得罪講句,沉迷玩war-game果d人性格都有問題!!!

1001 回覆
658 Like 80 Dislike
得罪講句,沉迷上波台果d人性格都有問題!!!
個朱仔成 硬係有浸毒味

沉迷打機果d人性格都有問題!!!
我識幾個 著西裝都著番對軍靴 又肥又毒 成日上網睇槍 同班同學up一大堆型號就以為自己好勁
佢地想埋堆 我地嘗試接受下佢囉 一齊踢波 第一次踢之前幾個都話自己踢乜區隊 又話自己似施丹亨利
點知廢到喊出黎 掃把腳都唔識
踢完第一次之後全部變到好沉默

沉迷打機果d人性格都有問題!!!

但係都唔夠war game 撚咁有問題
通常仲要好自大
Sm新手好似好威威咁
本嚟想負皮,但第一頁就有人出嚟證明咗個標題,真係駁唔撚到

支持2&b
我玩CS咪得
洗乜野打war-game
柒到無眼睇

war game撚到時打仗幫我地擋子彈
玩bb彈槍同真槍嘅後座力都唔同啦
話練嚟打仗自衛
樓主真係好on9
香港無得當兵, 所以就要靠war game去吸收軍事知識
我以前就係成日同 同學打war game, 學開槍, 學戰術, 學團體合作

假如將來香港打仗, 我和同學將會係可以生存既人
因為我地只要拎到槍, 就可以係野外生存

相反, 樓主呢D就好快死
因為你連基本軍事知識都無, 比你拎到支槍, 都唔識用

睇完哩個post,樓主講得一d都冇錯
樓主真係好on9
香港無得當兵, 所以就要靠war game去吸收軍事知識
我以前就係成日同 同學打war game, 學開槍, 學戰術, 學團體合作

假如將來香港打仗, 我和同學將會係可以生存既人
因為我地只要拎到槍, 就可以係野外生存

相反, 樓主呢D就好快死
因為你連基本軍事知識都無, 比你拎到支槍, 都唔識用

睇完哩個post,樓主講得一d都冇錯

Agger 第一頁既留言真係笑死
以前中學都有班毒撚好鐘意槍同打war game
上上下堂冇啦啦舉起隻手扮槍𣈴黎𣈴去
從此就覺得玩war game果d都有問題
朱仔成=玩war-game果d人性格都有問題
bb彈就算啦 打rainbow six感受下做特警仲好啦
興趣都要俾樓主屌
係呀,似你咁懦弱最正常

我高大過佢地,我隻揪一定贏佢地囉

出黎同我隻秋囉

好呀,幾時?邊道?咩規則?

聽日 葵涌公園 1400無武器限制 無得投降

笑撚左 要抽就上拳館 有合資格人士睇住
傷左都冇法律責任

街頭mma
呢post 撐嚟撐去都係幾條war game 友
樓主好波
軍士毒撚講到自己咁勇猛,我懷疑佢同我踢波既話唔夠我撞

好有自信
軍事毒撚咪再ff 自己係軍人啦 你地ff不如自己去做傭兵好過啦 到時咩軍事知識咪撚你都識
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞