用個錯既立論去講
美國有做過research 槍殺人定刀殺人多(Criminal)
Overall 係刀多

咁係咪又禁刀先
各行各業 都有敗類啦
龍友有強姦 拳館有人蝦蝦霸霸 踢波有人踢矛波 醫生有迷姦 要數既大撚把

係要盲反 又唔ground 我屌你老母臭閪啊
班wargame友講就口響,攞真槍個時咪又係腳震震咁
成班人立論又垃圾
淨係識人身攻擊 一係以偏概全
少少Data都比唔到

首先件事係懷疑賣買貨物既金錢糾紛
貨物係關Wargame事
但堆人既回覆無一個係對事

Ban左d玩具槍係無補如事 我用個錯既立論去講
美國有做過research 槍殺人定刀殺人多(Criminal)
Overall 係刀多

咁係咪又禁刀先
各行各業 都有敗類啦
龍友有強姦 拳館有人蝦蝦霸霸 踢波有人踢矛波 醫生有迷姦 要數既大撚把

係要盲反 又唔ground 我屌你老母臭閪啊

巴打你會比人話你認真撚架 連登某d台唔比認真討論架
樓主真係好on9

傻閪,香港打仗你攞枝bb彈槍同人打呀?

執到真槍都手震啦,唔好講打中人
軍事知識?研究知識坐嚮間圖書館已經得啦,最多間中出國實地觀察,好似馬鼎盛咁,唔駛打wargame都已經識好多了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞